ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 κουλούρι, με τα λίγα στοιχεία που έχουμε από τα μηνύματά σου εδώ, μάλλον έκανες λάθος στο επάγγελμα που επέλεξες, γιατί αν έχεις χρόνο και διάθεση για μια 2η σχολή παράλληλα με τη δουλειά σου δε μπορεί να μή βρίσκεις χρόνο και διάθεση για να μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά. Και εσένα θα βοηθούσε αυτό και τους μαθητές σου. το 2ο λάθος που έκανες το κάναμε και όλοι οι υπόλοιποι ... διάλεξες λάθος εποχή για να γεννηθείς ... αλλά σκέψου πόσοι βρίσκονται σε χειρότερη θέση από σένα, με πολύ περισσότερα χρόνια σπουδών, μεγαλύτεροι σε ηλικία και χωρίς καμιά εγγύηση για το μέλλον. Και επειδή είδα ότι ρωτάς, εγώ είμαι στο ΕΣΥ και μετά από 5 χρόνια με συμβάσεις και 11 χρόνια απ΄τη πρώτη μου δουλειά, έχοντας γυρίσει και σε άγονα νησιά και με τελείως διαφορετικές ευθύνες, δεν έχω αυτή τη στιγμή στα 38 μου τίποτα στα χέρια μου. Μήν τα βλέπεις όλα μαύρα. Έχει και χειρότερα. Καλή δύναμη.
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Βεβαιως μπορεις.. Παρε χαρτακι και περιμενε τη σειρα σου να κραξεις και να πεις πως ειμαι 1 μικρος Ωνασης..
Erwdios Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πέφτετε στην παγίδα να κατηγορείτε το koulouri, επειδή θέλει καλύτερη ζωή για τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως θέλει ο καθένας από εμάς, άσχετα με το πόσα παίρνει ή που τα ξοδεύει. Η ζωή του ανθρώπου είναι μία συνεχής προσπάθεια για βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου, μήπως το ξεχάσατε αυτό? Κι εγώ συμφωνώ ότι στις εποχές που ζούμε είναι λίγο δύσκολο να βγαίνεις να ζητάς περισσότερα, όταν ο διπλανός σου παίρνει πολύ λιγότερα, αλλά γιατί θα πρέπει να φτωχύνει το koulouri και να μην πλουτίσω και εγώ, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι? Και σταματήστε να τον σταυρώνετε για το iphone κι εγώ iphone έχω, αλλά για να το πάρω εκβίασα τη Vodafone και έκοψα το τσιγάρο. Ξεκολλάτε, δεν είναι μεγιστάνες όσοι έχουν iphone. Αν δεν το έχετε καταλάβει βρισκόμαστε υπό κατοχή και πάντα μετά από κατοχή, ξεσπά εμφύλιος. Δεν είναι οι ΔΥ αυτοί που πρέπει να λιθοβοληθούν, αλλά αυτοί που τους έδωσαν τις θέσεις τόσα χρόνια και ενάντια αυτών πρέπει να στραφούμε.
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εγω δε ντραπηκα να πω πως ειμαι δασκαλος..Εσυ ντρεπεσαι να πεις τι δουλεια κανεις..ο λογος ποιος ειναι? θελεις να κρυβεσαι πισω απο το πληκτρολογιο σου και να νιωθεις ασφαλης? Επισης δε θελεις να απαντας σε ερωτησεις..Θελεις να κανεις ανακριση?Να θετεις ερωτησεις και να σου της απανταω μονο? ---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ---------- Πες μου ποια ειναι τα λαθη μου να τα διορθωσω να μην τα μαθαινω λαθος και στα παιδια!!! Την παλεύεις? Θα μπορούσα εξαρχής να σου πω ότι είμαι βοθροκαθαριστής. Τι να λέει? Στο νετ ότι δηλώσεις είσαι. Τέτοιου είδους ερωτήσεις σε φόρουμ είναι άκυρες. Η μόνη ερώτηση που σου έκανα είναι αν μας εκβιάζεις όταν λες ότι θα δουλεύεις -20%. Θέλεις να σου πω τι δουλειά κάνω για να μου πεις ότι κλέβω την εφορία?
