Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Επαθα σοκ με το Hachiko: A Dog's Story το οποιο ειναι πραγματικη ιστορια και γενικα ειναι εξαιρετικο. Με συγκινησε παρα πολυ παρολο που στην αρχη ηταν πολυ χαρουμενο... Μολις το ειδα....Παρα πολυ καλο !
Νίκος Πουλόπουλ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK http://glenti.blogspot.com/2010/02/notebook-why-didnt-you-write-me.html :cry:
kounabi22 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 everybody's fine με τον Robert De Niro ostrov ρωσικη ταινια το κατα ιωαννη ευαγγελιο (το ευαγγελιο του ιωαννη σε ακριβη μεταφορα σε ταινια στο,στο ρολο του χριστου ειναι ο γνωστος desmond απο το lost)
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ostrov ρωσικη ταινια +1 :-D:-D δσαφασδοφηξσαλκ
Luciddream Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 χτες ειδα το the fountain ... εργαρα!!! κάλιο αργά παρά ποτέ... !! εργάρα δεν λές τίποτα..
mariakc Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 χτες ειδα το seven pounds . πολυ καλο!! καλη ταινια αλλα δεν τρελαθηκα κιολας προτιμω amores perros και 21 γραμμαρια εχει δει κανεις το in search of a midnight kiss?
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 μολις τελειωσε το into the wild :cry: πολυ καλο!!
chaplin1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 κάλιο αργά παρά ποτέ... !! εργάρα δεν λές τίποτα.. απο τα καλυτερα.το συστηνω κι εγω ανεπιφυλακτα.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 καλη ταινια αλλα δεν τρελαθηκα κιολαςπροτιμω amores perros και 21 γραμμαρια εχει δει κανεις το in search of a midnight kiss? Ναι να το δεις οπωσδηποτε.Απο τις αδικημενες ταινιες των τελευταιων ετων.Οι διαλογοι ειναι απλα κορυφαιοι, η Simmonds δινει ρεσιταλ και στο καπακι εχεις και μουσικαρες απο Shearwater.
arcofdescent Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αν και δεν ειναι ρομαντσο το all about my mother του almodovar ειναι πολυ συγκινητικο.
suspiria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 :lol: ο σκοπος της ταινιας ειναι να σε κανει να αηδιασεις με τα ναρκωτικα και με τα χαπια κλπ ωστε να μεινεις μακρια απο αυτα και το στοιχειο αυτο ειναι τοσο εντονο που οποιοδηποτε συγκινησιακο περναει απαρατηρητο... κανεις λαθος.η ταινια μιλαει για εθισμενους ανθρωπους γενικοτερα.δεν ειναι μια ταινια για τα ναρκωτικα.πολυ ρηχη αντιμετωπιση ειναι αυτη αν το βλεπεις ετσι.και γω δεν συμφωνω με τους ανθρωπους που λενε οτι παραηταν σκληρη η ταινια.ετσι ειναι η πραγματικοτητα δεν δειχνει κατι παραπανω. οσο για την πιο συγκινητικη ταινια θα ελεγα το ''χορευοντας στο σκοταδι'' του ανεκδιηγητου τριερ η οποια εχει τοσο πολυ κλαμα που στο τελος σε πιανουν τα γελια!!!:lol:εγω παλι συγκινηθηκα με τον εαυτο μου που καταφερε να την δει μεχρι το τελος:cry:μπραβο μου! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yu5f_T2wcRI[/ame] ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:39 ---------- καλη ταινια αλλα δεν τρελαθηκα κιολαςπροτιμω amores perros και 21 γραμμαρια εχει δει κανεις το in search of a midnight kiss? in search of a midnight kiss αυτη ειναι μια ωραια ταινια αν δεν την εχεις δει τρεξε αμεσως!
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 ο σκοπος της ταινιας ειναι να σε κανει να αηδιασεις με τα ναρκωτικα και με τα χαπια* κλπ ωστε να μεινεις μακρια απο αυτα και το στοιχειο αυτο ειναι τοσο εντονο που οποιοδηποτε συγκινησιακο περναει απαρατηρητο... *διαιτης κανεις λαθος.η ταινια μιλαει για εθισμενους ανθρωπους γενικοτερα.δεν ειναι μια ταινια για τα ναρκωτικα.πολυ ρηχη αντιμετωπιση ειναι αυτη αν το βλεπεις ετσι.και γω δεν συμφωνω με τους ανθρωπους που λενε οτι παραηταν σκληρη η ταινια.ετσι ειναι η πραγματικοτητα δεν δειχνει κατι παραπανω.οσο για την πιο συγκινητικη ταινια θα ελεγα το ''χορευοντας στο σκοταδι'' του ανεκδιηγητου τριερ η οποια εχει τοσο πολυ κλαμα που στο τελος σε πιανουν τα γελια!!!:lol: εγω παλι συγκινηθηκα με τον εαυτο μου που καταφερε να την δει μεχρι το τελος :cry:μπραβο μου! http://www.youtube.com/watch?v=yu5f_T2wcRI γραφω ελληνικα
jason_rethymno Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Το Click (2006) με τον Ανταμ Σαντλερ.Πραγματικά δάκρυσα μ αυτην την ταινία..
ilona Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Schindler' s List (του Στίβεν Σπίλμπεργκ) παλιά ταινία, ασπρόμαυρη, αλλά απλά καταπληκτική!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.