Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ πάντως ακόμα να ερθει (Μυτιληνη). ΑΠΌ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΤΟ ΠΆΝΕ.

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:15 ----------

παιδια μπορω να παρω οσα περιοδικα θελω και να εχω την καρτα τον δεκα ημερων που εχει μεσα το περιοδικο.? λογικα ναι ε? συμφερει ετσι. με 5,80 παιρνεις καρτα που εχει κανονικα 20ε

Ναι. Τώρα για το αν αξίζουν 10 μέρες 19€ όσο τις πουλάνε ειναι άλλη υπόθεση (θα δεχόμουν το 1-1.5€/ημερα, όπως της hol και όποτε θελω, οχι 10 στη σειρά με 1,9 η μια. :rolleyes:

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις πήρα το modemάκι. Προσπαθώ να το κάνω να δουλεύει με την καρτούλα της wind αλλά το site της wind κάνει τα κλασσικά του....

(btw μου έδωσαν και άλλη καρτούλα απ τη voda εκτός από αυτή που είχε μέσα xD)

Δημοσ.

Δεν τις ενεργοποίησα τις 10 μέρες αλλά δοκίμασα στο χωριό (που πήγα σκ) την ταχύτητα με το στικάκι της voda μπαίνοντας απλά στη σελίδα της (που μόνο εκεί σε αφήνει χωρίς σύνδεση κάρτας χρ'ονου)

Μιλάμε για τις ταχύτητες!!!!!!!!!!!!

Η dial up που θυμόμαστε ήταν κλάσεις καλύτερη.............

Για να φορτώσει τη σελίδα έκανε 2-3 λεπτά....

Μιλάω για βόρεια Εύβοια κοντά στη Στροφυλιά.

Δημοσ.

Λοιπόν όλα μια χαρά με το στικάκι της vodafone + καρτούλα f2g.

Να ευχαριστήσω τους

ducatirulez για την ενημέρωση της προσφοράς της wind

jabar για την ενημέρωση της προσφοράς του pcworld

t3moof για τον οδηγό #87 αυτού του topic.

Τέλος, ταχύτητες 120 kB/S down και 20 kB/s up σε 3g δίκτυο και το speedtest μου έδωσε 170 pings 2 φορές και 350 άλλες 2 που έκανα τεστ.

Δημοσ.

Και εγώ απλά γράφω για να ενημερώσω ότι στο περίπτερο έξω από το Σπιτικό Έδεσμα στου Ζωγράφου-Ιλίσια έχει απόθεμα του περιοδικού. Πολύ καλή προσφορά παιδιά bravo!!

Δημοσ.
Λοιπόν όλα μια χαρά με το στικάκι της vodafone + καρτούλα f2g.

Να ευχαριστήσω τους

ducatirulez για την ενημέρωση της προσφοράς της wind

jabar για την ενημέρωση της προσφοράς του pcworld

t3moof για τον οδηγό #87 αυτού του topic.

Τέλος, ταχύτητες 120 kB/S down και 20 kB/s up σε 3g δίκτυο και το speedtest μου έδωσε 170 pings 2 φορές και 350 άλλες 2 που έκανα τεστ.

Ευχαριστώ για τη μνεία, Clevercitizen. Καλό σερφάρισμα. :-)

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τη μνεία, Clevercitizen. Καλό σερφάρισμα. :-)

Μπα, όχι δε σερφάρω τώρα έτσι κ αλλιώς, πιο πολύ για το καλοκαίρι στο εξωχικό το θέλω..... :-D

Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα vodafone βόρεια αττικής που μάλλον θα έχει απόθεμα για το στικάκι γιατί πήγα σήμερα στου Ηρακλείου και μου είπαν τέρμα...!?! Δε ξέρω βέβαια αν έπεσε σύρμα για τη προσφορά, γιατί ο μακάκας τους έδειξα το κουπόνι από την αρχή...

Δημοσ.

κατι βρωμάει στην ιστορια... Στη μυτιληνη εδω και 10 μέρες ακριβώς με δουλεουν λέγοντας δεν εχει έρεθι, το περιμένουμε... Απο εβδομάδα θα είμαι σε συνέδριο στην Αθήνα, ίσως να ψάξω εκει...

Δημοσ.
Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα vodafone βόρεια αττικής που μάλλον θα έχει απόθεμα για το στικάκι γιατί πήγα σήμερα στου Ηρακλείου και μου είπαν τέρμα...!?! Δε ξέρω βέβαια αν έπεσε σύρμα για τη προσφορά, γιατί ο μακάκας τους έδειξα το κουπόνι από την αρχή...

vodafone χολαργου φιλε....

Δημοσ.

το πήρα σημερα απο το άλλο καταστημα. Οι αντιπαθητικοι απο εκει που το παρηγγειλα ακόμα περιμένω να με καλέσουν...

Οι ταχύτητες είναι σαν του fax μου για να μην πω και χειρότερες... Βολικό το οτι έχει θέση για καρτούλα μνημης οπότε το κανεις και φλασακι για ώρα αναγκης (το ΖΤΕ ειναι και εμενα τελικα)

Δημοσ.

Μια χαρά κι εγώ 1.5/0.2Mbps μέσω Wind F2G στο Κ. Χαλάνδρι, έχει άφθονο stock στο Vodafone shop κατω απο τα κεντρικά -Εθν Αντιστάσεως στην Αγία Βαρβάρα στο Κ. Χαλάνδρι. Ιδαιτερες ευχαριστιες για τη βοηθεια στο setup!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...