Προς το περιεχόμενο

Πιστεύετε στον θεο?

georgeuk

Πιστεύετε σε κάποιον θεό;  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πιστεύετε σε κάποιον θεό;

• Πιστεύω στον θεό όπως παρουσιάζεται μέσω μιας θρησκείας.
    • Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη που δεν εκφράζεται από κάποια θρησκεία.
    • Δεν πιστεύω σε κάποιον θεό κάποιας θρησκείας αλλά δεν αποκλείω την ύπαρξή του.
    • Δεν πιστεύω σε κάποιον θεό αλλά δεν αποκλείω την ύπαρξη μιας γενικότερης ανώτερης δύναμης.
    • Δεν πιστεύω σε κανέναν θεό ή ανώτερη δύναμη.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που όποτε πχ απορήσω μπορεί να πώ έλα παναγία μου, ή όταν σκιαχτώ πω παναία μου. Πάει να πεί οτι είμαι διχασμένος και βαθιά μέσα μου πιστεύω????

Δημοσ.
Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε, εμένα μην με ζαλίζεται με θεολογίες (ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΕΠΕΙΔΉ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΣΕ "λογία" όσο κ να κοπανάτε τον κώλο σας στα δαπέδατα) εγώ θα βλέπω τσόντες τη μεγάλη εβδομάδα με καλόγριες και θα τρώω μπριζόλες με πατάτες (ακούς Κώστα!; :Ρ)

Ααα, εγώ τη μεγάλη παρασκευή νύστεψα.

Είχα μπουχτίσει στα κρεατικά όλη την βδομάδα :devil:

Βλεπω οτι οι περισοτεροι που εχουν απαντησει στο θεμα λενε πως δεν πιστευουν.Αν κατσουν και σκεφτουν ομως ποσες φορες στα δυσκολα κανανε τον σταυρο τους................

Ή επιφωνήματα τύπου "παναγίαμ" ή "ώ χριστός!". Φυσικά αυτά δεν μπορούν να είναι κούφιες λέξεις που ξεστομίζουμε έτσι απλά από συνήθεια.

...oh wait

edit: κεφτέ πιάσε κόκκινο

Δημοσ.
Αριστερός και να προσχωρήσεις στην Εκκλησία, δεν το κόβω.

Ναι έχεις δίκιο, όταν η εκκλησία θεωρεί εδώ και 1700 χρόνια τους αριστερόχειρους παιδιά του σατανά, είναι λογικό να αισθάνομαι μια σχετική εχθρότητα!

Πέρα από τη πλάκα, θέλω να θέσω άλλο ένα καίριο ερώτημα, μπορεί και ανταξιας σοβαρότητος και αξίας με το ερώτημα περί ύπαρξης Θεού. Αν υποθέσουμε οτί οι άγγελοι υπάρχουν, είναι θυληκού ή αρσενικού γένους; Ή μήπως ουδέτερου; Εγώ κλείνω προς την τρίτη απάντηση, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζω και τον κίνδυνο να καπηλευτεί η γκέι κοινότητα την ουδέτερη φύση των αγγέλων. Αυτά τα πράγματα θέλουν προσοχή...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Πέρα από τη πλάκα, θέλω να θέσω άλλο ένα καίριο ερώτημα, μπορεί και ανταξιας σοβαρότητος και αξίας με το ερώτημα περί ύπαρξης Θεού. Αν υποθέσουμε οτί οι άγγελοι υπάρχουν, είναι θυληκού ή αρσενικού γένους; Ή μήπως ουδέτερου; Εγώ κλείνω προς την τρίτη απάντηση, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζω και τον κίνδυνο να καπηλευτεί η γκέι κοινότητα την ουδέτερη φύση των αγγέλων. Αυτά τα πράγματα θέλουν προσοχή...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Στας γραφάς (sic) λέει ότι δεν έχουν φύλο, όχι ότι το "σηκώνουν το πετραχήλι", or what ever τέλος πάντων.

Δημοσ.
Στας γραφάς (sic) λέει ότι δεν έχουν φύλο, όχι ότι το "σηκώνουν το πετραχήλι", or what ever τέλος πάντων.

And the Lord said unto Michael: 'Go, bind Semjâzâ and his associates who have united themselves with women so as to have defiled themselves with them in all their uncleanness. And when their sons have slain one another, and they have seen the destruction of their beloved ones, bind them fast for seventy generations in the valleys of the earth, till the day of their judgement and of their consummation, till the judgement that is for ever and ever is consummated.

Μερικοί την είχαν βόα.

Δημοσ.

η θρησκείες είναι ένα ένα κατασκεύασμα του ανθρώπου επειδή φοβάται τον θάνατο, θέλουν να πιστεύουν ότι μετά τον "βιολογικό" θάνατο θα συνεχίσουν να ζουν αιώνια...

Δημοσ.

''Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη που δεν εκφράζεται από κάποια θρησκεία.''

Φτιάξε και εσύ μια αίρεση. Μπορείς!!!

Δημοσ.

αν υπαρχει ΜΙΑ πιθανοτητα για να παμε στον παραδεισο αυτη ειναι να πιστευουμε στο θεο.εξαλλου αυτα που λεει νομιζω δεν ειναι λανθασμενα πχ: να μη σκοτωνουμε να μη κλεβουμε κλπ.ωραιες αξιες δεν ειναι?γιατι λοιπον να χασουμε αυτη την ευκαιρια?καποιος ειπε αν εχω δει τον διαβολο. οταν καποιος βιαζει μια γιαγια και σκοτωνει ή κλεβει δεν κυβερναται απο το διαβολο?και καποιος αλλος ειπε οτι η γονιμοποιηση ειναι θεμα πιθανοτητων.πολυ σωστα λες.το γεγονος ομως οτι απο τις εκατομμυρια πιθανοτητες βγηκες εσυ δεν το λες τυχη?αληθεια υπαρχει καποιος εδω που νομιζει οτι ολα στη ζωη ειναι τυχαια?ή θεμα πιθανοτητων?εγω παλι νομιζω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο και ολα γινονται για καποιο λογο.

Δημοσ.
εγω παλι νομιζω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο και ολα γινονται για καποιο λογο.

widget_dCdUsEAVzeeybO8lNeBtXa.jpg

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να τελειώσει για να δουν από τον 3ο/4ο κύκλο και μετά.

Μην σποηλεριάζετε με λοκς και καπνούς plz&thx.

SYLLA όλες σου απορίες απαντώνται λογικά, απλώς είναι τόσο θεμελιώδεις που θα πρέπει να βρεθεί κάποιος με άπειρη υπομονή να σου μάθει τα βασικά της κοινωνιολογίας και της γενετικής.

Δημοσ.
And the Lord said unto Michael: 'Go, bind Semjâzâ and his associates who have united themselves with women so as to have defiled themselves with them in all their uncleanness. And when their sons have slain one another, and they have seen the destruction of their beloved ones, bind them fast for seventy generations in the valleys of the earth, till the day of their judgement and of their consummation, till the judgement that is for ever and ever is consummated.

Μερικοί την είχαν βόα.

Της άλλης μεριάς είναι αυτοί ορέ.

Οι του jc κατ'ραν καθιστοί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...