koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Mπορω να κρινω γιατι εχω κανει και αλλες δουλεις.. δε μου φαινεται "παιδαριωδες".. Μετα το τελος του σχολικου ετους μεχρι το τελος του Ιουνιου "δουλευω" σε γραφειο.. Εχεις παιδια Physics_Rulez ???
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Η συζήτηση θα συνεχίσει να είναι αινιγματική;
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μηπως ειρωνικη? Καθόλου. Εννοώ ακούγεται ότι θα σας βάλουν να δουλεύετε σε υπηρεσίες το καλοκαίρι. Το αν έχω παιδιά γιατί το ρωτάς; Γράψε αυτό που θες να πεις εξ αρχής.
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Απλη ερωτηση εκανα.. Γιατι δεν απαντας? Διαλογο δεν θελεις? Και να μας βαλουν να δουλευουμε το καλοκαιρι σημαινει πως θα ειμαστε και δασκαλοι και θα πρεπει να ειδικευτουμε και σε καποια αλλη θεση.. που σημαινει οτι θα εχουμε 2 θεσεις? ή μηπως θα πρεπει να κανουμε υπεχρεωτικο μεταπτυχιακο ή .. ή .. που σημαινει πως θα πρεπει να αλλαξει και ο μισθος μας.! Γιατι σκεψου 1 υπαλληλο να ειναι σε 2 υπηρεσιες... Αν ειναι να αλλαξει και ο μισθος μου κανενα προβλημα.. Απο το να μη μου φθανει τωρα καλυτερα να δουλευω παραπανω ωστε να μπορω να κανω καποια πραγματα και οχι απλα να συντηρουμε!
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ξεχνάς ότι με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα δε θα σε ρωτήσει κανένας. Εξ' άλλου, οι μειώσεις που έγιναν στους μισθούς και τα χειρότερα που έρχονται μεθαύριο (ολοκληρωτικό κόψιμο δώρων κτλ), δε συνεπάγονται λιγότερες ώρες εργασίας! Απλη ερωτηση εκανα..Γιατι δεν απαντας? Διαλογο δεν θελεις? Ο διάλογος περιλαμβάνει υποχρεωτικά ερωταπαντήσεις "χερούλια"; Anyway. Δεν έχω παιδιά. So?
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 οχι δεν περιλαμβανει υποχρεωτικα ερωταπαντησεις.. μιλα μονος σου να μιλαω και εγω μονος μου και περιμενε να κανουμε "διαλογο" βασικα απ οτι καταλαβαινω και βλεπω και απο αλλα post σου δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα με τους δασκαλους αλλα με τους ΔΥ..γενικα δε βρισκω λογο να μιλαω αλλο μαζι σου αλλα θα σου πω γιατι ρωτησα για τα παιδια.. Κοβοντας τους μισθους στους δασκαλους, θα δουλευουν και αυτοι -20%.. αν καποιος ΔΥ σε μια υπηρεσια δουλευε -20% ενταξει απλα θα ηταν λιγο πιο αργοκινητος, λιγο πιο αγενης αλλα θα στην εβαζε την σφραγιδα που ηθελες.. Επισης κοβονται τα λεφτα που εδινε το κρατος στα σχολεια για τα εξοδα των μαθητων.. Οποτε ο γονιος θα πρεπει να αγοραζει μονος του μαρκαδορους, χαρτονια, ψαλιδια κλπ κλπ κπλ Ειναι πολλα αλλα αφου δεν εχεις παιδια, δε μπορεις να "νιωσεις" το μεγεθος του προβληματος.. Και καλο θα ηταν καθενας που postαρε να εγραφε και τι επαγγελλεται γιατι υποπτευομαι οτι οι περισσοτεροι ειναι φοιτητης που τρωνε ακομα τα ετοιμα και το μονο που κανουν ειναι να spammαρουν! .