koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Με τα καινουργια μετα αν δεν κλησει το σχολειο για αλλα 2 χρονια μαλλον ή μεχρι να βρεθει αυτος που εχει κανονικη οργανικη στην θεση αυτη.. ( δηλαδη καποιος με εντοπιοτητα..αυτο μου δωσαν να καταλαβω! ) Γυναικες βλεπεις μονο gilf..ΟΤΕ internet εως 2ΜΒs.. Γενικα οσον αφορα τα 700€, τοσα παιρνει και η αδερφη μου, μενει με τους γονεις μου, την φτανουν και την περισσευουν, αλλα για να μεινει μονη της δε το συζηταμε, ξερω πως ειναι δυσκολη η κατασταση, απλα δε μπορω να καταλαβω πως οταν "δολοφονησαν" τον μικρο Αλεξ βγηκαν ολοι στους δρομους, και τωρα που "δολοφονουν" τα ονειρα ολων μας, δεν κανει κανεις τιποτα!! Επισης εχω μεγαλη απορια τι δουλεια κανει ο Physics_Rulez..
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κοβοντας τους μισθους στους δασκαλους, θα δουλευουν και αυτοι -20%.. Επισης κοβονται τα λεφτα που εδινε το κρατος στα σχολεια για τα εξοδα των μαθητων.. Οποτε ο γονιος θα πρεπει να αγοραζει μονος του μαρκαδορους, χαρτονια, ψαλιδια κλπ κλπ κπλ Εκβιάζεις όταν λες ότι θα δουλεύεις -20%? Αν δεν σου αρέσει μια δουλειά απλά φεύγεις. Το κακό κατά τη γνώμη μου είναι στο ότι δεν πρόκειται να σε διώξει κανείς επειδή θα δουλεύεις -20%. Πόσο λιγότερο δηλαδή? Θα σταματήσεις εντελώς σε λίγο. Από την άλλη με -20% είσαι σε λίγο καλύτερη μοίρα (μισθολογικά) με έναν υπάλληλο πτυχιούχο σε μια ιδιωτική εταιρία. Εσύ βέβαια θα συνεχίσεις να δουλεύεις λιγότερο από αυτόν. Όλοι αδικημένοι είμαστε. Περισσότερο όμως οι ΙΥ. Μη μας λες λοιπόν ότι είσαι ο αρχιαδικημένος δασκαλάκος γιατί έχεις άδικο. Υπάρχουν άλλοι πολύ ποιο αδικημένοι από εσένα. Πάρε νούμερο. ---------- Προσθήκη στις 19:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:12 ---------- "δολοφονουν" τα ονειρα ολων μας, δεν κανει κανεις τιποτα!! Επισης εχω μεγαλη απορια τι δουλεια κανει ο Physics_Rulez.. Εφοπλιστής. Γνωστός λάτρης του κεφαλαίου και πολέμιος του προλεταριάτου.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 αν σου ελεγα οτι ειμαι κουτσος και οτι δε μπορω να οδηγησω συμβατικο θα ενιωθες καλυτερα? Εσυ δεν ειπες οτι θελεις 200 ευρω για να πληρωνεις δανειο για αμαξι? Και σου λεω οτι δεν χρειαζεσαι τοσα. Και με 3-4 χιλιαρικα αγοραζεις μεταχειρισμενο και μια χαρα αρχοντας εισαι. Αν θα επαιρνα 700€ θα περιμενα να βρω κατι κοντα στο πατρικο μου, ωστε να γλυτωσω το νοικι..απλο! και οι περισστεροι αυτο κανουν πιστευω! ( οπως και η αδερφη μου ) Δηλαδη εγω που ζω εδω και 8 χρονια μονος μου με 650 ευρω και τα πληρωνω και μονος μου τα παντα? Βεβαια αν με ρωτησεις το πως το κανω μπορει και να εκπλαγεις (μπορει και οχι) αλλα το κανω εδω και 8 χρονια.
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 apd453 τι δουλεια κανεις ομως δεν μας λες.. οπως και οι υπολοιποι!! ---------- Προσθήκη στις 19:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:14 ---------- και ΞΑΝΑΛΕΩ.. κανεις απο σας ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ τι δουλεια κανει..
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 apd453 τι δουλεια κανεις ομως δεν μας λες..οπως και οι υπολοιποι!! Ελεύθερος επαγγελματίας με παιδιά. Για πες λοιπόν τι σημασία έχει? Θα μπορούσα να σου πω ταμείας σε super. Τι θα άλλαζε?
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κουλούρι μήπως θες και δελτίο πολιτικών φρονημάτων; Τι δηλώνουμε στην εφορία; Πόσα ξοδεύουμε στα ποτά; Πφφφφφ. Άντε στην ευχή... έλεγα κι εγώ, βρήκα έναν να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. Τζίφος.
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 θα αλλαζε.. αν ησουν πτυχιουχος ή οχι..Αν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο ή οχι.. Εγω ειμαι γραμμενος σε 2η σχολη και καποια στιγμη θα την τελειωσω..γιατι ελπιζω σε κατι καλυτερο και αν οχι Ελλαδα, εξωτερικο!
Cue Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πάντως κάθε φορά σε τέτοιου είδους συζητήσεις μου κάνει εντύπωση πως με περισσή ευκολία ο κάθε ένας βγάζει συμπεράσματα για τον συμφορουμίτη του από ένα nickname, μία φώτο και αν έχει iPhone.
