Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αναπαραγωγη βιντεο 1080p mkv

tolisrx8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα κατεβασα ανα sample video 1080p mkv του avatar και με το kmplayer και bspplayer τα frames δεν ειναι σταθερα(απο 17-40).το συστημα μου ειναι q6600,8800 gts 640 mb,windows 7 profesional).στο windows media player παιζει κανονικα αλλα δεν εχω ηχο... λετε να χρειαζομαι codecs?

Δημοσ.

Ναι κατα πάσα πιθανότητα φταίνε οι codecs. Η γνώμη μου: κατέβασε media player classic και ενεργοποίησε το gpu acceleration από τις επιλογές (εννοείται ότι θα εχεις κατεβάσει και codecs…) και λογικά θα παίζει ομαλοτατα ;)

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Πω ρε συ, τι κάνουν για να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου...

Geforce 8 και να μην υποστηρίζει Hardware acceleration!

Έλεος!

Ναι έχει G80 πυρήνα. Ούτε του παιδιού με τα 640mb το υποστηρίζει. Από τις 88χχ παίζουν οι: 8800 GS, 8800 GT, 8800 GTS (512 MB/1 GB).

Δημοσ.

το περιεργο ειναι οτι το windows media player με τους divxplus το παιζει μια χαρα απλως δεν εχει ηχο...δεν ξερω τι παζει...εχω ακουσει οτι οι codecs core avc ειναι οι καλυτεροι,λετε να δω διαφορα η μην μπω στον κοπο?παντως ενα αλλο rip se 1080p που εχω παζει κανονικα αλλα η αναπαραγωγη στην οθονη εχει μεγαλυτερες μπαρες απο αυτες του avatar...(δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο?)

---------- Προσθήκη στις 11:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:34 ----------

τελικα κατεβασα media player classic,και παζει μια χαρα.απλως δεν ξερω εαν πρεπει να κατεβασω codecs(μονο τους divxplus εχω)

Δημοσ.

Έχω κι εγώ πρόβλημα με κάποια βιντεάκια 1080. Σε μερικά (όχι σε όλα) όταν πατάω πάνω στην μπάρα του player για να προχωρήσει και να πάει πχ στην μέση του βίντεο, μπλοκάρει και το πρόγραμμα σταματάει να αποκρίνεται. Έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα βίντεο με windows media player, bsplayer, media player classic και VLC. Εννοείται ότι έχω περασμένο το k-lite codec pack.

Υπάρχει πιθανότητα να είναι προβληματικό το βίντεο;;;

Να συμπληρώσω ότι αν αφήσω το βίντεο να παίξει από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να πειράξω καθόλου την μπάρα προόδου, παίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η κάρτα μου είναι η 5850.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...