Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το δοκίμασα και με δίκτυο EGDE (ενισχυμένο 2G και καλά). Ταχύτητες 5-6 kB/S. Από την pstn πάντως καλύτερο xD.

Για mail και χαλαρό browsing είναι καλά αλλά για youtube, facebook κτλ δε λέει. Βιντεάκι στο youtube έκανε 12 λεπτά να φορτώσει (1μιση λεπτό) οπότε για χωριά που δεν τα βλέπει ο Θεός (δηλ το 3G) δεν πολυλέει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το δοκίμασα και με δίκτυο EGDE (ενισχυμένο 2G και καλά). Ταχύτητες 5-6 kB/S. Από την pstn πάντως καλύτερο xD.

Για mail και χαλαρό browsing είναι καλά αλλά για youtube, facebook κτλ δε λέει. Βιντεάκι στο youtube έκανε 12 λεπτά να φορτώσει (1μιση λεπτό) οπότε για χωριά που δεν τα βλέπει ο Θεός (δηλ το 3G) δεν πολυλέει...

στα ίδια ειμαστε αλλα κλαιν... τη δουλεία του την κάνει... Για κανένα ταξιδι (που θα παω κιολλασ τη δευτερα) και για καμια ώρα αναγκης (μεγάλη αναγκη να δω τα mail και να μπω insomnia :P ) μια χαρα είναι... Προτείνω να το χρησιμοποιείτε με Chrome.

---------- Προσθήκη στις 17:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:21 ----------

Α, εγω το δοκιμασα και σε 3g & 3g+ δίκτυο καποια στιγμή που βγήκα στο μπαλκόνι και δεν ειδα ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις... Το speedtest πάντως δεν το βγάζει, τα φτυνει...

Δυστυχώς ακολούθησα επακριβώς τα βήματα του ποστ #87 αλλά μάπα το καρπούζι... Έχω windows και για κάποιο λόγο όταν πατάω το detect στο wind connection manager δε βρίσκει τίποτα, ενώ το στικάκι σε My Computer, Device Manager αναγνωρίζεται κανονικά. Κανείς καμιά ιδέα;;

(Εννοείται ότι ξαναεγκατέστησα τους οδηγούς και το πρόγραμμα, έκανα κάμποσα restart, plug-unplug το στικάκι χωρίς καμία τύχη...)

Δυστυχώς ακολούθησα επακριβώς τα βήματα του ποστ #87 αλλά μάπα το καρπούζι... Έχω windows και για κάποιο λόγο όταν πατάω το detect στο wind connection manager δε βρίσκει τίποτα, ενώ το στικάκι σε My Computer, Device Manager αναγνωρίζεται κανονικά. Κανείς καμιά ιδέα;;

(Εννοείται ότι ξαναεγκατέστησα τους οδηγούς και το πρόγραμμα, έκανα κάμποσα restart, plug-unplug το στικάκι χωρίς καμία τύχη...)

Eγω με windows 7 εκανα εγκατασταση το προγραμμα της vodafone για εγκατασταθούν οι drivers μετα πηγα στις ρυθμισεις για να μην ξεκιναει αυτοματα μολις βαζω το stick και μετα εγκατεστησα το προγραμματακι της wind που είναι για το huawei..

....WIND Connection Manager offers everything you need to manage the mobile Internet communication on your Laptop:

Internet connection and Email download

SMS/MMS Manager

Managing contacts from SIM and Outlook

Volume statistics

Wind Connection Manager for non Greek or English Windows setup

Download (.zip format).....

ετσι αναλογα την sim που εχω τρεχω το αναλογο προγραμμα..

όταν πατάω το detect στο wind connection manager δε βρίσκει τίποτα, ενώ το στικάκι σε My Computer, Device Manager αναγνωρίζεται κανονικά.

1. Το modem σου είναι σίγουρα το Κ6535-Ζ, και όχι το Κ6536 (ή Κ6535-Η);

2. Στο Device Manager αναγνωρίζεται ως modem ή ως storage device;

Windows XP υποθέτω;

Εγκατέστησα τους οδηγούς με το χέρι. Μετά εγκατέστησα το ΖΤΕ join air

Έκανα ενα νέο connection με όνομα wind, apn gint.b-online.gr και dial number to *99#.

