Erwdios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 βεβαια ειμαστε κακοι γτ απλα βλεπουμε τα στραβα της χωρας μας Eva κι εμείς τα βλέπουμε τα στραβά της χώρας μας, αλλά εμείς τα πληρώνουμε κιόλας. Το να σχολιάζω εγώ την κακή νοοτροπία του μέθυσου ομογενούς στη Βρετανία, είναι τουλάχιστον άστοχο, από τη στιγμή που ο ίδιος θα λουστεί τις συνέπειες.
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Eva κι εμείς τα βλέπουμε τα στραβά της χώρας μας, αλλά εμείς τα πληρώνουμε κιόλας. Το να σχολιάζω εγώ την κακή νοοτροπία του μέθυσου ομογενούς στη Βρετανία, είναι τουλάχιστον άστοχο, από τη στιγμή που ο ίδιος θα λουστεί τις συνέπειες. καποια πραματα τα λουζομαστε και εμεις οι ελληνες του εξωτερικου γτ πρωτον εχουμε ακομα καποιοι ελληνικη ταυτοτητα και διαβατηριο και δευτερον κατεβενουμε και στην ελλαδα μερικες φορες το χρονο.
andreasl Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αν έχεις παγιωμένη άποψη και δε μπορείς να δεχτείς επιχειρήματα άλλων, αν βάζεις λόγια στο πληκτρολόγιο μου που δεν έγραψα για να εκμαιεύσεις αυτό που σε βολεύει, δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχω άλλο στη συζήτηση. Bye bye λοιπόν, και είθε να νικήσει ο καλύτερος.
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αν έχεις παγιωμένη άποψη και δε μπορείς να δεχτείς επιχειρήματα άλλων, αν βάζεις λόγια στο πληκτρολόγιο μου που δεν έγραψα για να εκμαιεύσεις αυτό που σε βολεύει, δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχω άλλο στη συζήτηση. Bye bye λοιπόν, και είθε να νικήσει ο καλύτερος. δεν βαζω λογια, ακριβως αυτο που γραφεις ερμηνευω απλα βλεπω οτι τα βρηκες λιγο σκουρα τελικα και πιαστηκες μονος σου στην αδυναμια των επιχειρηματων σου.
Erwdios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 καποια πραματα τα λουζομαστε και εμεις οι ελληνες του εξωτερικου γτ πρωτον εχουμε ακομα καποιοι ελληνικη ταυτοτητα και διαβατηριο και δευτερον κατεβενουμε και στην ελλαδα μερικες φορες το χρονο. Eva, συγνώμη που θα σου το πω ωμά, αλλά μπροστά στη δική σου υπερηφάνεια και τη δική μου επιβίωση, βάζω την επιβίωση και χέζω την περηφάνεια. Μην το πάρεις προσωπικά, το ότι κατεβαίνεις στην Ελλάδα για διακοπές δε σε διαχωρίζει σε τπτ από το Γερμανό τουρίστα.
The_Judas Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εδώ που ο μέσος πολίτης παίρνει 800 με 1000 και ζει σε ένα μπουρδέλο, για ποιες περιβαλλοντικές ευαισθησίες μιλάμε? Δηλαδή έλυσε όλα του τα προβλήματα και θα λύσει και τα του περιβάλλοντος? Πλάκα κάνουμε? Το να μην πετάει κάποιος σκουπίδια στο δρόμο και να μην αφήνει τον σκύλο του να χέζει στον δρόμο... δεν θεωρείται περιβαντολογική ευαισθησία Δεν είπαμε να βάλει ηλιακή και αιολική ενέργεια στο σπίτι τους ο μέσος Ελληνας με δικά του έξοδα. Λίγη κοινή λογική χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι είναι θέμα υγιεινής.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όλοι οι δημόσιοι ήταν πάντα δημόσιοι, δεν έχουν δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα, δεν έχουν κάνει 2 δουλειές τουτόχρονα, δεν έχουν περάσει από τα σκατά που περνάνε και οι υπόλοιποι. Τώρα όμως μπήκαμε στο δημόσιο, αράξαμε και ξεφύγαμε απ' όλα αυτά τα δεινά. Λες και ο συνταξιούχος ήταν πάντα συνταξιούχος, δε δούλευε κάποτε.
Erwdios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το να μην πετάει κάποιος σκουπίδια στο δρόμο και να μην αφήνει τον σκύλο του να χέζει στον δρόμο... δεν θεωρείται περιβαντολογική ευαισθησία Δεν είπαμε να βάλει ηλιακή και αιολική ενέργεια στο σπίτι τους ο μέσος Ελληνας με δικά του έξοδα. Λίγη κοινή λογική χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι είναι θέμα υγιεινής. Καλά, χαλαρώστε, μάθετε να διαβάζετε between the lines. Βλέπετε καμία Κηφισιά να έχει σκουπίδια? καμία Δροσιά? το Κεφαλάρι? τη Γλυφάδα? Τα σκουπίδια που έχετε στο μυαλό σας υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας το οποίο χρόνια τώρα κατοικείται από αλλοδαπούς και αναξιοπαθούντες. Όποιος μπορούσε να φύγει από εκεί, έφυγε. Εγώ προσωπικά και ανακύκλωση κάνω και διαχωρισμό οργανικών και ανόργανων απορριμάτων, αλλά βάλε τη γιαγιά 70 να το κάνει, να δεις γέλιο.
