Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην αντιστοίχιση επαφών με αριθμούς

romeosyni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι κάτοχος ενός κινητού Sony Ericsson Κ800i. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι ενώ έχω καταχωρημένα κάποια ονόματα το κινητό αρνείται να μου τα δείξει όταν μου τηλεφωνούν ή όταν μου στέλνουν SMS. Το παράξενο είναι ότι δεν γίνεται για όλες τις επαφές μου. Χθες το βράδυ έλεγξα και εγκατέστησα το πιο πρόσφατο λογισμικό αλλά η κατάσταση μάλλον επιδεινώθηκε αφού κάποιες από τις επαφές μου που φαινόταν κανονικά τώρα φαίνονται μόνο τα νούμερα. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Υποψιαζομαι διπλες καταχωρησεις ονοματων ή/και αριθμων. Εγω θα εψαχνα τις επαφες μια προς μια για να σιγουρευτω.

Το ίδιο είχα πάθει σε ένα nokia (e50) πριν μερικά χρόνια.

Είχαν γίνει διπλοεγγραφές κάποιων αριθμών. Το πρόβλημα το είχε δημιουργήσει κακός συγχρονισμός με το Outlook.

Κάνε αυτό που σε συμβουλεύει ο Stormrain, έλεγξε τους αριθμούς που δεν σου εμφανίζονται μήπως είανι διπλο-καταχωρημένοι.

Ναι, είχα μεταφέρει κάποιες επαφές από τη SIM στη μνήμη του κινητού με αποτέλεσμα κάποια να είναι διπλογραμμένα. Και φαίνεται ότι κάθε φορά που έσβηνα τη μία από τις δύο το κινητό δεν μπορούσε να αντιστοιχίσει τον αριθμό στο όνομα. Γιατί; Αφού η επαφή που έχω κρατήσει φαίνεται εντάξει. Πως μπορεί να διορθωθεί;

Όταν ο ίδιος αριθμός τηλεφώνου είναι καταχωρημένος σε 2 ή κ περισσότερα ονόματα τότε το κινητό μπλοκάρει και δεν ξέρει ποιο από τα 2 να εμφανίσει (λογικο). Άρα δεν σου εμφανίζει κανένα!

Βρες που μπορεί να υπάρχει ο ίδιος αριθμός τηλ σε 2 ή κ περισσότερες επαφές.

Δυστυχώς ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι manual.

Αν έχεις συγχρονισμό με pc είναι πιο εύκολο (από την άποψη ότι στην οθόνη του υπολογιστή μπορείς να βλέπεις περισσότερα No.)

Χειρίστηκα τις επαφές μου μέσω PC, σβήνοντας τις διπλές αλλά και πάλι τίποτα. Τελικά έκανα ένα αντίγραφο ασφαλείας, έσβησα όλες τις επαφές από το κινητό και μετά τις επανέφερα. Τώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...