Ωστόσο, μου βγάζει μηνυμα "Connect failed" χωρίς κάτι άλλο.

Καμιά ιδέα;

Με το πρόγραμμα της wind μου βγάζει κωδικό σφάλματος 756 (και στην αρχή 633 πριν απενεργοποιήσω το Pin)

Hardware information

Firmware version BD_P673A2V1.0.0B09

Driver version 01/04/2009,1.2050.0.11

Device serial number Not exists

IMEI number 356517030452034

Phone number

IMSI number 202109968911041

Software version number AUT_PCV1.0.0B02

Device name K3565-Z

Hardware version P673A2-2.0.0

Application port COM9

------------------------------

Operational information

PIN code status Ready

Network selection mode Auto

Messages in SIM/USIM 0/10

Contactor in SIM/USIM 4/250

Network Settings

Network name GR TELESTET

Signal strength 21/99

CS network registration registered

PS network registration registered

PS network attachment Detached

APN gint.b-online.gr

Λοιπόν, εγώ έχω να καταγγήλω το εξής:

Πριν 4 ώρες αγόρασα το περιοδικό από περίπτερο της γειτονιάς μου, ήταν σφραγγισμένο στην ζελατίνα του με dvd και το χαρτονάκι στο πίσω μέρος, με μια "κορδέλα" χάρτινι που έλεγε Vodafone Mobile Broadband, έλεγε κανονικά στο επάνω μέρος από το χαρτόνι ΔΩΡΟ... μπλα, μπλα, μπλα.......

Έχω τώρα εδώ και 3 ώρες, έχω ξεφυλίσει ΟΛΟ το περιοδικό, έψαξα παντού μέσα στις σελίδες του...

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ούτε καμία κάρτα, ούτε κανένα κουπόνι, ούτε τίποτε που να μου δείνει την ένδειξει για 10ώρες free!!!

Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσω να σκίζω και τις σελίδες μια μια και να το ταχυδρομίσω, χαρτοπόλεμο, πίσω στην IT Publications Hellas ΕΠΕ με την ένδειξη:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ;;;;;

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ;;;;;;

ισως θα έπρεπε να το δεις απο το περιπτερο. Κάλεσε και ενημέρωσε τους, ίσως εχουν κανει λαθος (άνιρωπος τα συσκευάζει λογικα) αν και μάλλον καποιο τροκτικο απο το περίπτερο το τσιμπησε...

Λοιπόν, εγώ έχω να καταγγήλω το εξής:

Πριν 4 ώρες αγόρασα το περιοδικό από περίπτερο της γειτονιάς μου, ήταν σφραγγισμένο στην ζελατίνα του με dvd και το χαρτονάκι στο πίσω μέρος, με μια "κορδέλα" χάρτινι που έλεγε Vodafone Mobile Broadband, έλεγε κανονικά στο επάνω μέρος από το χαρτόνι ΔΩΡΟ... μπλα, μπλα, μπλα.......

Έχω τώρα εδώ και 3 ώρες, έχω ξεφυλίσει ΟΛΟ το περιοδικό, έψαξα παντού μέσα στις σελίδες του...

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ούτε καμία κάρτα, ούτε κανένα κουπόνι, ούτε τίποτε που να μου δείνει την ένδειξει για 10ώρες free!!!

Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσω να σκίζω και τις σελίδες μια μια και να το ταχυδρομίσω, χαρτοπόλεμο, πίσω στην IT Publications Hellas ΕΠΕ με την ένδειξη:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ;;;;;

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ;;;;;;

ισως θα έπρεπε να το δεις απο το περιπτερο. Κάλεσε και ενημέρωσε τους, ίσως εχουν κανει λαθος (άνιρωπος τα συσκευάζει λογικα) αν και μάλλον καποιο τροκτικο απο το περίπτερο το τσιμπησε...

