Προς το περιεχόμενο

Δασκαλοι + οικονομικη κριση

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε φτιαω εγω που αποληθηκε ο φιλος διπλανος σου

δασκαλε απολύθηκε οχι απολήθηκε

μεγυστανας φαση!!!

δασκαλε μεγιστάνας οχι μεγυστάνας!

Α ρε αδικημενε δασκαλε!με 1050 ψωρο-ευρω τον μηνα και αδεια 3 μηνες τον χρονο!

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στανταρ 1000αρικο με 5-6 ωρες δουλεια τη μερα (με την προετοιμασια μεσα) και 3+ μηνες διακοπες (14 Μαϊου πανελληνιες).Αν γουσταρεις λεφτα μπορεις με 9-10 ωρες δουλεια τη μερα συνολικα(το τυπικο δηλαδη ωραριο για εναν μεσο υπαλληλο γυρω στα 30) να καθαριζεις ενα εξτρα διχιλιαρο,μαυρο και αραχνο.

Δωσμου και μενα μπαρμπα φαση.

Δημοσ.
Έχει και iphone. Αυτό που το βάζεις?

ποιος το μαμαει το iphone?iphone εχει και η "κουτση Μαρια"!και αν τον γυρισεις αναποδα το μονο που θα γυρισει ειναι η φοδρα απο το παντελονι!Ουτε 5cents δεν θα πεσουν!(δεν εννοω εσενα φιλε δασκαλε,εννοω καποιους απο τους κατοχους των iphone)

Αλλου ειναι το προβλημα!Να αισθανεται ο δασκαλος αδικημενος απο το συστημα!Α ρε δασκαλε......

Δημοσ.

ρωτηστε εναν καθηγητη ρε παιδια που ξερετε προσωπικα να σας πει. η ειναι και αυτος εξαιρεση, ο αστυνομικος μεσα στους μπατσους?

Δημοσ.

Τώρα να καθόμαστε να κρίνουμε έτσι, έναν νέο εκπαιδευτικό, είναι τουλάχιστον ανώριμο.(υπάρχουν άλλα μπλαμπλα θέματα για trolling). Ναι έχει μονιμότητα, ναι έχει αξιοπρεπές μισθό, ναι είναι στο δημόσιο, ναι έχει Iphone 3G(και θα πάρει 4G), ναι έχει cpu i7 920 6G ram (και εγώ έχω κολλήσει με το Pentium 3 μου), so what? Γίνεται και εσείς εκπαιδευτικοί! Το να βγαίνεις και να παραπονιέσαι ότι παίρνουν παραπάνω μισθό από σένα(όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό) είναι αστείο. Δηλαδή πόσα παραπάνω παίρνει? Και ποιές είναι οι προοπτικές σε σχέση με τoν ιδιωτικό τομέα να βγάλει ακόμα περισσότερα? Και τελοσπάντων οι εκπαιδευτικοί μας φταίνε? Εδώ καλά καλά να λαδωθούν δεν μπορούν(εξαιρούνται οι πανεπιστημιακοί). Ο εκπαιδευτικός έχει παραπάνω ευθύνη απέναντι στην κοινωνία απ'ότι ένας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας. Γνωρίζοντας μόνο αυτό θα έπρεπε να έχουμε έναν ελάχιστο σεβασμό σ'αυτό το επάγγελμα.

Ps: Δεν είμαι ούτε έχω συγγενή εκπαιδευτικό.

Ορμάτε κοράκια :P

Δημοσ.
ρωτηστε εναν καθηγητη ρε παιδια που ξερετε προσωπικα να σας πει. η ειναι και αυτος εξαιρεση, ο αστυνομικος μεσα στους μπατσους?

αλλη κατηγορια αδικημενων απο το συστημα!Αδεια επισης 3 μηνες το χρονο και μαυρα λεφτακια απο ιδιαιτερα. pas mal

---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:25 ----------

Ακουω καθε τρεις και λιγο ρε παιδια οτι εμεις οι δασκαλοι ειμαστε βολεμενοι..

Απο την μια εχουμε την "σιγουρια" του δημοσιου και καθομαστε Χριστουγεννα-Πασχα+2 μηνες το καλοκαιρι..

αλλα ειλικρινα με το χερι στην καρδια..

Αν σας στελναν στην ψαρη Φοραδα

google earth it

για 1050€ πιστευεται οτι θα αξιζε τον κοπο;

Και μην μου πειτε οτι δουλευουμε 6 ωρες το πρωι και καθομαστε γιατι θα σας πω οτι για να ετοιμαστουν αυτες οι 6 ωρες θελει τουλαχιστον αλλες 3 στο σπιτι..

Επισης εννοειτε οτι στα χωρια που σε στελνουν δε μπορεις να μεινεις γιατι μετα απο 2 βδομαδες θα εισαι με ψυχοφαρμακα..

Οποτε μενεις σε διπλανο κατοικισιμο χωριο και πας με το αμαξι που αγορασες για να πηγαινοερχεσαι και γιατι εχες φθασει 26 χρονων γαιδαρος και δεν εχεις ουτε skateboard..

