sasakispgt Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 υπαρχει προγραμμα που σου διχνει με τι ταχυτητα τρεχει στο web?
alexzzz Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 υπαρχει προγραμμα που σου διχνει με τι ταχυτητα τρεχει στο web? πρόγραμμα δεν ξέρω αλλά δες αυτό αν σε βολεύει
kpartsi Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 υπαρχει προγραμμα που σου διχνει με τι ταχυτητα τρεχει στο web? Μέσα από το iStat Menu -> Network υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις τις ταχύτητες που τρέχουν τα δεδομένα στο δίκτυό σου...
sasakispgt Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέσα από το iStat Menu -> Network υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις τις ταχύτητες που τρέχουν τα δεδομένα στο δίκτυό σου... φιλε μου μπορεις να εξηγησεις λιγο περισσοτερο..καθως νεος στα mac... ευχαριστω κ τους admins που μεταφερανε το post μου..
kpartsi Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 φιλε μου μπορεις να εξηγησεις λιγο περισσοτερο..καθως νεος στα mac... ευχαριστω κ τους admins που μεταφερανε το post μου.. Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το iStat Menu. Είναι πρόγραμμα που σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον υπολογιστή σου συμπεριλαμβανομένων και των ταχυτήτων του δικτύου σου και της μεταφοράς δεδομένων.
sasakispgt Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το iStat Menu. Είναι πρόγραμμα που σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον υπολογιστή σου συμπεριλαμβανομένων και των ταχυτήτων του δικτύου σου και της μεταφοράς δεδομένων. ααα μια χαρα..ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.