lagoudakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 την καλημερα μου,μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κανενα προγραμματακι αξιοπιστο ωστε να μπορω να ανεβασω λιγο τον i3 ;ευχαριστω παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ποια μητρική έχεις; Καλύτερα μέσω BIOS το overclocking, παρά σε παραθυρικό περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εχω αυτο το vaio http://www.sony.gr/product/vn-s-series/vpcs11x9e-b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ναι.. γράψε λάθος για πριν, προφανώς είχα το μυαλό μου αλλού :/ Και γιατί θες να κλοκάρεις το laptop σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια τα laptop με τις θερμοκρασιες που αναπτυσουν αμα τα κλοκαρεις κιολας, θα εχουν πολυ λιγα ψωμι ακομα... :lol: χωρις πλακα τωρα τα laptop δεν ειναι για o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 συμφωνω απολυτα για αυτα που λετε για θερμοκρασιες,απλα ενημερωτικα ρωτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 γοογλαρε setfsb κ clockgen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ευχαριστω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Με προσοχή όμως οι όποιες κινήσεις. Τσεκάρεις πάντα temps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 φυσικα πτωτα απο ολα οι θερμοκρασια,απλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο κωδικο βαζω στο generation:eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.