Προς το περιεχόμενο

Nvidia GTX 495

Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Άκουσα ότι θα βγεί μια νέα κάρτα γραφικών GTX 495. Είναι αληθεία ή φήμες? Τι λέτε? :-)

Από 'τι διάβασα σε forum είναι φήμες. Ρωτάω για να ακούσω την άποψη σας.

Δημοσ.

Όχι σε αυτή τη γενιά. Δεν φτάνει το ρεύμα. Ίσως μετά από κανα-δυό επανασχεδιάσεις ή/και σμίκρυνση της τεχνολογίας κατασκευής...

Αλλά εγώ άκουσα πιο σίγουρες φήμες, ότι θα βγάλει λέει τις GTX 470 και GTX 480. Μερικοί τις έχουν δει κιόλας :P

Δημοσ.

Οντως ακομα δεν εχουν ερθει Ελλαδα οι GTX470/80 ψαχνεστε για 495 :P

Παντως σε Dual συντομα δεν θα πανε (ετσι νομιζω τουλαχιστον) πιο πιθανο ειναι να βγαλουν κανα respin οπως GTX485 που να εχει 512SP's προς το τελος του καλοκαιριου ;)

Δημοσ.

Θα βγουν διπλη αλλα θα αργησουμε να την δουμε, πρεπει να πεσει η καταναλωση ρευματος και η θερμοκρασιες στις GTX470/480 πραγμα που θα γινει με το επερχομενο revision.

Δημοσ.
Θα βγουν διπλη αλλα θα αργησουμε να την δουμε, πρεπει να πεσει η καταναλωση ρευματος και η θερμοκρασιες στις GTX470/480 πραγμα που θα γινει με το επερχομενο revision.

Δύσκολο κάτω από 40G (για mGPU πάντα).

Δημοσ.
Οντως ακομα δεν εχουν ερθει Ελλαδα οι GTX470/80 ψαχνεστε για 495 :P

Παντως σε Dual συντομα δεν θα πανε (ετσι νομιζω τουλαχιστον) πιο πιθανο ειναι να βγαλουν κανα respin οπως GTX485 που να εχει 512SP's προς το τελος του καλοκαιριου ;)

Τις έχουν ήδη κάποιοι εδώ από το Πλαίσιο τις 470/480 και έχουν κάνει και δικές τους μετρήσεις. Γνωστός μου μάλιστα παρέλαβε 3 Asus GTX480 αλλά παλεύει ακόμα να τις βάλει στην υδρόψυξή του.

Δημοσ.

Το Πλαίσιο έχει τις κάρτες για προπαραγγελία και από την πρώτη μέρα το status δεν έχει αλλάξει σε "άμεσα διαθέσιμο", πώς τις "παρέλαβε" ο φίλος σου.

Στο amazon.co.uk δεν τις έχουν παραλάβει ακόμα...

edit

του Αγ.Π...ου ανήμερα, που γιορτάζετε στις 31 Φεβρουαρίου, θα φτάσουν οι κάρτες στην Ελλάδα έτσι όπως πάει

Δημοσ.

Έχω δει δεκάδες τέτοια πόστ αλλά κανείς δεν τις έχει αγοράσει από ελληνικό κατάστημα.

edit

το #647 για να το δει κανείς πρέπει να κάνει register στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Δημοσ.
Έχω δει δεκάδες τέτοια πόστ αλλά κανείς δεν τις έχει αγοράσει από ελληνικό κατάστημα.

edit

το #647 για να το δει κανείς πρέπει να κάνει register στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο καχύποπτος...το ποστ που πρέπει να είσαι μέλος δείχνει μια φωτογραφία του γνωστού μου να έχει βάλει στη σειρά τα 3 κουτιά των 480.

Δημοσ.

Οσοι τις εχουν ειναι κυριως ατομα που τις εχουν παραλαβει απο εξωτερικο και τπτ περισσοτερο. Και δεν εννοω τις εχουν αγορασει, οπως και εγω εξαλλου και αλλοι απο εδω μεσα.

Δημοσ.

ρε παιδία πάτε στα multirama στο πειραιά. Φίλος αγόρασε μία τη παρασκευή!!!!

από temp 95 C σε full load!!!!!!!

για την 480 μιλάω βεβαια

Δημοσ.

Καλα και να εχουν φερει μην περιμενετε τρελη διαθεσιμοτητα, δεν επενδυουν αυτη την περιοδο οι εισαγωγεις.

Δημοσ.

εχεις ενα δίκιο. 5-10 κομμάτια φέρνουν κάθε φορά...

πάντος τρελές θερμοκρασίες!!!!! + 15-20 C μέσα στο κουτί (full tower με υδρόψηξη και full ανεμιστήρια)!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...