Προς το περιεχόμενο

MSI WIND U100 πρόβλημα με τη φωτεινότητα

othon.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν φίλοι έχω που λέτε το παραπάνω netbook.

Μέχρι χτες βράδυ του είχα περασμένα Win XP Home Edition, τα οποία και λειτουργούσαν απροβλημάτιστα.

Λόγω όμως του ότι ο σκοπός χρήσης του προορίζεται για απλό σερφάρισμα, άντε και κάνα Skype, αποφάσισα να του περάσω την Ubuntu 9.10 Netbook Remix.

Ενώ στην εγκατάσταση δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα, από το επόμενο restart το netbook έχει φρικάρει παντελώς!

Από τη στιγμή που εμφανίζεται η login screen και έπειτα, ο ρυθμός φωτεινότητας χορεύει σε ρυθμούς Disco!

Δυστυχώς, όσο κι αν έψαξα στα settings δεν βρήκα κάποια ρύθμιση για το συγκεκριμένο

και εκτός αυτού, ακόμα κι αν προσπαθήσω να χαμηλώσω τη φωτεινότητα, αυτή ακολουθεί πάντα αντίθετο δρόμο.

Καμμιά λύση;

Παραθέτω κι ένα βίντεο που τράβηξα, μήπως και βοηθήσει.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=R_FNsxHQLUY[/ame]

Δημοσ.

Βάλε το τελευταίο bios που θα βρεις για το μηχάνημα.

Πάντως στο δικό μου είχα εγκαταστήσει Ubuntu χωρίς πρόβλημα και πριν λίγο καιρό δοκίμασα το Salix. Έχω το 1.06 αν θυμάμαι καλά (αρχαίο bios) .

Τώρα το γύρισα πάλι στα XP.

Έχω 2 giga μνήμης και τον 80άρη που είχε πάνω από τη πρώτη στιγμή.

Δημοσ.
Βάλε windows 7 να βρείς την υγειά σου! Εγώ αυτά του έχω περασμένα και πάνε σφαίρα.

Καλα σφαιρα δεν το λες, κυριως οταν ειναι μονο με την μπαταρια αλλα παλευονται αν εχεις λιγο υπομονη...

Δημοσ.
Καλα σφαιρα δεν το λες, κυριως οταν ειναι μονο με την μπαταρια αλλα παλευονται αν εχεις λιγο υπομονη...

Το σκέφτηκα να βάλω τα 7, αλλά λόγω του ότι τζάμπα θα περαστούν, αφού κυρίως χρησιμοποιώ τον desktop μου για όλες τις δουλειές, θεώρησα χαμένο χρόνο το να ασχοληθώ με μια τέτοια εγκατάσταση.

Anyway, υπάρχει κάποια άλλη διανομή να δοκιμάσω, έστω και με λιγότερες δυνατότητες;

Αυτό που κυρίως μ' ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει ένας Firefox μέσα και να μπορώ να περάσω skype και κάνα im πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...