*georgia* Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Jeux D' EnfantsΜε τσάκισε. Η αλήθεια είναι πως είναι μια πολύ όμορφη ταινία και σίγουρα το είδος ταινιών που μου αρέσει,μα δεν μπορώ να πω οτι με συγκίνησε ιδιαίτερα. Πάντως την ξαναβλέπω άνετα. Από τις πρόσφατες ταινίες που με συγκίνησαν αρκετά είναι το "Mary and Max".
buzzad Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 1) City of Angels 2) What Dreams May Come 3) Ghost 4) Lake House 5) Meet Joe Black 6) The Fountain
mariakc Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 breaking the waves του trier απλα υπεροχη...!και εχει να κανει πιο πολυ με την αγαπη και οχι τοσο με τον ερωτα οπως οι περισσοτερες...
iparou Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μόλις είδα το The Notebook.. Αρκετά καλή ταινία.. Αν και σε μεγάλο μέρος της μένεις να χαζεύεις την ειλικρινά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Rachel McAdams !! (και δεν το λέω συχνά αυτό..) Έχω να προτείνω το The Family Man, με Nicholas Cage, αν και εκτυλίσσεται σε περίοδο Χριστουγέννων.. Τη βλέπω ΚΑΘΕ Δεκέμβρη τα τελευταία 5-6 χρόνια.
zagga Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 παιδια εμενα με συγλονισε η ταινια good bye lennin αυτο το συναισθημα που μ δημιουργησε κωμωδιας δραματος ολα τα λεφτα η απολυτη αγαπη του γιου προς την μανα 20 χρονων γαιδουρι ημουν κ στο τελος πλανταξα στο κλαμα
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 1) ps i love you2) a walk to remember 3) the notebook 4) i am sam 5) nights in rodanthe 6) requiem for a dream ξεχναω καμια?.... σε ποιο ακριβως σημειο του requiem for a dream συγκινηθηκες?? εγω προτεινω The pursuit of happiness...!!
RottenLungs Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μόλις την είδα και δεν μπορώ να μην την γράψω... City Of Life And Death --->> Imdb
iparou Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 σε ποιο ακριβως σημειο του requiem for a dream συγκινηθηκες?? Ass to ass... Εγώ συνήθως εκεί πάντα λυγίζω...
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ass to ass... Εγώ συνήθως εκεί πάντα λυγίζω... :lol: ο σκοπος της ταινιας ειναι να σε κανει να αηδιασεις με τα ναρκωτικα και με τα χαπια κλπ ωστε να μεινεις μακρια απο αυτα και το στοιχειο αυτο ειναι τοσο εντονο που οποιοδηποτε συγκινησιακο περναει απαρατηρητο...
iced Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Επαθα σοκ με το Hachiko: A Dog's Story το οποιο ειναι πραγματικη ιστορια και γενικα ειναι εξαιρετικο. Με συγκινησε παρα πολυ παρολο που στην αρχη ηταν πολυ χαρουμενο...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 προτείνω: message in a bottle, premonition, prince of tides, the time travellers' wife
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 η πλειοψηφια εδω μεσα εχει γραψει the notebook. την ειδα. δεν με συγκινησε ιδιαιτερα. 2 σημεια με ξενερωσαν πολυ: 1. Σχεδον απο την αρχη ξερεις στο περιπου το τελος καθως ειναι αυτοι οι 2 μαζι γεροι... 2. Ειναι υπερβολικα συμπτωματικο να ειδε τον αλλον στην εφημεριδα και ειδικα εκεινη την περιοδο...
RottenLungs Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Πολύ χασμουρητό στο Notebook ρε παιδιά... Είναι μία απο τις αγαπημένες της κοπέλας μου και ήθελε να την δούμε μαζί, ξέρετε τώρα... Πολύ χασμουρητό.
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 οι 7 που σωζει ειναι αυτοι?? αδερφος, τυφλος, η γρια, αυτη με το συκωτι, αυτη με την καρδια, αυτος με τον μυελο των οστων, αυτη με το σπιτι?? (δεν τα παω καλα με τα ονοματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.