mynam3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Υπαρχει καποιο προγραμμα να αποθηκευει οτι κωδικο εβαλα στον υπολογιστη μου'?
ss13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ναι το word , χωρίς πλάκα είναι το καλύτερο , κρατάς και ένα δυο αντίγραφα και είσαι ωραίος !!
papademm Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Υπαρχει καποιο προγραμμα να αποθηκευει οτι κωδικο εβαλα στον υπολογιστη μου'? Από ADDONS FIREFOX κάνει πολύ καλή δουλειά το LAST PASS, σε 2ο βαθμό το SXIPPER, όμως γενικά όλα τα προγράμματα φύλαξης εγκυμονούν και τους ευνόητους κινδύνους. Προσωπικά, όπως λέει κι ο παραπάνω φίλος, χρησιμοποιώ ένα εξελόφυλλο κλειδωμένο που έχω σε άλλο υπολογιστή.
cosmos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τώρα που πιάσατε συζήτηση για κωδικούς κτλ....ρε παιδιά τι απαράδεκτο είναι αυτό που έχει ο firefox για του αποθηκευμένους κωδικούς???Ο καθένας αρκεί να κάτσει μισό λεπτό μόνος στου στο pc σου κ μετά καλοχαιρέτα !!!Υπάρχει κανάς τρόπος να το αποφύγουμε (να είαστε ασφαλείς σε αδιάκριτα μάτια ) χωρίς την χρήση της default κωδικοποίησης γιατί είναι σπαστικότατο μετά να βάζεις σε κάθε site που επισκέπτεσαι κωδικό?.Επίσης δεν είναι λύση η μή αποθήκευση κωδικών!!
random Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εγω χρησιμοποιώ κυρίως το lastpass, επειδη : 1. το 99% των κωδικών μου έχει σχέση με καποια υπηρεσία στο ιντερνετ*, 2. μεταδιδονται αυτοματα οι κωδικοι σε ολα τα pc μου (σπιτι, γραφειο, λαπτοπ), 3. ειναι συμβατό με τους δημοφιλεις browsers: firefox, IE, chrome, και λειτουργικά * το lastpass δεν θα δουλευει αν δεν εχεις σύνδεση, ειναι ενα browser addon, αποθηκευει τους κωδικούς online. Απο τοπικά εκτελέσιμες εφαρμογές, μου άρεσε το KeePass δωρεάν, και ανοιχτού κώδικα: αν θελεις να φτιάξεις κατι δικό σου, μπορεις να πάρεις ιδέες. Mπορει κι αυτο να κανει συνχρονισμό αρχείου κωδικών, με online storage, αλλα οχι τόσο απλα οσο το lastpass. -------------------------------------------------------- Ο καθένας αρκεί να κάτσει μισό λεπτό μόνος στου στο pc σου κ μετά καλοχαιρέτα !!! Μπορεις να επιλέξεις απο τα options του firefox, το "use master password". θα εχεις ενα πασσο, που θα προστατευει ολους τους κωδικους που φυλαει ο firefox. Στο ζητάει καθε φορά που ανοίγεις τον firefox. Οχι καθε φορά που μπαινεις σε σαιτ που θελει πασσο. οποτε οταν σηκώνεσαι απο το pc και πιθανολογεις οτι μπορει να κάτσει άλλος, απλα κλεινεις τον firefox (και με επιλεγμένο το "when firefox starts: show my windows and tabs from the last time" δεν χάνεις -σχεδόν- τίποτα) Το ιδιο μπορεις να κανεις και με το Lastpass extension. αυτο για το μαστερ πασσο, εχει μια επιλογή που λεει "μην μου ξαναζητήσεις το πασσο για πχ. 15', 1 ωρα, κλπ" Βασικά, για αυτο υπάρχει το password των λειτουργικών, το lock screen, κλπ. Αν τον αφήνεις να κάτσει μόνος του στο pc σου, και του δινεις και το OS User passo σου, εξ' ορισμού τον εμπιστεύεσαι.
isay Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ...Προσωπικά, όπως λέει κι ο παραπάνω φίλος, χρησιμοποιώ ένα εξελόφυλλο κλειδωμένο που έχω σε άλλο υπολογιστή.Γιατί το εχεις κλειδωμένο; Η ασφαλεια του excel είναι αστεία
papademm Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Γιατί το εχεις κλειδωμένο; Η ασφαλεια του excel είναι αστεία Μάλλον για ψυχολογικούς λόγους (δήθεν είμαι ήσυχος...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.