Άνθρωποι τα συσκευάζουν όλα τα περιοδικά, στα γυναικεία περιοδικά που παίρνει η γυναίκα μου αυτά συμβαίνουν αρκετές φορές. Κάνε τους ένα τηλ, είχε πρόβλημα και ένας φίλος μου και του τα έστειλαν ταχυδρομικά (εννοείται δωρεάν)

Εγκατέστησα τους οδηγούς με το χέρι. Μετά εγκατέστησα το ΖΤΕ join air

Έκανα ενα νέο connection με όνομα wind, apn gint.b-online.gr και dial number to *99#.

Ωστόσο, μου βγάζει μηνυμα "Connect failed" χωρίς κάτι άλλο.

Καμιά ιδέα;

Με το πρόγραμμα της wind μου βγάζει κωδικό σφάλματος 756 (και στην αρχή 633 πριν απενεργοποιήσω το Pin)

Hardware information

Firmware version BD_P673A2V1.0.0B09

Driver version 01/04/2009,1.2050.0.11

Device serial number Not exists

IMEI number 356517030452034

Phone number

IMSI number 202109968911041

Software version number AUT_PCV1.0.0B02

Device name K3565-Z

Hardware version P673A2-2.0.0

Application port COM9

Operational information

PIN code status Ready

Network selection mode Auto

Messages in SIM/USIM 0/10

Contactor in SIM/USIM 4/250

Network Settings

Network name GR TELESTET

Signal strength 21/99

CS network registration registered

PS network registration registered

PS network attachment Detached

APN gint.b-online.gr

Τα ίδια και σε μένα. Σφάλμα 756...

Αμα περιμένω κανα δίλεπτο βρίσκει το modem τελικά. Το θέμα είναι ότι μου γράφει status ready και αναβοσβήνει το μπλε λαμπάκι στο modem.πατώντας connect η κατάσταση δεν αλλάζει και τα κουμπιά web & email ειναι ανενεργά. Επίσης στα network connections του υπολογιστή η σύνδεση παρουσιάζεται unplugged. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει?

Σε προσπάθεια που έκανα με το Join Air ενώ βλέπει ότι η σύνδεση είναι WIND (μάλιστα γράφει GR TELESTET)!!! μετα από λίγο γράφει device is disconnected!! Εχει αρχίσει να μου τι δίνει αυτή η κατάσταση με το modemaki.

1. Το modem σου είναι σίγουρα το Κ6535-Ζ, και όχι το Κ6536 (ή Κ6535-Η);

2. Στο Device Manager αναγνωρίζεται ως modem ή ως storage device;

Windows XP υποθέτω;

XP Professional έχω και ναι το μόντεμ είναι το Κ3565-Ζ. Στο Device Manager αναγνωρίζεται ως ZTE USB SCSI CD-ROM USB Device και ως usb mass storage device στα USB Controllers...

Στο Device Manager αναγνωρίζεται ως ZTE USB SCSI CD-ROM USB Device και ως usb mass storage device στα USB Controllers...

Αν δεν εμφανίζεται και στους Network Adapters, δεν έχει εγκατασταθεί ο οδηγός του modem. To βλέπεις εκεί;

Με την ευκαιρία, στα περίπτερα έξω κι απέναντι από το κτήριο Δημόσιας Διοίκησης (επί της Πειραιώς) υπήρχαν σήμερα πολλά αντίτυπα του περιοδικού, για όποιον ψάχνει ακόμα.

@Jeronymo και Hurin: δε γνωρίζω το Join Air και δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνουν τα σφάλματά του. To modem αναγνωρίζεται από τη διαχείριση υλικού; (βλ. post του Stefanaras παραπάνω)

Και σαν modem αλλά και σαν κάρτα δυκτίου το βλέπει, αλλά παρόλα αυτά ούτε με το πρόγραμμα της WIND μπορεί να συνδεθεί ούτε με το Join Air, ενώ και τα δύο δείχουν οτι κάνουν σύνδεση με τη WIND

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...