- ειπα δεν θα ξανασχοληθω με το topic και κακος το εκανα.. Το προβλημα του Ελληνα ειναι πως αν καει το σπιτι του το μονο που σκεφτεται ειναι να καει και του γειτονα, οχι να το ξαναφτιαξει ---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:36 ---------- Πάει να χτυπήσει στο συναίσθημα. Μη μασάς. επικληση στο συναισθημα λεγεται
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δε μπορω να βρω το post με τα ορθογραφικα..γραφε και συ απο iphone να δεις ποσο ευκολα ειναι.. Οσοι παραπονιεστε για το iphone διαβαστε πως το πηρα..Τα παραπονα σας στη vodafone!Να κανετε παζαρια, στο χερι σας ειναι.. Το pc ηταν δωρο ορκομοσιας + οικονομιες μου ( το οποιο μου το πηραν με δοσεις! ) Ψαρη φοραδα = λιγα σπιτια για ενοικιαση = εκμεταλευση Παρολα αυτα δεν ειναι εκει, ειμαι καπου κοντα που ειναι το ιδιο "δυσκολα".. Ειπα δε θα ξανασχοληθω με το topic ( Γιατι δε περιμενα τετοια συμπεριφορα αλλα τεσπα.. ΠΑΝΤΑ η δουλεια του γειτονα ειναι ΠΑΝΤΑ πιο ευκολη και πιο ξεκουραστη απο την δικια μου!ΠΑΝΤΑ... και εχω δουλεψει και οικοδομη τα καλοκαιρια + σε internet station μεγαλη αλυσιδας + σε καφετερια για να μπορω να κρινω!!Εσεις ποσες διαφορετικες δουλειες εχετε κανει? ) αλλα βρηκα αυτο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας για να κραξετε ακομα περισσοτερο μπας και νιωσετε πιο χαρουμενοι! Επαναληπτικό Μαθηματικά Στ΄ τάξης Δημοτικού (ημερομηνία 2/3/2010, μετά τα Νέα Μέτρα του Προγράμματος Στήριξης) Προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα: 1) Αν κάθε χρόνο έχουμε μείωση 5% στο μηνιαίο μισθό του δασκάλου σας, βρείτε σε πόσα χρόνια ο μισθός του θα ισούται με το 0. (Προσοχή! Η λύση είναι ακατάλληλη για το δάσκαλό σας.) Προβλήματα με ποσά ανάλογα ή αντιστρόφως ανάλογα: 2) Τι είναι τα ποσά «μισθός δασκάλου» και «αξία σε ευρώ» στον παρακάτω πίνακα: ΠΟΣΑ ΤΙΜΕΣ 2008* 2009* 2010 2011 Μισθός δασκάλου σε ευρώ (το μήνα) 1.100 1.050 950 890 Αξία σε ευρώ (συσκευασία 2,5 κ. φακή ελληνική) 5,50 6,00 7,50 χ (δηλ. χέστα κι άστα) * Για τις τιμές 2008 και 2009 υπεύθυνη είναι η δεξιά Στη συνέχεια προσπαθήστε να λύσετε ως προς χ κι άμα το λύσετε πείτε το μου κι εμένα. Κι άλλο πρόβλημα με ποσά: 3) Σας παρακαλώ πολύ να βρείτε τι είναι τα ποσά «ημερολογιακό έτος» και «ηλικία συνταξιοδότησης δασκάλων» στον παρακάτω πίνακα: ΠΟΣΑ ΤΙΜΕΣ Ημερολογιακό έτος 1995 2000 2005 2010 2015* 2020* 2025* 2030* Ηλικία συνταξιοδότησης δασκάλων 58 60 65 67 70 75 79 χ * Μέχρι τότε προβλέπεται να αυξηθεί κι άλλο το προσδόκιμο ζωής (αν αντέχετε ακόμα γυρίστε σελίδα) (Συμβουλή: Άμα λύσετε το παραπάνω πρόβλημα, μην το πείτε απότομα στο δάσκαλό σας, αλλά πείτε το του με το μαλακό και χωρίς να φωνάζετε.) Και τώρα