Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Σαφώς και προτιμώ τις υπηρεσίες της Βρετανίας. Όμως, σαν τους Έλληνες, τους Κύπριους και τους Ινδούς γιατρούς, εγώ προσωπικά δεν βάζω κανένα. Η εικόνα όμως των υπηρεσιών στην Ελλάδα δεν μας κάνει Τούρκους, ούτε όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Εγώ ξέρω ότι εδώ που βρίσκομαι έχω κερδίσει τον σεβασμό των γύρω μου, και τιμώ την πατρίδα μου, την οποία έτσι κι αλλιώς σέβονται. Ούτε Τούρκος είμαι, ούτε Άγγλος, ούτε Ολλανδός. Έλληνας θέλω να είμαι. ---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ---------- Σοβαρά, τώρα, δεν ντρέπεστε να πιστεύετε αυτά τα πράγματα για την Ελλάδα; Εσείς είστε ξένοι; Η μαγκιά δεν είναι αυτό που έκανα εγώ, που έφυγα. Μάγκες είναι όσοι μένουν εκεί και προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα και τις στραβές καταστάσεις. Αν πιστεύουμε κι εμείς οι ίδιοι ότι η Ελλάδα είναι ένα τίποτα, τότε ας δώσουμε τα κλειδιά της κι ας φύγουμε για Κουκουβάουνες. Πέραν του σεβασμού που μπορεί να μας δείχνουν στις χώρες που ζούμε, είλικρινά έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν μας θεωρούν μετανάστες; Αυτό είναι αυτό για το οποίο μιλάς. Αυτό για το οποίο μιλάω εγώ και είναι αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει το παρόν, ακολουθεί: Χόρτασέ τους, τους μέσους Έλληνες και τους μεγάλους Έλληνες του 2010. Μακάρι να μην είχαμε πολιτισμό, να 'χαμε και μια δικαιολογία. Τώρα τι; Αντί να αισθανόμαστε χρέος να φανούμε αντάξιοι, επαναπαυόμαστε, μέχρι και πριν πόσο καιρό πουλούσαμε αγάλματα για ένα κιλό ψωμί (έλα να δεις τη γλυπτοθήκη του Carlsberg εδώ, του ΜΠΥΡΟΠΟΙΟΥ, πόσα νόμιμα αγορασμένα κομμάτια handpicked έχει) και ξεκωλιάζουμε κάθε ίχνος αίγλης της αρχαιότητας. Τις προάλλες είχα πιάσει κουβέντα με έναν Δανό εδώ παραδίπλα (που 'χε προσπαθήσει να μάθει μόνος του Ελληνικά με λεξικά και την Ιλιάδα) και μου έλεγε πως είχε κατέβει για αγώνα μουντιάλ κάποτε, Ελλάδα-Δανία. Παραλίγο να του βγάλουν το μάτι με φωτοβολίδα, φυγαδεύτηκαν από ΜΑΤ και όλα τα γνωστά σκηνικά. Ξέρεις τι με ρώτησε; "What happened to your culture?" Όταν ακούω τέτοιες ερωτήσεις από ΔΑΝΟΥΣ, τα κωλοτρυπίδια της ιστορίας, και έχουνε δίκιο, τι περήφανος να 'μαι ρε για την Ελλάδα; Για το γύρο μας ή το rooms to let/zimmer frei;
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Κι επειδή δεν χρησιμοποιούν τους κάδους σωστά, εσύ παύεις να είσαι Ελληνίδα; Δεν είπε κανείς ότι έχουν όλοι οι Έλληνες την παιδεία που απαιτείται για να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση. αυτο ηταν ενα απλο παραδειγμα, θα μπορουσα να ανεφερθω στον τροπο που οδηγουν οι ελληνες, στην απαραδεκτη ελλειψη στοιχειωδης ευγενειας (μια φορα μπηκα σε φουρνο και ειπα καλημερα και με κοιταγε η τυπισα σαν τον αιμοσταγη δολοφονο με το προιονι). τοσο δυσκολο ειναι να μην πεταν σκουπιδια παντου; εδω που ζω εχει καδους 1 ανα 100 μετρα αλλα τοσο σκουπιδι δεν εχει κατω. μιλαω για μικρα πραματα που ειναι στο χερι του καθενος να γινουν αλλα προφανως στα @@ τους ολοι
Erwdios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εκεί που ζείτε εσείς, ο μέσος άνθρωπος έχει καταφέρει να ζει με έναν ικανοποιητικό μισθό, να απολαμβάνει κοινωνικές υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, να εφαρμόζονται οι νόμοι και κυρίως να διδάσκεται η παιδεία και όχι η παραπαιδεία. Εδώ που ο μέσος πολίτης παίρνει 800 με 1000 και ζει σε ένα μπουρδέλο, για ποιες περιβαλλοντικές ευαισθησίες μιλάμε? Δηλαδή έλυσε όλα του τα προβλήματα και θα λύσει και τα του περιβάλλοντος? Πλάκα κάνουμε?
