KWSN_Men Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Είμαι δάσκαλος εδώ και 6-7 χρόνια.Δεν είμαι από αυτούς που θεωρώ ότι ο κλάδος μας είναι ο πλέον κακοπληρωμένος ειδικά στην εποχή τέτοιας κρίσης που η ανεργία χτυπάει καμπανάκι.Είναι αναμφισβήτητο γεγονός,ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη κρίση της μεταπολιτευτικά και πραγματικά θλίβομαι που προλαλήσαντες αναλώθηκαν σε σχόλια τύπου μη τολμας να παραπονείσαι,κάθεστε 3 μήνες και μιλάτε,παίρνετε τόσα και θέλετε και άλλα,είστε απαίδευτοι.Δε θα αντιλογίσω για αυτά που ακούστηκαν,απλά θα αναφερθώ στο δικαίωμα κάθε εργαζόμενου να κρίνει τη δουλειά του και να έχει άποψη.Ουδείς είπε ότι οι δάσκαλοι δεν τυγχάνουν των προνομίων που έχουν οι Δ.Υ όμως είναι οι πιο κακοπληρωμένοι ανάμεσα τους αναντίρρητα.Πέρα όμως από αυτό,ξαναλέω ότι στην εποχή που ζούμε αγαπητοί φίλοι πρέπει να ακεφτούμε το που βαδίζουμε και πως καταντησαμε σαν Έλληνες.Μικροπρεπείς,δίχως ίχνος μέτρου και σεβασμού,απαίδευτοι τελείως. Εχθρός αγαπητοί δεν είναι ο συμπολίτης μας που παίρνει περισσότερα ή λιγότερα από εμάς,που κάθεται περισσότερο ή λιγότερο..Εχθρός είμαστε οι ίδιοι που σκύψαμε το κεφάλι μας και στρουθοκαμηλίζουμε και δεν κάνουμε κάτι να αλλάξει κάτι στον τόπο. Συγνώμη αν σας κούρασα,τελειώνοντας,σαν δάσκαλος δε θα διεκδικήσω πιο μεγάλο μισθό..Σαν δάσκαλος θα προσπαθήσω να βάλω και γω ένα λιθαράκι για να ξεφύγουμε από τη σημερινή μπανανία και τη χώρα της φαίδρας πορτοκαλέας,φίλοι μου. Πώς;;Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας.. Sent from my iPhone using Tapatalk Ένα δάκρυ κύλισε καυτό στο μάγουλό μου κι έπεσε στη γη, διακόπτωντας εκκωφαντικά τη σιγή μου είχε προκαλέσει ο θρήνος για τους δασκαλάκους που ήταν λεβεντιές...
StrEaMLiNe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Είμαι δάσκαλος εδώ και 6-7 χρόνια.Δεν είμαι από αυτούς που θεωρώ ότι ο κλάδος μας είναι ο πλέον κακοπληρωμένος ειδικά στην εποχή τέτοιας κρίσης που η ανεργία χτυπάει καμπανάκι.Είναι αναμφισβήτητο γεγονός,ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη κρίση της μεταπολιτευτικά και πραγματικά θλίβομαι που προλαλήσαντες αναλώθηκαν σε σχόλια τύπου μη τολμας να παραπονείσαι,κάθεστε 3 μήνες και μιλάτε,παίρνετε τόσα και θέλετε και άλλα,είστε απαίδευτοι.Δε θα αντιλογίσω για αυτά που ακούστηκαν,απλά θα αναφερθώ στο δικαίωμα κάθε εργαζόμενου να κρίνει τη δουλειά του και να έχει άποψη.Ουδείς είπε ότι οι δάσκαλοι δεν τυγχάνουν των προνομίων που έχουν οι Δ.Υ όμως είναι οι πιο κακοπληρωμένοι ανάμεσα τους αναντίρρητα.Πέρα όμως από αυτό,ξαναλέω ότι στην εποχή που ζούμε αγαπητοί φίλοι πρέπει να ακεφτούμε το που βαδίζουμε και πως καταντησαμε σαν Έλληνες.Μικροπρεπείς,δίχως ίχνος μέτρου και σεβασμού,απαίδευτοι τελείως. Εχθρός αγαπητοί δεν είναι ο συμπολίτης μας που παίρνει περισσότερα ή λιγότερα από εμάς,που κάθεται περισσότερο ή λιγότερο..Εχθρός είμαστε οι ίδιοι που σκύψαμε το κεφάλι μας και στρουθοκαμηλίζουμε και δεν κάνουμε κάτι να αλλάξει κάτι στον τόπο. Συγνώμη αν σας κούρασα,τελειώνοντας,σαν δάσκαλος δε θα διεκδικήσω πιο μεγάλο μισθό..Σαν δάσκαλος θα προσπαθήσω να βάλω και γω ένα λιθαράκι για να ξεφύγουμε από τη σημερινή μπανανία και τη χώρα της φαίδρας πορτοκαλέας,φίλοι μου. Πώς;;Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας.. Sent from my iPhone using Tapatalk Ένα κείμενο που θυμίζει μίνι έκθεση λυκείου. Το ξεκινάς καλά αλλά το χάνεις στη πορεία. Στο τέλος ειδικά πατάς το κουμπί "nuke 'em" χρησιμοποιώντας γνωστές γενικότητες τύπου "πώς φτάσαμε εδώ -ώρα για αυτοκριτική" κλπ. Η αφοσίωση σου στο απόλυτο τίποτα αξίζει αν μη τι άλλο χειροκρότημα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 απλά θα αναφερθώ στο δικαίωμα κάθε εργαζόμενου να κρίνει τη δουλειά του και να έχει άποψη. ε ναι, αξιολόγηση το λένε αυτό στην Ελλάδα ... ο καθένας να κρίνει τη δουλειά του PS: εμένα μου αρκεί να μην είναι ο δάσκαλος ανορθόγραφος και θρασύς μαζί.