ένα πιο απλό πρόβλημα με προσθέσεις κι αφαιρέσεις: 4) Αν τα συνολικά πάγια μηνιαία έξοδα νεοδιόριστου δασκάλου (άγαμος) είναι τα παρακάτω (οι τιμές είναι σε ευρώ): 450 (ενοίκιο) 70 (κοινόχρηστα) 100 (ΔΕΗ, ΟΤΕ, νεράκι) 350 (δόσεις, δανεικά) 100 (καύσιμα, εισιτήρια) 60 (ρούχα, πιτζάμες, παντόφλες) 180 (ψωμί, γάλα, σόγια, φακές) 10 (ψυχαγωγία, σπόρια) 10 (διάβασμα, εφημερίδα) και ο μηνιαίος μισθός του είναι 1.156,24 €, τότε βρείτε πόσα ευρώ χρειάζεται ακόμα για να βγάλει το μήνα του; Στη συνέχεια βρείτε του μια δεύτερη δουλειά. Καλή επιτυχία! Ακομα φανταζομαι οτι ειστε χαρουμενοι που τα παιδια σας θα πηγαινουν σχολειο και θα ειναι με 29 συμμαθητες, χωρις ειδικοτητες, χωρις "υλικα" κλπ κλπ γιατι θα περικοπουν.. ετσι γιατι η δουλεια του εκπαιδευτικου ειναι πολυ ευκολη.. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..!!! Δηλαδη τι συμπεριφορα περιμενες ? Εχεις καταλαβει ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα για τους περισσοτερους ? ( εστω για πολλους ).Αν ανοιξουμε ολοι θεμα θα ερθεις για συμπαρασταση ? Γιατι σε καποιο ποστ ρωτησα τι λενε τα μαθηματικα για αυτους που παιρνουν 700 Ε αλλα απαντηση δεν πηρα..Αντιθετως εδω εχουμε αλλη μια αναλυση για τα εξοδα του δασκαλου. Το τελευταιο για τους μαθητες με τα 29 παιδια και χωρις υλικο γιατι το λες ? Αφορα το θεμα γενικοτερα την παιδεια ? Η μηπως οτι καποιου δεν του φθανει ο μισθος γιατι θελει κουρσα στην Ψαρρου . '' Οποτε μενεις σε διπλανο κατοικισιμο χωριο και πας με το αμαξι που αγορασες για να πηγαινοερχεσαι και γιατι εχες φθασει 26 χρονων γαιδαρος και δεν εχεις ουτε skateboard.. Οποτε 200€ δοση αυτοκινητου '' Και ποιος ειπε οτι ολοι στα 26 χρονια ειχαν κουρσα ? Ας παει καποιος με το λεωφορειο (δεν μπορει καποιο μεσο συγκοινωνιας θα υπαρχει πια , οσο ξεχασμενο και αν ειναι το μερος ) η να παρει παπακι .
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κάτι άλλο: 08:15 - 12:35 είναι 4 ώρες πες με τα διαλείμματα κτλ. Τις υπόλοιπες 4 ώρες μέχρι το 8άωρο διαβάζεις στο σπίτι λες εσύ, αλλά...είναι στη διακριτική σου ευχέρεια λέω εγώ. Κατάλαβες γιατί ώρες ώρες ο κόσμος δεν πείθεται; Για καλοκαίρια, Πάσχα και Χριστούγεννα δε συζητάμε. βασικα απ οτι καταλαβαινω και βλεπω και απο αλλα post σου δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα με τους δασκαλους αλλα με τους ΔΥ.. Έχεις καταλάβει λάθος! γενικα δε βρισκω λογο να μιλαω αλλο μαζι σου Εδώ τώρα τι να πω. Και καλο θα ηταν καθενας που postαρε να εγραφε και τι επαγγελλεται γιατι υποπτευομαι οτι οι περισσοτεροι ειναι φοιτητης που τρωνε ακομα τα ετοιμα και το μονο που κανουν ειναι να spammαρουν! Αυτό είναι ο ορισμός της αδυναμίας επικοινωνίας. Ρατσισμός ίσως. Ο απέναντί σου μπορεί να είναι οτιδήποτε και οποιοσδήποτε αγαπητέ.