black_widow Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αν γκρινιάζετε ότι δε φτάνουν για τη διασκέδαση σας και για τα ταξίδια σας ή την κάνετε για εξωτερικό ή κάντε ελεύθερο επάγγελμα/ επιχείρηση ( θα δουλεύετε πολλές ώρες όμως, πραγματικά πολλές ώρες και δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτά ) κοινώς κάντε κάτι να βγείτε από τη μιζέρια που νιώθετε. Όσο περί των part - time θέσεων που θα τρώτε από τους υπόλοιπους , αυτό που το είδατε γραμμένο; Δεν είναι και ακριβώς προσόν η προυπηρεσία στο δημόσιο, θα φοβάται ο εργοδότης ότι κάθε 45 λεπτά θα ζητάτε διάλλειμμα. Περί εισφορών ΙΚΑ μεγάλο μέρος των εργοδοτών που κολλάει ένσημα τα κολλάει ενώ παράλληλα χρωστάει και εισφορές από παλαιότερες δηλώσεις, τώρα με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο υπάρχει άρθρο που προβλέπει ότι δε θα γίνονται δεκτές οι περιοδικές δηλώσεις εργοδοτών που χρωστάνε και δεν έχουν εγγυητική επιστολή τράπεζας, κοινώς δε θα μπαίνουνε ένσημα. Επίσης πέρα ότι υπάρχουν πολλές προσλήψεις με μπλοκάκια που εσείς έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε να έχετε υπάρχει έτσι και αλλιώς μαύρη εργασία στο full. Αν βάλεις μέσα και την ανεργία που υπάρχει ο εργοδότης θα προτιμήσει κάποιον που δε δουλεύει, δε θα είναι" κουρασμένος" από άλλη δουλειά και δε θα έχει δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία. Υ.Γ. Από τα βιογραφικά που βλέπω σχεδόν η πλειοψηφία έχει πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ , ένα ή δύο μεταπτυχιακά, οι περισσότεροι όλο και κάποια προυπηρεσία έχουν και τις ξένες γλώσσες τους ξέρουν και H/Y και στα σεμινάρια τους έχουν πάει και δε δουλεύουν κάπου. Έχω και βιογραφικά δύο διδακτόρων. Αυτά τα περί ικανοτήτων και περί μόρφωσης αφήστε τα , δε σας πιστεύουμε. Υ.Γ. 2 Ξέρω μία δασκάλα στην ηλικία της μητέρας μου που τελειώνει τώρα το διδακτορικό της. Στη δουλειά της αστέρι αν και δημόσιος υπάλληλος, συνεχώς επιμορφώνεται και κάνει με τα παιδιά και διάφορα θεατρικά και άλλα ωραία πράγματα που ταιριάζουν σε παιδιά και μαθαίνουν για περιβαλλοντικά θέματα κ.λ.π. Ναι αυτή και 3000 ευρώ να έπαιρνε, εγώ δε θα διαφωνούσα. Δυστυχώς όμως παίρνει και αυτήν η μπάλα.
