Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Είχα το λειτουργικό μου σε raid 0 , αλλά μου κάηκε η μητρική... Μπορώ με κάποιο τρόπο να σώσω το λειτουργικό και να το μεταφέρω σε έναν απλό σκληρό;
Sorath Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Πακέτο. Ή βρίσκεις την ίδια μητρική ή κάποια άλλη που να χρησιμοποιεί τον ίδιο controller.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Βρήκα αυτό: http://www.data-recovery-software.net/ απλα κανεις image και τους δυο δισκους σε αλλο δισκο και το προγραμμα τους κανει εικονικο raid και μετα κανει recovery τα αρχεια σου.Δεν χρειαζεται raid controller, απλα συνδεεις τους δισκους σε ενα pc με sata. τρεχεις το προγραμμα και απο κει κανεις image καθε δισκο στο pc. Θα δημιουργησεις 2 αρχεια Image . Μετα θα τα δηλωσεις στο προγραμμα σαν raid-0 και θα κανεις recovery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.