Προς το περιεχόμενο

καταθεση με τραπεζικο εμβασμα

mcsaro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανοντας μια αναζητηση δεν βρηκα κατι παρομοιο !λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι δικαιολογητικα χρειαζεται καποιος για να κανει καταθεση με τραπεζικο εμβασμα καθως και αν ειναι ασφαλες και ποια διαδικασια πρεπει να κανω εγω για να γινει η καταθεση?σορρυ αν ειναι λιγο ακυρες οι ερωτησεις απλως ειμαι νεος ακομα και δεν εχω ιδεα απο τραπεζικες καταθεσεις!

Δημοσ.

Θές δηλαδή να στείλεις λεφτά σε λογαριασμό στο εξωτερικό?

Πήγαινε στην τράπεζα που έχεις ενα λογαριασμό και πες τους οτι θες να στειλεις Χ λεφτά στον τάδε λογαριασμό.Χρειάζεσαι Iban, Swift code, ονομα τράπεζας, αριθμό λογαριασμού. Και πρόσεξε πως θα πάνε τα έξοδα του λογαριασμού. Υπάρχουν 3 τρόποι. Στον πρώτο τα αναλαμβάνεις όλα εσύ (και είσαι σίγουρος οτι τα λεφτά θα είναι ακριβώς τόσα) στη δεύτερη όλα ο λαβών και στην τρίτη τα μοιράζουν με κάποιο τρόπο.

Και τα έξοδα είναι πολλά.

ειδικά για μικροποσά δεν αξίζει αν υπάρχει άλλη λύση. Μη σου πω βρες κανα φτηνό εισητήριο και πήγαινε ο ίδιος και κατάθεσέ τα.

Δημοσ.

εκει που θελω να τα καταθεσω μου προτεινουν αυτο Σημείωση για εμβάσματα εντός ΕΕ (εκτός Αυστρίας): Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε για το έμβασμα τους κωδικούς IBAN και BIC. Έτσι θα χρεωθείτε από την τράπεζά σας τη συναλλαγή ως συναλλαγή εσωτερικού.

Παρακαλούμε αναφέρετε τον αριθμό συνδρομητή σας ως αιτιολογία, ώστε να μπορέσουμε να αντιστοιχήσουμε εύκολα την κατάθεσή σας!

μηπως ειναι ευκολο να μαθω πως θα το κανω αυτο ????πρεπει να εχω και εγω λογιαριασμο για να κανω την καταθεση με τραπεζικο εμβασμα??αν ειναι για συναλλαγη εσωτερικου συμφερει δηλαδη???ευχαριστω απο τωρα

Δημοσ.

Καλά , δεν είναι και καμιά επιστήμη η κατάθεση (ή αλλιώς "έμβασμα") σε λογαριασμό εξωτερικού.

Αν μπορείς κιόλας να την κάνεις και ως συναλλαγή εσωτερικού ακόμα καλύτερα.

Για αυτοματοποιημένα εμβάσματα εντός Ελλάδος, για ποσά μέχρι 12.000 ευρώ νομίζω είναι από 1,5 έως 4 ευρώ ανάλογα την τράπεζα.

Κάνουν μέχρι 3 μέρες να εμφανιστούν τα λεφτά στο λογαριασμό του παραλήπτη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...