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εκεί που ζείτε εσείς, ο μέσος άνθρωπος έχει καταφέρει να ζει με έναν ικανοποιητικό μισθό, να απολαμβάνει κοινωνικές υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, να εφαρμόζονται οι νόμοι και κυρίως να διδάσκεται η παιδεία και όχι η παραπαιδεία. Εδώ που ο μέσος πολίτης παίρνει 800 με 1000 και ζει σε ένα μπουρδέλο, για ποιες περιβαλλοντικές ευαισθησίες μιλάμε? Δηλαδή έλυσε όλα του τα προβλήματα και θα λύσει και τα του περιβάλλοντος? Πλάκα κάνουμε? γτ που ειναι το προβλημα δλδ; τα σκουπιδια σου καταναλωνουν λεφτα; ολα απο το κρατος εχουμε μαθει να τα περιμενουμε. δεν ειμαι ζαμπλουτη αλλα σε αυτα που μπορω, συμβαλω. τουλαχιστον υπακουω τους νομους εστω εγω κι ας κανουν οι αλλοι οτι θελουν
Erwdios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αυτό για το οποίο μιλάω εγώ και είναι αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει το παρόν, ακολουθεί: Χόρτασέ τους, τους μέσους Έλληνες και τους μεγάλους Έλληνες του 2010. Μακάρι να μην είχαμε πολιτισμό, να 'χαμε και μια δικαιολογία. Τώρα τι; Αντί να αισθανόμαστε χρέος να φανούμε αντάξιοι, επαναπαυόμαστε, μέχρι και πριν πόσο καιρό πουλούσαμε αγάλματα για ένα κιλό ψωμί (έλα να δεις τη γλυπτοθήκη του Carlsberg εδώ, του ΜΠΥΡΟΠΟΙΟΥ, πόσα νόμιμα αγορασμένα κομμάτια handpicked έχει) και ξεκωλιάζουμε κάθε ίχνος αίγλης της αρχαιότητας. Τις προάλλες είχα πιάσει κουβέντα με έναν Δανό εδώ παραδίπλα (που 'χε προσπαθήσει να μάθει μόνος του Ελληνικά με λεξικά και την Ιλιάδα) και μου έλεγε πως είχε κατέβει για αγώνα μουντιάλ κάποτε, Ελλάδα-Δανία. Παραλίγο να του βγάλουν το μάτι με φωτοβολίδα, φυγαδεύτηκαν από ΜΑΤ και όλα τα γνωστά σκηνικά. Ξέρεις τι με ρώτησε; "What happened to your culture?" Όταν ακούω τέτοιες ερωτήσεις από ΔΑΝΟΥΣ, τα κωλοτρυπίδια της ιστορίας, και έχουνε δίκιο, τι περήφανος να 'μαι ρε για την Ελλάδα; Για το γύρο μας ή το rooms to let/zimmer frei; Lucifer, προτιμάς την εικόνα του τύπου που ψήνει γύρο ή την παρακάτω? Λιώμα στο χώμα παντού και πάντα. Οι Δανοί δηλαδή για ποιο πράγμα είναι περήφανοι? Που αποκαλούνται η Ελλάδα του Βορρά? Οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί για πιο λόγο τη σύγχρονη ημέρα είναι περήφανοι? Μήπως ακόμα και ο χουλιγκανισμός που αναφέρεις είναι ελληνική εφεύρεση ή τον εισήγαμε κι αυτόν από τους πολιτισμένους δυτικούς "φίλους" μας?
