puma1991 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Γεια σε ολους παιδια!!!!Λοιπον,ζηταω την βοηθεια σας για κατι το οποιο ψαχνω εδω και καιρο και δεν βρισκω!!!!Λοιπον ψαχνω ενα προγραμμα για δημιουργια βιντεο=εικονα/ηχο!!! Δεν ψαχνω κατι το τρομερο,κατι απλο στην χρηση!!!!Πιο συγκεκριμενα θελω να μπορω σε αυτο το προγραμμα να ζουμαρουν ηοι φωτογραφιες την ωρα που παιζει το βιντεο!!!! καμια ιδεα???
puma1991 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Το κάνει και το windows movie maker... αα ...ξεχασα να πω οτι δεν μου δουλευει!!!
puma1991 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 αα ...ξεχασα να πω οτι δεν μου δουλευει!!! Κανενας ρε παδια??
geodrako Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Πολύ καλό, εύκολο και ελαφρύ είναι το Magix movie Edit Pro. Εγώ φτιάχνω βιντεάκια πολλά, και είναι πολύ βολικό απ όλες τις απόψεις αυτό το πρόγραμμα. Αν έχεις account στο XXXXXXXXX απο εκεί το κατέβασα.
puma1991 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Πολύ καλό, εύκολο και ελαφρύ είναι το Magix movie Edit Pro. Εγώ φτιάχνω βιντεάκια πολλά, και είναι πολύ βολικό απ όλες τις απόψεις αυτό το πρόγραμμα. Αν έχεις account στο XXXXXXXXX απο εκεί το κατέβασα. Ναι εχω!!!Ωραια παω να το κατεβασω να το δοκιμασω!!!! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!
geodrako Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τίποτα! Θα πορωθείς! είναι πολύ καλό προγραμματάκι! και για μη-επαγγελματικό, έχει πάρα πολλές δυνατότητες!
puma1991 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τίποτα! Θα πορωθείς! είναι πολύ καλό προγραμματάκι! και για μη-επαγγελματικό, έχει πάρα πολλές δυνατότητες! Ααα..επειδη ξεχασα!!!Αυτο με το ζουραμισμα στην φωτογραφια το κανει κατα την διαρκεια του βιντεο??
geodrako Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ναι. Έχει διάφορα εφέ που μπορείς να βάλεις σε κάθε βίντεο. Οτι μπορείς να φανταστείς. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο για να τα βρείς ολα. δεν είναι δύσκολο, μη φανταστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.