Προς το περιεχόμενο

Πιστεύετε στον θεο?

georgeuk

Πιστεύετε σε κάποιον θεό;  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πιστεύετε σε κάποιον θεό;

• Πιστεύω στον θεό όπως παρουσιάζεται μέσω μιας θρησκείας.
    • Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη που δεν εκφράζεται από κάποια θρησκεία.
    • Δεν πιστεύω σε κάποιον θεό κάποιας θρησκείας αλλά δεν αποκλείω την ύπαρξή του.
    • Δεν πιστεύω σε κάποιον θεό αλλά δεν αποκλείω την ύπαρξη μιας γενικότερης ανώτερης δύναμης.
    • Δεν πιστεύω σε κανέναν θεό ή ανώτερη δύναμη.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κράζουμε και Θρησκείες τώρα;Τα ιδια μπορει να ακουσεις/δεις με Βουδιστες,Σαιοντολογους,Καμπαλιστες

(εκτος απο μουσουλμανους γιατι θα στείλουν Hitman να σε καθαρίσει...εχουν τσακωθει με την σάτειρα απο την εποχη του Μωάμεθ...)

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(εκτος απο μουσουλμανους γιατι θα στείλουν Hitman να σε καθαρίσει...εχουν τσακωθει με την σάτειρα απο την εποχη του Μωάμεθ...)

θα συμφωνουσα μεχρι που διαβασα αυτο.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η μέλλουσα υπουργός έχει δεχθεί απειλές κατά της ζωής της και έχει τεθεί υπό αστυνομική προστασία.

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=538981

Δημοσ.

O Θρησκευτικός φανατισμός δεν ειναι μόνο Μουσουλμανικός/Εβραικός/Κτλπ

ειναι και Χριστιανικός.

Δημοσ.
Όχι, αλλά αν σύμφωνα με τον παραλληλισμό σου είσαι η κατσαρίδα (!) ποιός είναι ο άνθρωπος;

Ένα ανώτερο όν που δε δημιούργησε την κατσαρίδα.:-)

Δημοσ.
O Θρησκευτικός φανατισμός δεν ειναι μόνο Μουσουλμανικός/Εβραικός/Κτλπ

ειναι και Χριστιανικός.

μα δε διαφωνησα. απλα δεν θυμαμαι περιστατικο χριστιανικου φανατισμου με απειλες κατα ζωες ανθρωπων. γιαυτο το ανεφερα αλλωστε. μονο για μουσουλμανους διαβαζω τετοια περιστατικα

Δημοσ.

..ο αγνωστικισμος κολάει μια χαρά όχι μόνο στα του θεισμου-αθεισμου , προυπολογισμός του κράτους κτλ , αλλά γενικώς για όλα τα θεματάκια που απασχολούν την σκέψη. Με αντιπροσωπεύει αυτο :

"I have champed up all that chaff about the ego and the non-ego, noumena and phenomena, and all the rest of it, too often not to know that in attempting even to think of these questions, the human intellect flounders at once out of its depth. ~ Thomas Huxley "

Δημοσ.
αν και δεν είναι το σωστό μέρος να μιλήσουμε για θεούς κτλ

εγώ να σας πω πιστεύω στο Θεό (όχι όπως το λένε στα εγχειρίδια αλλά όπως οι μεγάλη μοναχή, οι Πατέρες της σύγχρονης Εκκλησίας )

και παλιότερα μπορώ να πώ αμφισβητούσα την ύπαρξη κάτι ανώτερου αλλά έπαψα όταν συνέβη ένα μικρό θαύμα στην οικογένειά μου (απο πλευράς υγείας) και όταν (αυτό είναι πρώτο) όταν έμαθα και κατανόησα οτι απο το τίποτα δεν παράγεται τίποτα .

...μετά από ένα τέτοιο σχεδόν άψογο ποστ (ορθογραφικά μιλώντας) από μεριά σου nick, ψήνομαι ΚΑΙ εγώ ν' αρχίσω να πιστεύω πως, τουλάχιστον θαύματα, γίνονται.

Δημοσ.
μα δε διαφωνησα. απλα δεν θυμαμαι περιστατικο χριστιανικου φανατισμου με απειλες κατα ζωες ανθρωπων. γιαυτο το ανεφερα αλλωστε. μονο για μουσουλμανους διαβαζω τετοια περιστατικα

Γύρνα λίγο πίσω στην ιστορία είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείς.

Δημοσ.

ολοι οι "θεοι" στην ιστορια της ανθρωποτητας ηρθαν εν μεσω φωτιας και καπνου..βοηθησαν το ανθρωπινο ον,το διδαξαν διαφορα,το εμαθαν να ειναι πολιτισμενο και να υπακουει.του εδωσαν γνωσεις και εφοδια!του ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ να πιστευει σε κατι ανωτερο απο αυτο το οποιο δεν εχει εικονα...εφυγαν με την υποσχεση να ξαναρθουν.

βεβεα εγω ειμαι απο τον Σειριο και ανηκω στους ελοχειμ και δεν ξερω απο αυτα!!!!

:P :p :-) :-D :lol:

Δημοσ.

Μην ανησυχείς αν πας σε μουσουλμανικά κράτη θα διαβάζεις μόνο για χριστιανούς τέτοια περιστατικά...Και η προπαγάνδα-παραπληροφόρηση καλά κρατεί!

Δημοσ.

Καλά ντάξ, οι Μουσουλμάνοι έχουν πιο μεγάλη πώρωση και είναι πιο φανατίλες. Δε νομίζω στα μουσουλμανικά κράτη να τους δείχνουν πόσο δεν ανέχεται ο δυτικός κόσμος τη σάτιρα στο Χριστιανισμό ξερωγώ... την ανέχεται μια χαρά.

Δημοσ.

Μάλιστα... Έχεις ακούσει για τις σταυροφορίες; για την επιβολή του χριστιανισμού σε όλη τη Λατινική Αμερική και την Αφρική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...