Kouniados Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Αν και γνώστης των υπολογιστών, τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι οτι έχω μείνει αρκετά πίσω στην ραγδαία εξέλιξη του hardware. Θέλω να αγοράσω έναν οικονομικό projectora γύρο στα 500 ευρώ και να τον συνδέσω με ένα pcaki το οποίο θα το φτιάξω και αυτό. Ο λόγος που ποστάρω είναι ο εξής. Θέλω να μου πείτε αν θα καταλάβω διαφορά στην ποιότητα της εικόνας, βλέποντας ταινία HD, (έχοντας έναν projectora του 500αρικού)??? Ευχαριστώ. Απαντήστε μου στο παραπάνω και αν έχω περαιτέρω ερώτηση θα την ποστάρω.
FaRMaKhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Aυτον εδω http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Projectors/Machine-Projectors/LG-HS201G-Projector-HS201G.htm δες βιντεακια στο youtube για να καταλαβεις γιατι οτι και να λεμε αμα δεν δεις..
Kouniados Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Οκ με τον projectora. Κάτι όμως δεν έχω καταλάβει. Τι ακριβώς καρτα γραφικών θέλω για να παίζει ένα pc αξιόλογα μια ταινία hd? Τι επεξεργαστή? Τι ram? Με καλύπτει κάτι τέτοιο: http://www.magicom.gr/eshop/index.php?dispatch=products.view&product_id=29929 ?? ή θέλω κάτι καλύτερο για αυτή την δουλεία?
bluesattack Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Αν και γνώστης των υπολογιστών, τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι οτι έχω μείνει αρκετά πίσω στην ραγδαία εξέλιξη του hardware. Θέλω να αγοράσω έναν οικονομικό projectora γύρο στα 500 ευρώ και να τον συνδέσω με ένα pcaki το οποίο θα το φτιάξω και αυτό. Ο λόγος που ποστάρω είναι ο εξής. Θέλω να μου πείτε αν θα καταλάβω διαφορά στην ποιότητα της εικόνας, βλέποντας ταινία HD, (έχοντας έναν projectora του 500αρικού)??? Ευχαριστώ. Απαντήστε μου στο παραπάνω και αν έχω περαιτέρω ερώτηση θα την ποστάρω. Φιλε μου η επιλογη προτζεκτορα κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο πιο δυσκολη υποθεση. Θα πρεπει να αναφερεις αν εχεις ηδη οθονη και τα χαρακτηριστικα αυτης , η αν σκοπευεις να αγορασεις σε τι ιντσες σκοπευεις να πας η τι επιτρεπει ο χωρος σου (αποστασης θεασης , τυχον εμποδια και υψος τοποθετησης του προβολεα κλπ ).Επισης σημασια εχει ο φωτισμος του υπολοιπου χωρου κλπ. Επισης αντι για pcακι θα σου προτεινα εναν media player , αν η μοναδικη του χρηση θα ειναι η αναπαραγωγη ταινιων η αρχειων ηχου. Φθηνοτερο , και χωρις τον νταλκα του σεταρισματος.
Kouniados Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Οθόνη δεν έχω για τον συγκεκριμένο χώρο, και δεν θα πάρω κιόλας. Μόνο projectora έχω σκοπό να βάλω. Είναι ένας χώρος στην ταράτσα μου 14 τετραγωνικά, με απόσταση θέασης 3,5m, και ένα πανί γυρώ στα 2m * 1,5m. Εμπόδια στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχουν, το ύψος του projectora θα είναι στα 2,20m. Το μόνο που θα υπάρχει στο χώρο είναι ένα τραπέζι 2χ1m. Ο φωτισμός την ώρα της ταινίας, απλά θα είναι κλειστός. Τα media players που βλέπω στο e-shop με 100 ευρώ θα παίζουν αξιόλογα HD ταινίες? Το παρακάτω pcaki δεν κάνει http://www.magicom.gr/eshop/index.ph...oduct_id=29929
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.