twinsnikolst Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 έχω ένα laptop acer travelmate 2493wlmi. Mπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει με ποιο τρόπο να κάνω format? Ευχαριστώ πολύ.
zazas Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 έχω ένα laptop acer travelmate 2493wlmi. Mπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει με ποιο τρόπο να κάνω format? Ευχαριστώ πολύ. καλύτερα να πας σε ένα ειδικό να δώσεις 20€ και να σου το κάνει αυτός
antepali Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 20€ το format;Θα μου δώσεις το τηλέφωνό του και μένα; Ξέχωρα απ' τη πλάκα,ελπίζω ο φίλος που θέλει format να έχει τα cdιά του μηχανήματος μαζί (drivers κλπ) και αν υπάρχει και recovery cd,ακόμα καλύτερα.Αλλοιώς:-> ->Μπες στο bios και βάλε σαν πρώτη επιλογή boot το cd-rom,βάλε το cd στο driver (ένα οποιοδήποτε cd με το λειτουργικό που θες) και κάνε reboot.Ότι σου λέει πες του yes και μετά το πέρας της εγκατάστασης κοίτα στο device manager τα θαυμαστικά και προσπάθησε με κάποιο hardware i.d. (πρόγραμμα που σου δείχνει ποιές συσκευές στο μηχάνημά σου έχουν πρόβλημα και ψάχνουν για σένα να βρουν drivers) να τελειώσεις επιτυχώς. Ρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.