vampirios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Φίλε streamline ''Ο μέτριος δάσκαλος λέει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο ανώτερος δάσκαλος επιδεικνύει. Ο μεγάλος δάσκαλος εμπνέει.''
bluesattack Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 .Εχθρός είμαστε οι ίδιοι που σκύψαμε το κεφάλι μας και στρουθοκαμηλίζουμε και δεν κάνουμε κάτι να αλλάξει κάτι στον τόπο.Συγνώμη αν σας κούρασα,τελειώνοντας,σαν δάσκαλος δε θα διεκδικήσω πιο μεγάλο μισθό..Σαν δάσκαλος θα προσπαθήσω να βάλω και γω ένα λιθαράκι για να ξεφύγουμε από τη σημερινή μπανανία και τη χώρα της φαίδρας πορτοκαλέας,φίλοι μου. Πώς;;Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας.. Sent from my iPhone using Tapatalk Φιλε μου εισαι υπερ της θεωριας '' ολοι ειμαστε το κρατος και ολοι φταιμε '' , '' εμεις φταιμε γιατι ψηφιζαμε τους ιδιους ''? Αν ναι , εγω παντως δεν ειμαι.Και δεν εχω να κανω καμμια αυτοκριτικη... Αν δεν καταλαβα καλα , ανελυσε σε παρακαλω λιγο παραπανω το σκεπτικο σου..
De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Αδικημένοι ξεαδικημένοι οι εκπαιδευτικοί , γνωρίζω πως έχουμε παιδεία του πούτσου. Ο χαρακτήρισμός δεν δείχνει έλλειψη παιδίας αλλά χρησιμοποιείται για έμφαση.
StrEaMLiNe Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αδικημένοι ξεαδικημένοι οι εκπαιδευτικοί , γνωρίζω πως έχουμε παιδεία του πούτσου. Ο χαρακτήρισμός δεν δείχνει έλλειψη παιδίας αλλά χρησιμοποιείται για έμφαση. Μα αν έχουμε παιδεία του πούτσου τότε υπάρχει όντως έλλειψη παιδείας. Μην απολογείσαι για κάτι.
Ather Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Eιπα εγω οτι ειναι κακο που εισαι Δ.Υ ?Απλως ζητησα ενα υπαρχον θεμα συμπαραστασης στους απολυμενους του ιδιωτικου τομεα , για να δουμε την τοποθετηση καποιων και σε αυτα τα θεματα... Έχεις δίκιο, δε νομίζω όμως ότι οι ΔΥ θέλουν υποστήριξη από τους ΙΥ. Περισσότερο την κατάσταση εκφράζουν. Ας το πάρω όμως αλλιώς, πόσοι ΔΥ βγήκαν και είπαν ότι όπως μειώθηκε ο μισθός τους να μειωθεί και ο μισθός των ΙΥ αντίστοιχα;
KWSN_Men Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έχεις δίκιο, δε νομίζω όμως ότι οι ΔΥ θέλουν υποστήριξη από τους ΙΥ. Περισσότερο την κατάσταση εκφράζουν. Ας το πάρω όμως αλλιώς, πόσοι ΔΥ βγήκαν και είπαν ότι όπως μειώθηκε ο μισθός τους να μειωθεί και ο μισθός των ΙΥ αντίστοιχα; Πόσοι ΔΥ πήγαν στη δουλειά των ΙΥ και τους είπαν αυτοί "περάστε άλλη φορά, σήμερα ξύνουμε τα @@ μας";
Ather Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ίσως ρωτάς το λάθος άτομο γιατί έχω χάλια εμπειρίες και από τους δύο τομείς, ίσως πάλι όχι.
andreasl Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, το θέμα είναι πολύ σοβαρό, μην το απαξιώνετε. Προσπαθείστε να μη γελοιοποιήσετε τη συζήτηση. @KWSN_Men: Αν υπονοείς ότι έχεις τύχει κακής εξυπηρέτησης στο δημόσιο, μπορείς να μας αναφέρεις πόσες φορές έχεις κάνει έγγραφη καταγγελία; Αν δεν έκανες ποτέ, τότε έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης για την κακή εξυπηρέτηση που δέχεσαι. Καλό θα είναι όμως αυτή η συζήτηση να συνεχιστεί σε άλλο νήμα, γιατί αποπροσανατολίζει το παρόν νήμα.
StrEaMLiNe Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ρε andreasl πλάκα μας κάνεις; Έστω ότι ένας υπάλληλος δεν κάνει καλά τη δουλειά του, νομίζεις ότι η καταγγελία θα τον κάνει να αλλάξει νοοτροπία; Το πιθανότερο είναι να την δει με τον προϊστάμενο του (αν έχει) και να ξεσπάσουν σε γέλια.
alexx20 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ένα δάκρυ κύλισε καυτό στο μάγουλό μου κι έπεσε στη γη, διακόπτωντας εκκωφαντικά τη σιγή μου είχε προκαλέσει ο θρήνος για τους δασκαλάκους που ήταν λεβεντιές... :cry:Eμενα κυλησαν περισσοτερα δακρυα (ηταν απ το γελιο μολις διαβασα το post σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.