Οποτε

200€ δοση αυτοκινητου

150€ βενζινες

400€ νοικο+εξοδα σπιτιου

300€ για φαγητο+ΟΤΙ αλλα εξοδα μπορει να προκυψουν..

Να κοπουν απο αυτους που ξυνονται σε ενα γραφειο και πατανε μια σφραγιδα καθε μιση ωρα!

Τώρα να καθόμαστε να κρίνουμε έτσι, έναν νέο εκπαιδευτικό, είναι τουλάχιστον ανώριμο.(υπάρχουν άλλα μπλαμπλα θέματα για trolling). Ναι έχει μονιμότητα, ναι έχει αξιοπρεπές μισθό, ναι είναι στο δημόσιο, ναι έχει Iphone 3G(και θα πάρει 4G), ναι έχει cpu i7 920 6G ram (και εγώ έχω κολλήσει με το Pentium 3 μου), so what? Γίνεται και εσείς εκπαιδευτικοί! Το να βγαίνεις και να παραπονιέσαι ότι παίρνουν παραπάνω μισθό από σένα(όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό) είναι αστείο. Δηλαδή πόσα παραπάνω παίρνει? Και ποιές είναι οι προοτικές σε σχέση με τoν ιδιωτικό τομέα να βγάλει ακόμα περισσότερα? Και τελοσπάντων οι εκπαιδευτικοί μας φταίνε? Εδώ καλά καλά να λαδωθούν δεν μπορούν(εξαιρούνται οι πανεπιστημιακοί). Ο εκπαιδευτικός έχει παραπάνω ευθύνη απέναντι στην κοινωνία απ'ότι ένας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας. Γνωρίζοντας μόνο αυτό θα έπρεπε να έχουμε έναν ελάχιστο σεβασμό σ'αυτό το επάγγελμα.

Ποιος ακριβως παραπονιεται?

Δημοσ.
Τώρα να καθόμαστε να κρίνουμε έτσι, έναν νέο εκπαιδευτικό, είναι τουλάχιστον ανώριμο.(υπάρχουν άλλα μπλαμπλα θέματα για trolling). Ναι έχει μονιμότητα, ναι έχει αξιοπρεπές μισθό, ναι είναι στο δημόσιο, ναι έχει Iphone 3G(και θα πάρει 4G), ναι έχει cpu i7 920 6G ram (και εγώ έχω κολλήσει με το Pentium 3 μου), so what? Γίνεται και εσείς εκπαιδευτικοί! Το να βγαίνεις και να παραπονιέσαι ότι παίρνουν παραπάνω μισθό από σένα(όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό) είναι αστείο. Δηλαδή πόσα παραπάνω παίρνει? Και ποιές είναι οι προοτικές σε σχέση με τoν ιδιωτικό τομέα να βγάλει ακόμα περισσότερα? Και τελοσπάντων οι εκπαιδευτικοί μας φταίνε? Εδώ καλά καλά να λαδωθούν δεν μπορούν(εξαιρούνται οι πανεπιστημιακοί). Ο εκπαιδευτικός έχει παραπάνω ευθύνη απέναντι στην κοινωνία απ'ότι ένας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας. Γνωρίζοντας μόνο αυτό θα έπρεπε να έχουμε έναν ελάχιστο σεβασμό σ'αυτό το επάγγελμα.

Ps: Δεν είμαι ούτε έχω συγγενή εκπαιδευτικό.

Ορμάτε κοράκια :P

Αυτο ακουγεται σαν παραπονο..η σαν κατι που πρεπει να προκαλεσει την συμπαθεια μας.. :lol::lol:

Επισης οπως απαντηθηκε και πριν, εμεις δεν βγηκαμε να παραπονεθουμε...

Εξαλλου....

Δημοσ.
Ποιος ακριβως παραπονιεται?

Οι μισοί που απάντησαν. Έχει iphone, έχει 3 μήνες διακοπές...κτλ. Το βλέπεις να το λένε και γύρω σου.

Αυτο ακουγεται σαν παραπονο..η σαν κατι που πρεπει να προκαλεσει την συμπαθεια μας.

Take is as you wish.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να τα πουμε καν εμεις...

Ακουω καθε τρεις και λιγο ρε παιδια οτι εμεις οι δασκαλοι ειμαστε βολεμενοι..

Απο την μια εχουμε την "σιγουρια" του δημοσιου και καθομαστε Χριστουγεννα-Πασχα+2 μηνες το καλοκαιρι..

Δημοσ.

Εγώ ξέρω πως αν κάποιον ΔΕΝ τον φτάνουν ΔΕΝ παίρνει iphone. Που είναι το παράλογο?

Σε όποιον δεν αρέσει μια δουλειά φεύγει. Υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες εργασίας με αυτό το μισθό. Του είπε κανείς όταν προσλήφθηκε ότι θα παίρνει 3000 το μήνα? Επιλογή του είναι όλα και δεν τον ανάγκασε κανένας.

Μάλλον εσύ τρολάρεις λοιπόν.

Δημοσ.
pantelwolf

δε φτιαω εγω που αποληθηκε ο φιλος διπλανος σου..

Το ατονικό να το καταπιώ, αλλά για όνομα του θεού πες μου ότι δεν είσαι δάσκαλος!!!!!

φτιαω

αποληθηκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...