papajohn87 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω χάσει τον κωδικό της adsl μου και δεν μπορώ να εγκατραστήσω το νέο μου router:shock:. Η διαδικασία που πρέπει να κάνω για να τον πάρω από την εταιρεία(isp) θέλει 2 μέρες και καίγομε να το φτιάξω γιατί το χρειάζομαι για την δουλειά μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος ούτος ώστε να δω το κωδικό στο παλιό μου router που τον έχει αποθηκευμένο? Ευχαριστώ!!!!
Havik Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 offtopic 2 μέρες? εγώ είχα πάρει τηλέφωνο και μου τον είπαν αμέσως.
papajohn87 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 offtopic2 μέρες? εγώ είχα πάρει τηλέφωνο και μου τον είπαν αμέσως. Λοιπόν φίλε μου πείρα τηλ και μου είπανε πως επειδή είμαι παλιός χρήστης του double play από το 2/2008 ο κωδικός είναι κρυφός και πρέπει να μου κάνουνε απανέκδοση κωδικού το οποίο καθηστερεί συν ότι επειδη έχω αλάξει την παλιά ταυτότητα με καινουργια θα πρέπει να πάω σε ένα καταστημα της forthnet να δίξω την καινούργια ταυτότητα και μετά να τους ξαναπάρω τηλ να κάνουνε την διαδικασία!!!! Έλεος δηλαδή μόνο φορολογική δήλωση του 2009 δεν μου ζητήσανε
Havik Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 .....Υπομονή... τη άλλο να πω...τον κωδικό και το username θα στα είχαν στείλει είτε με email είτε με κάποιο έγγραφο.
Paladinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Στο παλιο σου router τον έχεις περασμένο κανονικά ? Λογικά θα έχει τον κωδικό σου αλλά κρυμμένο με τελίτσες. Υπήρχαν κάτι προγράμματα νομίζω που μπορούσες να τον δεις κανονικά (βέβαια πιο πολύ το χρησιμοποιούσαν για να κλέβουν κωδικούς ) αλλά δε ξέρω πως τα λένε ή που είναι. Ψάξε κάτι τέτοιο αν βιάζεσαι τόσο
vasi Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Λοιπόν φίλε μου πείρα τηλ και μου είπανε πως επειδή είμαι παλιός χρήστης του double play από το 2/2008 ο κωδικός είναι κρυφός και πρέπει να μου κάνουνε απανέκδοση κωδικού το οποίο καθηστερεί συν ότι επειδη έχω αλάξει την παλιά ταυτότητα με καινουργια θα πρέπει να πάω σε ένα καταστημα της forthnet να δίξω την καινούργια ταυτότητα και μετά να τους ξαναπάρω τηλ να κάνουνε την διαδικασία!!!!Έλεος δηλαδή μόνο φορολογική δήλωση του 2009 δεν μου ζητήσανε Μα καλα τον παλιο αριθμο δεν τον θυμασαι ??? Πεσ τους οτι θα πας στην hol!!!!
kfyros Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Αν έχει web interface ο παλιός router και σου δείχνει το Password με τελίτσες (password field), μπορείς να εγκαταστήσεις στον internet explorer το ie7pro . Κατέβασε και το script show password on mouseover. Mετά πας στα ie7pro preferences-->modules και ενεργοποιείς τα user scripts . Μετά πηγαίνεις στα User Scripts και τα κάνεις enable και τσεκάρεις το show password on mouseover για να παίζει. Κάνεις restart τον IE και πας στο web interface του router. Πηγαίνεις το ποντίκι πάνω στο πεδίο του password και το βλέπεις σε κίτρινο hint ... Υπάρχουν και πολλές εφαρμογές που σου εμφανίζουν τα passwords σε διάφορες εφαρμογές (outlook, mail accounts, saved passwords για dialup -vpn συνδέσεις κλπ.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εγώ είχα πάρει τηλέφωνο, μου ζήτησαν ΑΦΜ και μου τον αλλάξανε σε λιγότερο απο 10 λεπτά...
papajohn87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τελικά το κατάφερα. Έβαλα στον mozilla ένα addon(web developer) και έκανε τη δουλειά του μια χαρά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
scullyist Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 εγώ είχα πάρει τηλέφωνο, μου ζήτησαν ΑΦΜ και μου τον αλλάξανε σε λιγότερο απο 10 λεπτά... forthnet πριν 2 μέρες. Ηχογράφηση /ότι συμφωνείς/αρ.ταυτότητας/ΑΦΜ μπλα μπλα. 2 λεπτά η ανάκριση...ε, εξακρίβωση...ε, επιβεβαίωση στοιχείων και με το που τελειώσαμε μ'αυτά, μου'ρθε ο κωδικός στο κινητό επιτόπου κι ενώ τον είχα στο τηλέφωνο ακόμη. Την επομένη το πρωί έλαβα μήνυμα στο κινητό ότι η αλλαγή (μετατροπή?) της υπηρεσίας που ζήτησα ολοκληρώθηκε. Κατόπιν εορτής, άξιο απορίας. Ελπίζω να αφορούσε αυτό δηλαδή και να μην έχω ξεχάσει κάτι άλλο που ενεργοποίησα LOL
_Anonymous_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τελικά το κατάφερα. Έβαλα στον mozilla ένα addon(web developer) και έκανε τη δουλειά του μια χαρά.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Το ιδιο που σου ειπε ο κρυφος εκανες, αλλα με αλλο browser φιλε?
ntinos19 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τελικά το κατάφερα. Έβαλα στον mozilla ένα addon(web developer) και έκανε τη δουλειά του μια χαρά.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! το εγκατέστησα κι εγώ για τον ίδιο λόγο αλλά δεν κατάλαβα που και τι κάνω για να το δω... μπορείς να δώσεις κάποιες οδηγίες ?
kfyros Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 δεν ήξερα ότι το web developer έχει και password reveler. Το έχει στο δεξί κλικ-->Web Developer--> Forms-->Show passwords!!! Ωραίοι οι τύποι.. Πάντως αυτό είναι άλλο από αυτό που πρότεινα πριν (το ie7pro ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.