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δηλαδη τι συμπεριφορα περιμενες ? Εχεις καταλαβει ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα για τους περισσοτερους ? ( εστω για πολλους ).Αν ανοιξουμε ολοι θεμα θα ερθεις για συμπαρασταση ? Γιατι σε καποιο ποστ ρωτησα τι λενε τα μαθηματικα για αυτους που παιρνουν 700 Ε αλλα απαντηση δεν πηρα..Αντιθετως εδω εχουμε αλλη μια αναλυση για τα εξοδα του δασκαλου.Το τελευταιο για τους μαθητες με τα 29 παιδια και χωρις υλικο γιατι το λες ? Αφορα το θεμα γενικοτερα την παιδεια ? Η μηπως οτι καποιου δεν του φθανει ο μισθος γιατι θελει κουρσα στην Ψαρρου . '' Οποτε μενεις σε διπλανο κατοικισιμο χωριο και πας με το αμαξι που αγορασες για να πηγαινοερχεσαι και γιατι εχες φθασει 26 χρονων γαιδαρος και δεν εχεις ουτε skateboard.. Οποτε 200€ δοση αυτοκινητου '' Και ποιος ειπε οτι ολοι στα 26 χρονια ειχαν κουρσα ? Ας παει καποιος με το λεωφορειο (δεν μπορει καποιο μεσο συγκοινωνιας θα υπαρχει πια , οσο ξεχασμενο και αν ειναι το μερος ) η να παρει παπακι . εχει 2 φορες την βδομαδα ΜΟΝΟ δρομολογιο.. ( οχι πανε ελα.. πας και γυρνας μετα απο 1 βδομαδα!1 παει 1 ερχεται καθε βδομαδα.. αν και ειπα οτι δεν μενω εκει.. αυτος που παιρνει 700€ μενει σε σπιτι με γονεις ή συμφοιτητες? ) αν πεις οχι, θα πω οτι πηρα και εγω μεταθεση στο φεγγαρι.. Κάτι άλλο: 08:15 - 12:35 είναι 4 ώρες πες με τα διαλείμματα κτλ. Τις υπόλοιπες 4 ώρες μέχρι το 8άωρο διαβάζεις στο σπίτι λες εσύ, αλλά...είναι στη διακριτική σου ευχέρεια λέω εγώ. Κατάλαβες γιατί ώρες ώρες ο κόσμος δεν πείθεται; Για καλοκαίρια, Πάσχα και Χριστούγεννα δε συζητάμε. δεν εχει ιδεα για τις ωρες σχολειου..απλα δεν ξερεις.. Για το Πασχα Χριστουγεννα καλοκαιρι μακαρι να δουλευουμε αλλου και να πληρωνομαστε παραπανω οπως θα ειναι και το σωστο..δεν εχω αντιρρηση
ikaruga24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δηλαδη τι συμπεριφορα περιμενες ? Εχεις καταλαβει ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα για τους περισσοτερους ? ( εστω για πολλους ).Αν ανοιξουμε ολοι θεμα θα ερθεις για συμπαρασταση ? Γιατι σε καποιο ποστ ρωτησα τι λενε τα μαθηματικα για αυτους που παιρνουν 700 Ε αλλα απαντηση δεν πηρα..Αντιθετως εδω εχουμε αλλη μια αναλυση για τα εξοδα του δασκαλου.Το τελευταιο για τους μαθητες με τα 29 παιδια και χωρις υλικο γιατι το λες ? Αφορα το θεμα γενικοτερα την παιδεια ? Η μηπως οτι καποιου δεν του φθανει ο μισθος γιατι θελει κουρσα στην Ψαρρου . '' Οποτε μενεις σε διπλανο κατοικισιμο χωριο και πας με το αμαξι που αγορασες για να πηγαινοερχεσαι και γιατι εχες φθασει 26 χρονων γαιδαρος και δεν εχεις ουτε skateboard.. Οποτε 200€ δοση αυτοκινητου '' Και ποιος ειπε οτι ολοι στα 26 χρονια ειχαν κουρσα ? Ας παει καποιος με το λεωφορειο (δεν μπορει καποιο μεσο συγκοινωνιας θα υπαρχει πια , οσο ξεχασμενο και αν ειναι το μερος ) η να παρει παπακι . Σε αυτο που λες μπορει και να μην εχει (συγκοινωνιες θελω να πω) αλλα απο την αλλη δεν ειναι αναγκη να αγορασει καινουργιο αυτοκινητο. Για τη δουλεια που το θελει υπαρχουν τρελες ευκαιριες με 3-4 χιλιαρικα και πολλαπλασια καλυτερες με λιγα παραπανω.