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Lucifer, προτιμάς την εικόνα του τύπου που ψήνει γύρο ή την παρακάτω? Λιώμα στο χώμα παντού και πάντα. Οι Δανοί δηλαδή για ποιο πράγμα είναι περήφανοι? Που αποκαλούνται η Ελλάδα του Βορρά? Οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί για πιο λόγο τη σύγχρονη ημέρα είναι περήφανοι? Μήπως ακόμα και ο χουλιγκανισμός που αναφέρεις είναι ελληνική εφεύρεση ή τον εισήγαμε κι αυτόν από τους πολιτισμένους δυτικούς "φίλους" μας? βρε τα ελληνοπουλα δεν ειναι ετσι στο χωμα γτ πινουν απο τα 13 και το σηκωνουν το ποτο
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Lucifer, προτιμάς την εικόνα του τύπου που ψήνει γύρο ή την παρακάτω? Λιώμα στο χώμα παντού και πάντα. Οι Δανοί δηλαδή για ποιο πράγμα είναι περήφανοι? Που αποκαλούνται η Ελλάδα του Βορρά? Οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί για πιο λόγο τη σύγχρονη ημέρα είναι περήφανοι? Μήπως ακόμα και ο χουλιγκανισμός που αναφέρεις είναι ελληνική εφεύρεση ή τον εισήγαμε κι αυτόν από τους πολιτισμένους δυτικούς "φίλους" μας? Τα βλέπω και εδώ αυτά και αηδιάζω. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο τους βλέπω και τους λυπάμαι. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή όμως, τους βλέπω και τους βγάζω το καπέλο. Στην Ελλάδα η αηδία είναι 24/7. Οι Δανοί έχουν ένα κάρο μαλακισμένους λόγους να 'ναι περήφανοι, διαφωνώ με όλους, εκτός από έναν: λειτουργούν. Και μπορούν να είναι περήφανοι τη σύγχρονη μέρα που λες επειδή τουλάχιστον αυτοί δεν είναι τα καινούρια πουτανάκια του ΔΝΤ ούτε είναι σε κατηγορία "junk" στην παγκόσμια οικονομία. Οι Γερμανοί έχουν χάσει 2 πολέμους μέσα σε 25 χρόνια και έγιναν ένα κράτος πριν 20 χρόνια αλλά κρατάνε την Ευρώπη απ' τα @@, οι Γάλλοι δεν κέρδισαν κανέναν πόλεμο και είναι πυρηνική δύναμη, ακόμα και οι Ιταλοί ξέρουν που σταματάει η πλακίτσα και αρχίζει η δουλειά γαμώ το κέρατο. Αλλά εμείς όχι, δώσαμε τα φώτα και είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας τη στιγμή που όχι απλώς ο μόνος Πλούταρχος που ξέρουμε είναι ο Γιαννάκης αλλά δεν ξέρουμε καν ορθογραφία.
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τα βλέπω και εδώ αυτά και αηδιάζω. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο τους βλέπω και τους λυπάμαι. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή όμως, τους βλέπω και τους βγάζω το καπέλο. Στην Ελλάδα η αηδία είναι 24/7. Οι Δανοί έχουν ένα κάρο μαλακισμένους λόγους να 'ναι περήφανοι, διαφωνώ με όλους, εκτός από έναν: λειτουργούν. Και μπορούν να είναι περήφανοι τη σύγχρονη μέρα που λες επειδή τουλάχιστον αυτοί δεν είναι τα καινούρια πουτανάκια του ΔΝΤ ούτε είναι σε κατηγορία "junk" στην παγκόσμια οικονομία. Οι Γερμανοί έχουν χάσει 2 πολέμους μέσα σε 25 χρόνια και έγιναν ένα κράτος πριν 20 χρόνια αλλά κρατάνε την Ευρώπη απ' τα @@, οι Γάλλοι δεν κέρδισαν κανέναν και είναι πυρηνική δύναμη, ακόμα και οι Ιταλοί ξέρουν που σταματάει η πλακίτσα και αρχίζει η δουλειά γαμώ το κέρατο. Αλλά εμείς όχι, δώσαμε τα φώτα και είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας τη στιγμή που όχι απλώς ο μόνος Πλούταρχος που ξέρουμε είναι ο Γιαννάκης αλλά δεν ξέρουμε καν ορθογραφία. αμα σου πω τι ακουσα κατα λεξη στο ραδιοφωνο τις προαλλες. παραιτηθηκε η κυβερνηση του βελγιου την προηγουμενη εβδομαδα και φοβουνται οτι θα κοπει στην μεση (για πανηλιθιο λογο) οποτε φοβουνται οτι η οικονομια θα κατρακυλησει και λενε "θα γινουμε η ελλαδα του βορρα" παραδειγμα προς αποφυγη μας εχουν