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 κουλούρι, με τα λίγα στοιχεία που έχουμε από τα μηνύματά σου εδώ, μάλλον έκανες λάθος στο επάγγελμα που επέλεξες, γιατί αν έχεις χρόνο και διάθεση για μια 2η σχολή παράλληλα με τη δουλειά σου δε μπορεί να μή βρίσκεις χρόνο και διάθεση για να μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά. Και εσένα θα βοηθούσε αυτό και τους μαθητές σου. το 2ο λάθος που έκανες το κάναμε και όλοι οι υπόλοιποι ... διάλεξες λάθος εποχή για να γεννηθείς ... αλλά σκέψου πόσοι βρίσκονται σε χειρότερη θέση από σένα, με πολύ περισσότερα χρόνια σπουδών, μεγαλύτεροι σε ηλικία και χωρίς καμιά εγγύηση για το μέλλον. Και επειδή είδα ότι ρωτάς, εγώ είμαι στο ΕΣΥ και μετά από 5 χρόνια με συμβάσεις και 11 χρόνια απ΄τη πρώτη μου δουλειά, έχοντας γυρίσει και σε άγονα νησιά και με τελείως διαφορετικές ευθύνες, δεν έχω αυτή τη στιγμή στα 38 μου τίποτα στα χέρια μου. Μήν τα βλέπεις όλα μαύρα. Έχει και χειρότερα. Καλή δύναμη. Κοιτα δε μπορω να τα γραφω 2 φορες.. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.. πες μου ποια λαθη εχω κανει για να τα διορθωσω..μηπως εισαι πολιτικος και δε δουλευεις στο ΕΣΥ?Γιατι λες λες λες..και δεν μου δειχνεις τα λαθη μου τα τοσα πολλα.. Οταν λες λιγοτερες ευθυνες τι εννοεις?Αν παθει 1 παιδακι κατι ποιος θα κανει τον γιατρο εκει που ειμαι? και αν δεν αντεχεις τις ευθυνες εσυ διαλεξες λαθος δουλεια! ---------- Προσθήκη στις 19:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:51 ---------- Την παλεύεις? Θα μπορούσα εξαρχής να σου πω ότι είμαι βοθροκαθαριστής. Τι να λέει? Στο νετ ότι δηλώσεις είσαι. Τέτοιου είδους ερωτήσεις σε φόρουμ είναι άκυρες. Η μόνη ερώτηση που σου έκανα είναι αν μας εκβιάζεις όταν λες ότι θα δουλεύεις -20%. Θέλεις να σου πω τι δουλειά κάνω για να μου πεις ότι κλέβω την εφορία? χαχαχαχα..Απλα διαβασε το post που βρισκεται πανω απο το δικο σου.. Τωρα πρεπει να εισαι ευτυχισμενος!Εχεις 2 να κραζεις
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πέφτετε στην παγίδα να κατηγορείτε το koulouri, επειδή θέλει καλύτερη ζωή για τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως θέλει ο καθένας από εμάς, άσχετα με το πόσα παίρνει ή που τα ξοδεύει. Η ζωή του ανθρώπου είναι μία συνεχής προσπάθεια για βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου, μήπως το ξεχάσατε αυτό? Κι εγώ συμφωνώ ότι στις εποχές που ζούμε είναι λίγο δύσκολο να βγαίνεις να ζητάς περισσότερα, όταν ο διπλανός σου παίρνει πολύ λιγότερα, αλλά γιατί θα πρέπει να φτωχύνει το koulouri και να μην πλουτίσω και εγώ, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και σταματήστε να τον σταυρώνετε για το iphone κι εγώ iphone έχω, αλλά για να το πάρω εκβίασα τη Vodafone και έκοψα το τσιγάρο. Ξεκολλάτε, δεν είναι μεγιστάνες όσοι έχουν iphone. Αν δεν το έχετε καταλάβει βρισκόμαστε υπό κατοχή και πάντα μετά από κατοχή, ξεσπά εμφύλιος. Δεν είναι οι ΔΥ αυτοί που πρέπει να λιθοβοληθούν, αλλά αυτοί που τους έδωσαν τις θέσεις τόσα χρόνια και ενάντια αυτών πρέπει να στραφούμε. Στην παγιδα θα πεφταμε, αν απλα ο koyloyri αυτα τα ζητουσε κατευθειαν απο τον κυριο υπευθυνο, οποτε το να τον κραζαμε αντι να του συμπαρασταθουμε, θα ηταν οντως σαν "να πεθανει η κατσικα του γειτονα". Αν ομως ερχεσαι εδω και ζητας απλα κουβεντουλα και συμπαρασταση, εχοντας υποψιν σου οτι μιλας με ολα τα κοινωνικα στρωματα που περιλαμβανουν και 700αριδες, και ανεργους... και και... που εχουν μεγαλυτερα παραπονα απο καποιον (ειτε ειναι δασκαλος, ειτε πυρηνικος φυσικος), που παιρνει 1000 ευρω αρχικο μισθο, τοτε σιγουρα πρεπει να περιμενεις αρνητικες αντιδρασεις.