StefxOup Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Πολύ USB ρε παιδί μου,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο απο το Belkin και ένα dedicated pc για να πάρει όλες τις συσκευές σου. Υπάρχει και αυτό Linksys NSLU2 αλλά θέλει να ασχοληθείς για να υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες απ'αυτό που σου προσφέρει by default αλλά και πάλι έχει 2 USB.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Πάρε ένα atom και κάνε τον print & file server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 νεο pc = νέα εξοδα (για κουτιά κλπ) + περισσότερο ρευμα + Περισσότερος χρόνος στο pc + περισσότερα καλώδια (ΑΑΑΑΑ)! Θα ψάξω να βρω την αντιπροσωπεία της tp-link στην ελλαδα να δω τι θα πουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 το θέμα είναι οτι θα βόλευε να χρησιμοποιείται και απο άλλα pc του δικτύου... μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους, αλλά μόνο εναν ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 για θεματα συμβατότητας τι λετε; η λιστα ειναι παλια και σχετικά περιορισμένη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Anonymous_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μπορεις να το κανεις και τσαμπα με το usbovernetwork (Σου αντικαθιστα το hubaki που θες να αγορασεις). Google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 δε νομιζω οτι είναι αυτό που θέλω... στο τοπικο δικτυο θέλω να τους έχω και να ξεφορτοθώ και τις usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.