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 χαχαχα.. ναι!Κρινουμε τον αλλον απο το μπλουζακι του και το κινητο του δηλαδη? Οποτε αν θυμασαι την υποθεση με την ζαρντινιερα..καλα τον εκαναν ε?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πάντως κάθε φορά σε τέτοιου είδους συζητήσεις μου κάνει εντύπωση πως με περισσή ευκολία ο κάθε ένας βγάζει συμπεράσματα για τον συμφορουμίτη του από ένα nickname, μία φώτο και αν έχει iPhone. σωστό αυτό που λες, αλλά βέβαια ένας δάσκαλος που έχει καταφέρει όχι μόνο να τελειώσει βασική εκπαίδευση + ΑΕΙ αλλά συνεχίζει για 2ο πτυχίο και δεν καταφέρνει να γράψει σωστά στη μητρική του γλώσσα κάπου προκαλεί
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Η λογική λέει ότι όταν είσαι δάσκαλος ξέρεις ορθογραφία. Επίσης η λογική λέει ότι αν γκρινιάζεις ότι δεν σου φτάνουν δεν έχεις iphone. Αυτά ξέρω για τον κουλούρι αυτά κρίνω. Τη ήθελες να τον κρίνω λοιπόν. Από την αύρα του ή τη ματιά του? Από το bouble?. (διάλεξε και τον μπλε που έδινε πολλές ζωές).
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 σωστό αυτό που λες, αλλά βέβαια ένας δάσκαλος που έχει καταφέρει όχι μόνο να τελειώσει βασική εκπαίδευση + ΑΕΙ αλλά συνεχίζει για 2ο πτυχίο και δεν καταφέρνει να γράψει σωστά στη μητρική του γλώσσα κάπου προκαλεί xaxaxa.. Για πες και εσυ τα παραπονα σου.. Συμφωνα βεβαια με αυτην την λογικη ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δε κανει λαθος, κανενας λογιστης, κανενας μηχανικος, κλπ κλπ κλπ ποιο λαθος εχω κανει ο αμαρτωλος? ---------- Προσθήκη στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:34 ---------- Η λογική λέει ότι όταν είσαι δάσκαλος ξέρεις ορθογραφία. Επίσης η λογική λέει ότι αν γκρινιάζεις ότι δεν σου φτάνουν δεν έχεις iphone. Αυτά ξέρω για τον κουλούρι αυτά κρίνω. Τη ήθελες να τον κρίνω λοιπόν. Από την αύρα του ή τη ματιά του? Από το bouble?. (διάλεξε και τον μπλε που έδινε πολλές ζωές). και ξαναλεω οτι το iphone το πηρα 9€.. με 28€ παγιο Αν δεν ξερεις να κανεις παζαρια φταις εσυ και οχι εγω..και τα παραπονα σου στην vodafone..να σου δωσω τα στοιχεια μου να παρεις να τους πεις: Γιατι σε αυτον δωσατε και οχι σε μενα?
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 xaxaxa..Για πες και εσυ τα παραπονα σου.. Συμφωνα βεβαια με αυτην την λογικη ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δε κανει λαθος, κανενας λογιστης, κανενας μηχανικος, κλπ κλπ κλπ ποιο λαθος εχω κανει ο αμαρτωλος? Είπε κανείς κάτι τέτοιο? Αλλά τόσα λάθη σε τόσες λίγες λέξεις θέλεις να το περάσουμε ντούκου όταν μας λες ότι είσαι δάσκαλος? Εξάλλου δεν πρέπει να έχεις παράπονο από εμένα. Είπα ότι είσαι αδικημένος. Απλά υπάρχουν άλλοι περισσότερο αδικημένοι από εσένα.
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κουλούρι μήπως θες και δελτίο πολιτικών φρονημάτων;Τι δηλώνουμε στην εφορία; Πόσα ξοδεύουμε στα ποτά; Πφφφφφ. Άντε στην ευχή... έλεγα κι εγώ, βρήκα έναν να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. Τζίφος. Εγω δε ντραπηκα να πω πως ειμαι δασκαλος.. Εσυ ντρεπεσαι να πεις τι δουλεια κανεις..ο λογος ποιος ειναι? θελεις να κρυβεσαι πισω απο το πληκτρολογιο σου και να νιωθεις ασφαλης? Επισης δε θελεις να απαντας σε ερωτησεις..Θελεις να κανεις ανακριση?Να θετεις ερωτησεις και να σου της απανταω μονο? ---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ---------- Πες μου ποια ειναι τα λαθη μου να τα διορθωσω να μην τα μαθαινω λαθος και στα παιδια!!! Ακομα πες μου ποσο σημαντικο ειναι να κανεις 1 ορθογραφικο ( που κανουν και οι καλυτεροι δασκαλοι, αν και δεν ανοικω σε αυτους.. που μπορω να πω πως ειναι λογο κεκτημενης ταχυτητας ) και ποσο σημαντικο ειναι 1 λαθος λογιστη που μπορει να σε αναγκασει να πληρωσει πολλα λεφτα στην εφορια ή ακομα πιο σημαντικο λαθος χειρουργου ορθοπεδικου που σε αφηνει με 1 ποδι κουτσο..
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Παταω τα δευτερα ...αντα μου, και εχοντας αλλαξει πανω απο επτα δουλειες, τωρα δουλευω σε τεχνικο γραφειο 8ωρο σπαστο με 700 το μηνα. Μπορω να συμμετασχω στη συζητηση ή δεν με πιανει το οριο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.