Erwdios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 βρε τα ελληνοπουλα δεν ειναι ετσι στο χωμα γτ πινουν απο τα 13 και το σηκωνουν το ποτο Τα εγγλεζάκια γεννιούνται μεθυσμένα γιατί δεν έχουν συναίσθηση του μέτρου. Και μιλάμε για μία χώρα με αυστηρότερους νόμους και εφαρμογή τους, όσο σκληροί κι αν είναι. Δεν γουστάρω να βλέπω κόσμο να εξυμνεί τους αλλοδαπούς, συγκρίνοντας άμεσα λαούς, αφήνοντας απ' έξω σημαντικές συνισταμένες, όπως οικονομία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια κλπ. Δηλαδή μας λένε οι Γερμαναράδες ότι παίρνετε δώρα που δεν τα παίρνει κανένας άλλος Ευρωπαίος, αλλά για το ύψος του μισθού και τις τελικές απολαβές, μούγκα. Ούτε καν λόγος για τις υψηλότερες τιμές σε βασικά αγαθά. Να τους χέσω και αυτούς τους υποτελείς στο κράτος τους και στους καγκελάριους τους, που τους παραμυθιάζουν τόσο καιρό ότι τα λεφτά τους θα σώσουν το σπάταλο Έλληνα και κανείς δεν τους λέει ότι τα λεφτά τους θα πάνε στην Ελλάδα για να μην καταρρεύσουν τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους οι γερμανικές τράπεζες και μόλις τα πάρουν πίσω όλα ή μέρος αυτών, θα μας αφήσουν να μας φάνε τα κοράκια.
black_widow Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 για μενα η κατασταση της ελλαδας αντικατοπτριζει απλα την νοοτροπια των ιδιων των ελληνων. απλο παραδειγμα, πηρα ο δημος αθηναιων την πρωτοβουλια και εβαλε καδους ανακυκλωσης σε διαφορα σημεια, τους χρησιμοποιουν; κατεληξαν να γινουν καδοι σκουπιδιων απλα. αρα που την βλεπεις την προσπαθεια; Γιατί την αγένεια και την έλλειψη τρόπων και το " έλα τώρα, δε βαριέσαι" που το πας. Το να έχει κάποιος εκατό πτυχία δε πάει να πει πώς έχει μόρφωση και τρόπους. Και όποιος δε συμφωνεί με τους Ελληνάρες είναι κακός, προδότης, κοιτά μόνο τον εαυτό του επειδή δε θέλει οι συμπολίτες του να τον πηδάνε και να τον κλέβουνε, είναι ανθέλληνας. Π.χ. αυτό που λες για τα σκουπίδια τους φαίνεται κουφό, που να το καταλάβουν, εδώ πετάνε τα σκουπίδια κάτω στο δρόμο όπου βρούνε γιατί δεν έχει κάδο ας πούμε αρκετά κοντά και βγάζουν τα κατοικίδια τους βόλτα και δε μαζεύουν τις ακαθαρσίες, τι τους λες για ανακύκλωση. Η κακία και το κόμπλεξ περισσεύει σε αυτήν την χώρα, το ίδιο και η υποκρισία. Όταν κάποιος λέει ένα επιχείρημα εδώ στο Insomnia που δε σας συμφέρει κάθεστε και του ζητάτε αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και πόσα λεφτά παίρνει σε topic που εσείς οι αδικημένοι δημόσιοι υπάλληλοι φτιάχνετε για να κλαίτε τη μοίρα σας για να κάνετε προσωπική επίθεση και δε κοιτάτε το επιχείρημα, δε μπορείτε να κάνετε διάλογο, γράφετε λες και είστε σε κανένα γήπεδο. Αν αυτό δεν είναι έλλειψη παιδείας και τρόπων τότε τι είναι; Και εάν δε σέβεστε τους χρήστες αυτού του forum τότε πολύ απλά μη γράφετε σε αυτό. Υ.Γ. Τελευταία φορά που γράφω σε αυτό το topic, δεν ήθελα να γράψω εξ'αρχής, παρασύρθηκα από τις πολλές σελίδες.