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Eva, συγνώμη που θα σου το πω ωμά, αλλά μπροστά στη δική σου υπερηφάνεια και τη δική μου επιβίωση, βάζω την επιβίωση και χέζω την περηφάνεια. Μην το πάρεις προσωπικά, το ότι κατεβαίνεις στην Ελλάδα για διακοπές δε σε διαχωρίζει σε τπτ από το Γερμανό τουρίστα. δεν ειναι θεμα περηφανειας, μιλαω για νομικες διαδικασιες. επι του θεματος ζουσα στην ελλαδα οποτε δεν ειμαι σε τπτ ιδια με εναν τουριστα
pournaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το θέμα είναι ότι κάποιους απορροφάει. Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν για τα 1100 ευρώ. Όσοι δεν τα καταφέρουν δεν θα πρέπει να βρίζουν και να καταριούνται αυτούς που τα κατάφεραν, είναι τουλάχιστον άδικο. Η κοινωνία είναι εντελώς άδικη και δεν δίνει ευκαιρίες, όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Το θέμα είναι να βρίζουμε τα σωστά άτομα για αυτή την κατάντια και όχι τον απλό κόσμο. Μα δε λεμε τιποτε διαφορετικο, οντως το συστημα καποιους τους απορροφαει και καποιοι μενουν απ' εξω. Το παρων θεμα ομως, δεν το αρχισε καποιος των 700, αλλα των 1100 ευρω, και αυτος των 1100 ευρω ειναι που κλαιγεται, και ψαχνει συμπαρασταση σε αυτους που παιρνουν λιγοτερα απο αυτον. @pournarasΝαι αλλά εγώ θέλω να μου πει κάποιος που όντως παίρνει 700 το μήνα τι δουλειά κάνει. Τι εννοεις, το τι πτυχιο χρειαζονται αυτες οι δουλειες, η το ποσο δουλευει ενας που παιρνει 700;
alexx20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Όταν ακούω τέτοιες ερωτήσεις από ΔΑΝΟΥΣ, τα κωλοτρυπίδια της ιστορίας...... Γιατι οι δανοι ειναι "τα κωλοτρυπιδια της ιστοριας"? Τι απωθημενα ειναι αυτα με τους δανους που εχεις(ή μηπως τα εχεις με ολους τους ξενους)? Οι Γερμανοί έχουν χάσει 2 πολέμους μέσα σε 25 χρόνια και έγιναν ένα κράτος πριν 20 χρόνια αλλά κρατάνε την Ευρώπη απ' τα @@, οι Γάλλοι δεν κέρδισαν κανέναν πόλεμο και είναι πυρηνική δύναμη ....... Πυρηνικη δυναμη ειναι και το Πακισταν. Οι γερμανοι συγκροτηθηκαν σε ενιαιο κρατος το 1871 με τον γαλογερμανικο πολεμο της εποχης. Το οτι εχασαν τον α΄ και β΄παγκοσμιο πολεμο δε σημαινει οτι καταστραφηκαν για παντα. Δες και την Ιαπωνια σημερα. Οταν εχεις μεγαλο ανθρωπινο δυναμικο και το κινεις σωστα προοδευεις, οταν εισαι μια ζωη στον ωχαδελφισμο και το "δε βαριεσαι" στην ελλαδιτσα του λαδωματος και του βολεματος, τσαλαβουτας μονιμως μεσα στα σκατα...
pournaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γιατι οι δανοι ειναι "τα κωλοτρυπιδια της ιστοριας"?Τι απωθημενα ειναι αυτα με τους δανους που εχεις(ή μηπως τα εχεις με ολους τους ξενους)? Πυρηνικη δυναμη ειναι και το Πακισταν. Οι γερμανοι συγκροτηθηκαν σε ενιαιο κρατος το 1871 με τον γαλογερμανικο πολεμο της εποχης. Το οτι εχασαν τον α΄ και β΄παγκοσμιο πολεμο δε σημαινει οτι καταστραφηκαν για παντα. Δες και την Ιαπωνια σημερα. Οταν εχεις μεγαλο ανθρωπινο δυναμικο και το κινεις σωστα προοδευεις, οταν εισαι μια ζωη στον ωχαδελφισμο και το "δε βαριεσαι" στην ελλαδιτσα του λαδωματος και του βολεματος, τσαλαβουτας μονιμως μεσα στα σκατα... Προφανως κανεις πλακα,ή δεν ξερεις τι απεγινε η Γερμανια μετα Β' πολεμο...
alexx20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Χωριστηκε σε Δυτικη και Ανατολικη αλλα δεν εχει σημασια, Γερμανια ηταν και παλι. Η Ανατολικη βεβαια εμεινε λιγο πισω (αλλα διεπρεψε στους Ολυμπιακους)...
skiabox Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μιας και αναφερατε τα σκουπιδια να πω οτι θα αρχισει να εφαρμοζεται και στην ελλαδα η ογκοχρεωση, δηλαδη οσα πιο πολλα σκουπιδια πετας τοσο θα χρεωνεσαι.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Προφανως κανεις πλακα,ή δεν ξερεις τι απεγινε η Γερμανια μετα Β' πολεμο... Τι απεγινε? Το '45 δεν υπηρχε σαν κρατος και το '55 ολοι πηγαιναν μεταναστες στη Γερμανια, να τι απεγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.