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Η ζωή του ανθρώπου είναι μία συνεχής προσπάθεια για βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου, μήπως το ξεχάσατε αυτό? Αν δεν το έχετε καταλάβει βρισκόμαστε υπό κατοχή και πάντα μετά από κατοχή, ξεσπά εμφύλιος. Δεν είναι οι ΔΥ αυτοί που πρέπει να λιθοβοληθούν, αλλά αυτοί που τους έδωσαν τις θέσεις τόσα χρόνια και ενάντια αυτών πρέπει να στραφούμε. δεν είναι μόνο η βελτίωση του μισθού όμως το θέμα, είναι και να προσπαθεί κανείς να γίνεται καλύτερος. Διαφωνείς? Μόνο με το να κλαίγεται γιατί δεν του φτάνουν δεν θ΄αλλάξει κάτι. Όσο για την κατοχή, προσωπικά δεν θεωρώ ότι η κατοχή ξεκινά τώρα, τώρα ήρθε ο λογαριασμός. Κατοχή μας έχουν οι πολιτικοί ΜΑΣ τις τελευταίες δεκαετίες μαζί με τους συνδικαλιστές ΜΑΣ. κουλούρι άδικα γίνεσαι επιθετικός. Δεν έχει κανένα νόημα. Τα μηνύματά σου είναι όλα εδώ, πάρτο σαν άσκηση και ψάξε τα λάθη σου μόνος. Κράτα και ένα λεξικό από δίπλα. Φιλάκια πολλά.
Erwdios Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πες μου ποια ειναι τα λαθη μου να τα διορθωσω να μην τα μαθαινω λαθος και στα παιδια!!!Ακομα πες μου ποσο σημαντικο ειναι να κανεις 1 ορθογραφικο ( που κανουν και οι καλυτεροι δασκαλοι, αν και δεν ανήκω σε αυτους.. που μπορω να πω πως ειναι λογω κεκτημενης ταχυτητας ) και ποσο σημαντικο ειναι 1 λαθος λογιστη που μπορει να σε αναγκασει να πληρωσει πολλα λεφτα στην εφορια ή ακομα πιο σημαντικο λαθος χειρουργου ορθοπεδικου που σε αφηνει με 1 ποδι κουτσο.. Fixed Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Ather Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 @koulouri Για αρχή μπορείς να συμμετάσχεις στις απεργίες που κάνει ο κλάδος.
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εγω δε ντραπηκα να πω πως ειμαι δασκαλος..Εσυ ντρεπεσαι να πεις τι δουλεια κανεις..ο λογος ποιος ειναι? θελεις να κρυβεσαι πισω απο το πληκτρολογιο σου και να νιωθεις ασφαλης? Εσύ ξεκίνησες το thread! Αν θέλεις να σου το εξηγήσω σαν να είσαι παιδάκι του δημοτικού τότε ok. Να σου πω προκαταβολικά ότι αυτά που γράφεις με διασκεδάζουν και δυστυχώς επαληθεύουν κάποια πράγματα τα οποία πιστεύω. Ο λόγος είναι ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις τι έχω σπουδάσει και τι δουλειά κάνω. Γκε γκε; Μπορείς να συζητήσεις και να κρίνεις κάποιον από αυτά που γράφει, όχι από το πόσο χρονών είναι, τι δουλειά κάνει, αν είναι μαύρος ή άσπρος, τι ψηφίζει, αν είναι κουτσός, αν είναι αθλητής, αν είναι φτωχός. Κατάλαβες παιδάκι του δημοτικού; Δε με νοιάζει αν χρειάζεσαι αναπηρικό καροτσάκι ή αυτοκίνητο για να κινείσαι. Δε σου ζήτησα να μου το πεις, γιατί είναι μια παντελώς άχρηστη πληροφορία για να διαμορφώσω γνώμη πάνω στο θέμα. Επιπλέον θα είμαι ο τελευταίος που θα χαρώ με τη μείωση του μισθού σου. Επί της ουσίας, λέω απλά ότι συγκριτικά με την πλειοψηφία είσαι τυχερός και δεν μπορώ να ακούω δάσκαλους να παραπονιούνται. Επί της ουσίας λοιπόν έχεις να πεις κάτι, χωρίς να παίρνεις μεμονωμένα παραδείγματα του το πως την παλεύει η αδερφή σου με 700 ευρώ "μένοντας στο πατρικό σας σπίτι, τόσο απλά!" και άλλες τέτοιες -οι 1000 κεραυνοί να τις κάνουν- σκέψεις; Μου είναι πραγματικά δύσκολο να σου μάθω να συζητάς. Έχω συζητήσει εδώ μέσα με πολύ πιο αξιόλογους εκπροσώπους του κλάδου σου. Καληνύχτα.
