mikemilos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω το ps3 σε monitor tft??? η συνδεση που εχει μονο το μονιτορ ειναι vga.. δεν θελω να το συνδεσω σε απλη τηλεοραση γιατι πιστευω οτι στο μονιτορ θα εχω λιγο καλυτερη αναλυση .... δυστυχως δεν εχει HDMI το μονιτορ...
skanjos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω το ps3 σε monitor tft??? η συνδεση που εχει μονο το μονιτορ ειναι vga.. δεν θελω να το συνδεσω σε απλη τηλεοραση γιατι πιστευω οτι στο μονιτορ θα εχω λιγο καλυτερη αναλυση .... δυστυχως δεν εχει HDMI το μονιτορ... είναι αρκετά περίπλοκο ,δες αν το μόνιτορ σου έχει dvi.αν έχει πάρε ένα καλώδιο dvi και μία θύρα που να μπαίνει hdmi και να βγαίνει dvi. σύνδεσε τα και θα έχεις εικόνα στο digital στο monitor σου(εμένα έχει ένα κουμπάκι που αλλάζει αναλογκ και digital). για ήχο θες το vga καλώδιο ,πάρε τα 2 καλωδια ήχου του ps3 vga καλωδίου και σύνδεσε τα σε 1 βήσμα(εγώ είχα τέτοιο καλώδιο που έκανε τα 2 καλώδια ήχου σε 1 απο μια καρέκλα ήχου)και βάλτο απο πίσω στο tower για να έχεις ήχο απο τα ηχεία του υπολογίστή. τώρα αν δεν έχεις dvi θύρα στο monitor μην ασχολιθείς καθόλου η ποιότητα θα είναι απαίσια.
mikemilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 μονο vga εχει η οθονη μου.... dvi εχει η καρτα γραφικων μου αλλα δεν ξερω αν μπορω να παιζω ps3 μεσω του pc??? αλλα μου φενεται οτι το dvi της καρτας γραφικων μου ειναι μονο εξοδος οχι εισοδος.... αχ πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να παω σε καινουριο μονιτορ...
BRAXOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 φιλε μου η λυση σου ειναι αυτη http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6951
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει καλή ποιότητα εικόνας. Επίσης για την ιστορία και DVI να έχει η οθόνη, πάλι δεν σημαίνει ότι μπορεί να παίξει το PS3. Για να παίξει πρέπει η οθόνη να είναι HDCP, να μπορεί να αποκωδικοποιήσει σήμα HDCP με λίγα λόγια.
BRAXOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 μια χαρα παιζει. το ειχα επανω 3 μηνες και ηταν οτι καλυτερο για vga monitor
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Και παίζει κανονικά με 1080p έξοδο ή έστω 720p?
BRAXOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 στο δικο μου παιζει 1080ι. αλλα πιστεψε με και στα 720 που το ειχα βαλει σε τοσο μικρες ιντσες δεν το καταλαβαινεις.
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 720p είναι καλύτερο από 1080i... Τουλάχιστον να μη παίζει SD...
skanjos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εγώ που το έχω συνδέσει έτσι παίζω στα 1440χ900 στο χβοχ360 γιατί τόσο πάει το μονιτορ μου και μόνο εκεί δείχνει καθαρά. το Ps3 όταν το είχα συνδέσει hdmi to dvi είχε σύνδεση hdmi και όλες τις αναλύσεις ανοιχτές,το είχα στην ανάλυση που ήταν 1080p και έπαιζε ,αν δοκίμαζα να αλλάξω ανάλυση μάυριζε η οθόνη.δεν ξέρω αν έχει το μονιτορ μου hdcp,μάλλον δεν έχει είναι αρκετά παλιό. όχι φίλε δεν πρέπει να ανακατευτείς με το pc εκτός για τον ήχο.κατευθείαν στο μονιτορ πρέπει να πας.
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Από τη στιγμή που έπαιζε, σημαίνει ότι ήταν HDCP...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.