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τα εγγλεζάκια γεννιούνται μεθυσμένα γιατί δεν έχουν συναίσθηση του μέτρου. Και μιλάμε για μία χώρα με αυστηρότερους νόμους και εφαρμογή τους, όσο σκληροί κι αν είναι. Δεν γουστάρω να βλέπω κόσμο να εξυμνεί τους αλλοδαπούς, συγκρίνοντας άμεσα λαούς, αφήνοντας απ' έξω σημαντικές συνισταμένες, όπως οικονομία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια κλπ. Δηλαδή μας λένε οι Γερμαναράδες ότι παίρνετε δώρα που δεν τα παίρνει κανένας άλλος Ευρωπαίος, αλλά για το ύψος του μισθού και τις τελικές απολαβές, μούγκα. Ούτε καν λόγος για τις υψηλότερες τιμές σε βασικά αγαθά. Να τους χέσω και αυτούς τους υποτελείς στο κράτος τους και στους καγκελάριους τους, που τους παραμυθιάζουν τόσο καιρό ότι τα λεφτά τους θα σώσουν το σπάταλο Έλληνα και κανείς δεν τους λέει ότι τα λεφτά τους θα πάνε στην Ελλάδα για να μην καταρρεύσουν τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους οι γερμανικές τράπεζες και μόλις τα πάρουν πίσω όλα ή μέρος αυτών, θα μας αφήσουν να μας φάνε τα κοράκια. πριν το ευρω μια χαρα τις θυμαμαι τις τιμες, μετα τα στρογγυλοποιησαν ολα στο 5ευρω και αποκτησαμε τιμες ευρωπης. ποιος φταιει εδω; το κρατος με τους μισθους οι αυτοι που βρηκαν να κανουν την αρπαχτη; ασε που δεν καθονται οι ανθρωποι εκει αλλα δουλευουν, στην ελλαδα οποιος δουλευει ειναι απλα ο μαλακας κι αυτο ξεκιναει απο 5 χρονων και μπαινει στην νοοτροπια μας
andreasl Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Όσο περί των part - time θέσεων που θα τρώτε από τους υπόλοιπους , αυτό που το είδατε γραμμένο; Δεν είναι και ακριβώς προσόν η προυπηρεσία στο δημόσιο, θα φοβάται ο εργοδότης ότι κάθε 45 λεπτά θα ζητάτε διάλλειμμα. Αν βάλεις μέσα και την ανεργία που υπάρχει ο εργοδότης θα προτιμήσει κάποιον που δε δουλεύει, δε θα είναι" κουρασμένος" από άλλη δουλειά και δε θα έχει δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία. Υ.Γ. Από τα βιογραφικά που βλέπω σχεδόν η πλειοψηφία έχει πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ , ένα ή δύο μεταπτυχιακά, οι περισσότεροι όλο και κάποια προυπηρεσία έχουν και τις ξένες γλώσσες τους ξέρουν και H/Y και στα σεμινάρια τους έχουν πάει και δε δουλεύουν κάπου. Έχω και βιογραφικά δύο διδακτόρων. Αυτά τα περί ικανοτήτων και περί μόρφωσης αφήστε τα , δε σας πιστεύουμε. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όλοι οι δημόσιοι ήταν πάντα δημόσιοι, δεν έχουν δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα, δεν έχουν κάνει 2 δουλειές τουτόχρονα, δεν έχουν περάσει από τα σκατά που περνάνε και οι υπόλοιποι. Σίγουρα δεν έχουν γίνει στελέχη επιχειρήσεων κλπ γιατί τότε δεν θα είχαν πάει ποτέ στο δημόσιο, αλλά πολλοί έχουμε περάσει από μεγάλο λούκι πριν διοριστούμε. Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι το επάγγελμα που εργαζόμουν όταν ήμουν φοιτητής (πλυντήριο αυτοκινήτων) σήμερα βρίσκεις μόνο πακιστανούς να το ασκούν.