evabb Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ακουω καθε τρεις και λιγο ρε παιδια οτι εμεις οι δασκαλοι ειμαστε βολεμενοι..Απο την μια εχουμε την "σιγουρια" του δημοσιου και καθομαστε Χριστουγεννα-Πασχα+2 μηνες το καλοκαιρι.. αλλα ειλικρινα με το χερι στην καρδια.. Αν σας στελναν στην ψαρη Φοραδα google earth it για 1050€ πιστευεται οτι θα αξιζε τον κοπο; Και μην μου πειτε οτι δουλευουμε 6 ωρες το πρωι και καθομαστε γιατι θα σας πω οτι για να ετοιμαστουν αυτες οι 6 ωρες θελει τουλαχιστον αλλες 3 στο σπιτι.. Επισης εννοειτε οτι στα χωρια που σε στελνουν δε μπορεις να μεινεις γιατι μετα απο 2 βδομαδες θα εισαι με ψυχοφαρμακα.. Οποτε μενεις σε διπλανο κατοικισιμο χωριο και πας με το αμαξι που αγορασες για να πηγαινοερχεσαι και γιατι εχες φθασει 26 χρονων γαιδαρος και δεν εχεις ουτε skateboard.. Οποτε 200€ δοση αυτοκινητου 150€ βενζινες 400€ νοικο+εξοδα σπιτιου 300€ για φαγητο+ΟΤΙ αλλα εξοδα μπορει να προκυψουν.. Να κοπουν απο αυτους που ξυνονται σε ενα γραφειο και πατανε μια σφραγιδα καθε μιση ωρα! 3 ωρες προετοιμασια στο σπιτι; τι κανεις ρε συ; πυρηνικη φυσικη στα παιδακια της 4ης δημοτικου. ειστε παραχαιδεμενα εσεις οι δασκαλοι και δεν εχετε με τι να ασχολειστε. δεν ειπαμε οτι δεν κανετε τπτ (τα κωλοπαιδα που σου βγαζουν το λαδι) αλλα σε σχεση με αλλα επαγγελματα ειστε στα πουπουλα. ουτε καν διαγωνισματα δεν χρειαζεται να βαζετε γτ εχετε ετοιμα τα κριτηρια αξιολογισης
Aztec Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μα γιατί δεν λέτε τι δουλειά κάνετε βρε παιδιά και εσείς? Ορίστε κάνω την αρχή Operating Systems Chief architect στην Microsoft
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τα παράπονα να τα κάνεις στους εργατοπατέρες που τόσα χρόνια τους ακολουθούσες πιστά ξέροντας ότι σε εκμεταλλεύονται αλλά δεν έλεγες τίποτα γιατί σου πετούσαν πανσετούλες. Ξέροντας επίσης ότι τις πανσετούλες θα τις πάρεις από τους 700άριδες και όχι από τους άλλους που τα είχαν. Τώρα που ήρθαν τα δύσκολα για εσένα τι περίμενες? Γιατί ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκες στο παρελθόν για αυτούς των 700 που δεν μπορούν να κάνουν απεργία σαν εσένα γιατί θα χάσουν τη δουλειά τους? Που ήσουν όλα αυτά τα χρόνια να μας μιλήσεις για κοινωνικούς αγώνες? Τώρα τι θέλεις να νοιαστούν αυτοί για εσένα? Στη ζωή ότι δώσεις θα πάρεις. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις λοιπόν. Να αγωνιστώ λοιπόν και εγώ όχι μόνο για εσένα αλλά για όλους. Για να πάρεις 5000 το μήνα αρχικό μισθό γιατί και εγώ πιστεύω ότι τα 1000 που παίρνεις είναι λίγα. Με την υπάρχουσα κατάσταση, εργατοπατέρες, μονιμότητα, επιδόματα αέρα, υπεροπτικό στυλάκι κλπ κλπ όχι. Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά δεν θα πάρω. Αγωνίσου μόνος. Ο καθένας για την πάρτι λοιπόν και όποιος αντέξει. Επιλογή σου και των άλλων ΔΥ ήταν. Εκβιασμοί του τύπου -20% εργασίας επειδή έχεις τη θέση και μπορείς να το κάνεις να είσαι σίγουρος ότι δεν βοηθάνε αλλά διογκώνουν το πρόβλημα σου.
alexx20 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι οι διορισμενοι δασκαλοι/καθηγητες ειναι απ τις προνομιουχες ομαδες αφου δουλευουν τοσο λιγο!
evabb Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 καθηγητης δεν ειναι τοσο ευκολο οσο δασκαλος αλλα και παλι δεν σκοτωνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.