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 εχει 2 φορες την βδομαδα ΜΟΝΟ δρομολογιο..( οχι πανε ελα.. πας και γυρνας μετα απο 1 βδομαδα!1 παει 1 ερχεται καθε βδομαδα.. αν και ειπα οτι δεν μενω εκει.. αυτος που παιρνει 700€ μενει σε σπιτι με γονεις ή συμφοιτητες? ) αν πεις οχι, θα πω οτι πηρα και εγω μεταθεση στο φεγγαρι.. Ειδες ποσο εξωπραγματικο σου φαινεται να τα βγαζει καποιος περα με 700 Ε ? Ναι θα πω οχι , ποιος ειπε οτι ολοι εχουν ιδιοκτητο σπιτι ,ποιος ειπε οτι τα 700 Ε αφορουν μονο νεαροκοσμο (που θα ζουν με τους γονεις η θα νοικιαζουν με συμφοιτητες...και για ποσο πια ? Για ολη τους την ζωη ? ) ? Αντε να στα κανω λιγο παραπανω , λογω αυξησεων , τριετιων κλπ . Φαντασου τωρα , να παραπονιεται καποιος που ξεκινα απο τα 1000 + ...
koulouri Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Σε αυτο που λες μπορει και να μην εχει (συγκοινωνιες θελω να πω) αλλα απο την αλλη δεν ειναι αναγκη να αγορασει καινουργιο αυτοκινητο. Για τη δουλεια που το θελει υπαρχουν τρελες ευκαιριες με 3-4 χιλιαρικα και πολλαπλασια καλυτερες με λιγα παραπανω. αν σου ελεγα οτι ειμαι κουτσος και οτι δε μπορω να οδηγησω συμβατικο θα ενιωθες καλυτερα? ---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:00 ---------- Ειδες ποσο εξωπραγματικο σου φαινεται να τα βγαζει καποιος περα με 700 Ε ? Ναι θα πω οχι , ποιος ειπε οτι ολοι εχουν ιδιοκτητο σπιτι ,ποιος ειπε οτι τα 700 Ε αφορουν μονο νεαροκοσμο (που θα ζουν με τους γονεις η θα νοικιαζουν με συμφοιτητες...και για ποσο πια ? Για ολη τους την ζωη ? ) ? Αντε να στα κανω λιγο παραπανω , λογω αυξησεων , τριετιων κλπ . Φαντασου τωρα , να παραπονιεται καποιος που ξεκινα απο τα 1000 + ... Αν θα επαιρνα 700€ θα περιμενα να βρω κατι κοντα στο πατρικο μου, ωστε να γλυτωσω το νοικι..απλο! και οι περισστεροι αυτο κανουν πιστευω! ( οπως και η αδερφη μου )
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ..απλο! Ετσι ειναι η ζωη.Απλη για τους αλλους ,.. δυσκολη για εμας Ας πουμε και τιποτα αλλο...Ποσο καιρο θα κατσεις εκει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.