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Γιατί την αγένεια και την έλλειψη τρόπων και το " έλα τώρα, δε βαριέσαι" που το πας. Το να έχει κάποιος εκατό πτυχία δε πάει να πει πώς έχει μόρφωση και τρόπους. Και όποιος δε συμφωνεί με τους Ελληνάρες είναι κακός, προδότης, κοιτά μόνο τον εαυτό του επειδή δε θέλει οι συμπολίτες του να τον πηδάνε και να τον κλέβουνε, είναι ανθέλληνας. Η κακία και το κόμπλεξ περισσεύει σε αυτήν την χώρα, το ίδιο και η υποκρισία. Όταν κάποιος λέει ένα επιχείρημα εδώ στο Insomnia που δε σας συμφέρει κάθεστε και του ζητάτε αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και πόσα λεφτά παίρνει σε topic που εσείς οι αδικημένοι δημόσιοι υπάλληλοι φτιάχνετε για να κλαίτε τη μοίρα σας για να κάνετε προσωπική επίθεση και δε κοιτάτε το επιχείρημα, δε μπορείτε να κάνετε διάλογο, γράφετε λες και είστε σε κανένα γήπεδο. Αν αυτό δεν είναι έλλειψη παιδείας και τρόπων τότε τι είναι; Και εάν δε σέβεστε τους χρήστες αυτού του forum τότε πολύ απλά μη γράφετε σε αυτό. Υ.Γ. Τελευταία φορά που γράφω σε αυτό το topic, δεν ήθελα να γράψω εξ'αρχής, παρασύρθηκα από τις πολλές σελίδες. Σε βεβαια ειμαστε κακοι γτ απλα βλεπουμε τα στραβα της χωρας μας ---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:06 ---------- Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όλοι οι δημόσιοι ήταν πάντα δημόσιοι, δεν έχουν δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα, δεν έχουν κάνει 2 δουλειές τουτόχρονα, δεν έχουν περάσει από τα σκατά που περνάνε και οι υπόλοιποι. Σίγουρα δεν έχουν γίνει στελέχη επιχειρήσεων κλπ γιατί τότε δεν θα είχαν πάει ποτέ στο δημόσιο, αλλά πολλοί έχουμε περάσει από μεγάλο λούκι πριν διοριστούμε. Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι το επάγγελμα που εργαζόμουν όταν ήμουν φοιτητής (πλυντήριο αυτοκινήτων) σήμερα βρίσκεις μόνο πακιστανούς να το ασκούν. α δλδ το παραδεχεσαι οτι η πραγματικη δουλεια ειναι λουκι και οτι το δημοσιο ειναι διακοπουλες εε; νομιζω οτι το θεμα ειναι ληξαν, οι ελληνες ειναι τεμπελιδες με την βουλα μας λες. εσυ το ειπες αυτο οχι εγω ουτε κανενας αλλος. τι κακο εχει το να πλενεις αυτοκινητα δλδ; γτ ειναι δουλεια μονο για πακιστανους; επειδη κουραζεσαι; οκ το να εχεις πτυχειο και να δουλευεις ετσι δεν ειναι λογικο αλλα ως φοιτητης θα σου πεσει το νεφρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.