Προς το περιεχόμενο

τι καρτα γραφικων να βαλω?

kritsman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατασκ.asus

επεξεργ.intel core duo E8200 2.66GHz

μνημη2,00

λειτουργικο windows 7 32bits

καρτα γραφικων NVDIA GeForce 8600 GT

Βασικα εχω συνδεσει τον υπολ. με την τηλεοραση για να παιζω με την παρεα μου pro.με μια μια sony.αρα λοιπον τι προτεινετε για να εχω αρκετα καλη αναλυση?διαθετω το πολυ 100 ευρω.

---------- Προσθήκη στις 18:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:23 ----------

κατασκ.asus

επεξεργ.intel core duo E8200 2.66GHz

μνημη2,00

λειτουργικο windows 7 32bits

καρτα γραφικων NVDIA GeForce 8600 GT

Βασικα εχω συνδεσει τον υπολ. με την τηλεοραση για να παιζω με την παρεα μου pro.με μια μια sony.αρα λοιπον τι προτεινετε για να εχω αρκετα καλη αναλυση?διαθετω το πολυ 100 ευρω.

προς το παρον κολαει λιγο και δεν εχω και την καλυτερη αναλυση..

Δημοσ.

H sony τι αναλυση εχει?

Εαν μιλαμε για HD(1366x768) καρατσεκαρισμενα η 8600gt ddr3 512mb κλοκαρισμενη τα καταφερνει μια χαρα...

Εαν μιλαμε για FD(1920x1080) πες μας τι τροφοδοτικο εχεις και ποσα θελεις να δωσεις(αν και με μια 5670/4770/4850-εξαρταται απο το τροφοδοτικο σου)λογικα πρεπει να εισαι οκ..

Υ.Γ Θα το τρεξω μια και με gt240 ddr3 σε FD και θα σου πω στα σιγουρα..

Δημοσ.
και πως μπορω να δω τι τροφοδοτικο εχω?

Πρέπει να ανοίξεις το κουτί και να δεις μάρκα,μοντέλο,ισχύς(watt).

Δημοσ.

Ο 128bit δίαυλος μνήμης με GDDR5, είναι σαν να έχει περίπου 256bit, αλλιώς αν έχει GDDR3, θα μπουκώνει σε μεγάλες αναλύσεις που θα χρειάζεται υψηλό bandwidth, ιδίως αφού την έχεις συνδέσει με την τηλεόραση σου, επίσης και το 1 GB μνήμης πιστεύω θα βοηθούσε, αν θες και υψηλή ποιότητα γραφικών.

Δημοσ.
Ο 128bit δίαυλος μνήμης με GDDR5, είναι σαν να έχει περίπου 256bit, αλλιώς αν έχει GDDR3, θα μπουκώνει σε μεγάλες αναλύσεις που θα χρειάζεται υψηλό bandwidth, ιδίως αφού την έχεις συνδέσει με την τηλεόραση σου, επίσης και το 1 GB μνήμης πιστεύω θα βοηθούσε, αν θες και υψηλή ποιότητα γραφικών.

δεν πολυ καταλαβα αλλα

128bit . gddr5 =256bit . gddr3

παντως η 5750 θα παιζει μια χαρα το προ σε fhd

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερούδια,

Ρε παιδιά είμαι έτοιμος να αγοράσω projector hd για να βλέπω ταινίες από το pc. Τι κάρτα γραφικών να πάρω ώστε να έχω Full HD εικόνα στον projector? H mobo που έχω είναι η

http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2668&ProductName=GA-945GCM-S2C και το τροφοδοτικό 350W. Χρειάζομαι αλλαγή mobo και τροφοδοτικό.

Υπόψιν ότι χρειάζομαι καλώδιο περίπου 10μ και αν ξέρετε και τι καλώδιο να πάρω για να μην έχω απώλειες.

Επίσης δε με ενδιαφέρει καθόλου το gaming, ώστε να πάρω κάτι ακριβό σε κάρτα γραφικών.

Τι λέτε?

Δημοσ.

Aν εχεις κανενα e6300 μαλλον απλα θα χρειαστει να κλοκαρεις λιγακι,εναλλακτικα ενα μιλαμε για pentium dual core η μονοπυρηνο θα χρειστεις καποια καρτα γραφικων που να υποστηριζει cuda/dxva..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...