aristas Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, Εχω εναν εξωτερικό δίσκο MyBook 500GB που οταν τον ανοίγω μου εμφανίζεται μήνυμα οτι πρεπει να διαμορφωθεί, είναι όμως μισογεμάτος με αρκετα χρησιμα αρχεία. Τι θα προτείνατε να κάνω για να γλιτώσω την διαμόρφωση; Ευχαριστώ
alexis333 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, Εχω εναν εξωτερικό δίσκο MyBook 500GB που οταν τον ανοίγω μου εμφανίζεται μήνυμα οτι πρεπει να διαμορφωθεί, είναι όμως μισογεμάτος με αρκετα χρησιμα αρχεία. Τι θα προτείνατε να κάνω για να γλιτώσω την διαμόρφωση; Ευχαριστώ Μαλον δε θα τη γλυτωσεις ευκολα απο τη διαμορφωση ... Απλα προσπαθησε να παρεις τα δεδομενα απο μεσα πριν την κανεις ... Με καποιο προγραμμα ισως θα κανεις τη δουλεια σου ... ( βλ. File Svavenger , Data recovery κτλ ... )
papayios Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δοκιμασε με το PTDD Partition Table Doctor μηπως και θελει fixboot . Με εχει σωσει πολλες φορες .
Nik.K Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Αυτο συμβαινει συνηθως οταν δεν εχεις κανει ασφαλη αφαιρεση συσκευης και την εχεις βγαλει στην ψυχρα απο το USB. Ακομα και το Chkdsk ισως να το φτιαξει.
aristas Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δοκιμάζω να κανω backup με το ARAX Disk Doctor, με ενα αλλο που έκανα βρήκε μονο 30 απο τα περιπου 200 GB που ειχα στον δισκο. Στην αρχή αναγνώρισε FAT1 και FAT2. Μετα το backup θα τον διαμορφώσω με NTFS.
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ...αν δεν πρόλαβες να κάνεις φορμάτ, διάβασε το sticky thread "Τα έχασα όλα;" (από σελ. 4), εδώ στο τόπικ των Μονάδων Αποθήκευσης, για να δοκιμάσεις με το Test Disk ν' ανακτήσεις το χαμένο partition, αντί κατευθείαν να κάνεις ανάκτηση αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.