paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Παιδιά σήμερα πήρα το περιοδικό, είχε μεσα κ τη sim εκτός απο το κουπόνι για το modem. Επειδή εγω δεν ενδιαφέρομαι, αν τα θέλει κάποιος κ δε μπορεί να τα βρει, ευχαρίστως να του τα δώσω. Είμαι Αθήνα, Καλλιθέα. Sent from my iPhone using Insomnia.app ενδιαφέρομαι σου στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 @RadioactiveToy, αν κι έχουμε διαφορετικό μοντέλο, όπως έγραψα παραπάνω απέφυγα το s/w της vodafone εγκαθιστώντας απευθείας τον οδηγό του modem. Από κει όπου βρήκα τον οδηγό, η αντίστοιχη σελίδα για το δικό σου μοντέλο είναι εδώ, όπου όπως βλέπω έχει κάποιες πληροφορίες για s/w. και εγω της ΖΤΕ έχω, απλά ρωταγα αν έχει κανεις της HUAWEI ... τελικά ακόμα να κάνω την κάρτα SIM που έχω στο τηλέφωνο μου να δουλέψει στο modem. Μου τη δίνει η Vodafone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3moof Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 @paylidis: κανένα πρόβλημα. Ελπίζω τα παραπάνω να βοηθήσουν κάποιον, έστω να του δώσουν ιδέες για το τι μπορεί να δοκιμάσει. επίσης μέσα στις ρυθμίσεις πρέπει να ορίσω το πρόγραμμα ADSM που θα χρησιμοποιήσω (είτε 2 είτε 7 ημερών) [...]. Επίσης το περίεργο είναι ότι πουθενά στις ρυθμίσεις δεν ζητάει το PIN της SIM. Mήπως κανείς αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα? Και σε μένα ζήτησε να ορίσω ένα από τα προγράμματα που αναφέρεις. Αν και δεν όρισα κανένα από τα 2, η σύνδεση λειτουργεί κανονικά. Το αργότερο σε 7 μέρες θα δούμε αν έχει σημασία. Αν το modem δεν είναι σωστά εγκατεστημένο, δεν έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις, ούτε μπορείς να εισάγεις PIN. Όταν του ζητάς να κάνει Detect, σου εμφανίζει το σωστό modem; @RadioactiveToy: εννοείς ότι το modem της vodafone δε δουλεύει με τη f2g του κινητού σου; Ή ότι η vodafone κάρτα σου δε δουλεύει με το modem; Μπερδεύτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 @RadioactiveToy, αν κι έχουμε διαφορετικό μοντέλο, όπως έγραψα παραπάνω απέφυγα το s/w της vodafone εγκαθιστώντας απευθείας τον οδηγό του modem. Από κει όπου βρήκα τον οδηγό, η αντίστοιχη σελίδα για το δικό σου μοντέλο είναι εδώ, όπου όπως βλέπω έχει κάποιες πληροφορίες για s/w. και εγω της ΖΤΕ έχω, απλά ρωταγα αν έχει κανεις της HUAWEI ... τελικά ακόμα να κάνω την κάρτα SIM που έχω στο τηλέφωνο μου να δουλέψει στο modem. Μου τη δίνει η Vodafone... το ρύθμισα, ήθελε το σωστό APN... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 σας μπερδεψα λιγο ειναι η αληθεια...λοιπον το μοντεμ μου με τη σιμ του voda on demand παιζει οκ. το εφτιαξα να παιζει και με τη sim της voda που εχω στο τηλεφωνο με την οποια εχω και 3g data προγραμμα. f2g δεν εχω δοκιμασει ακομα... Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 παιδιά το κουπόνι για αγορά του usb modem ισχύει μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία; θα έχει μείνει κάνα pc world στα περίπτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 κατ αρχην ευχαριστω το αχι λλεα για το προγραμμα της wind μιας και οι ηλιθιοι δεν εχουν σελιδα μεχρι στιγμης ομως το κουμπακι των ρυθμισεων δεν ειναι ενεργο οποτε δεν εχω προσβαση στις ρυθμισεις. εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? και φυσικα δεν συνδεεται... αν εχει κανεις αλλος προγραμμα wind που να δουλευει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3moof Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 @manosmod: Αν το modem δεν είναι σωστά εγκατεστημένο, δεν έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις, ούτε μπορείς να εισάγεις PIN. Όταν του ζητάς να κάνει Detect, σου εμφανίζει το σωστό modem; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 τελικα εχεις δικιο λοιπον παιδια.. εγωεβαλα και το προγραμμα της βονταφον και της wind και δουλευει αψογα. μαλλον δεν χρειαζεται ουτε αλλους οδηγους να κατεβασετε γιατι τους βαζει το προγραμμα της vodafone. υ.γ. μια παρενεργεια μονο οτι το προγραμμα της vodafone kolaei και πρεπει να το κλεισετε απο την διαχειρηση εργασιων. ψαχνω λυση... και την βρηκα. οταν βαζετε το στικακι αυτοματα παει να ξεκινησει το προγραμμα vodafone. το αφηνετε να ξεκινησει και πατε στις ρυθμισεις και του λετε να μην ξεκιναει αυτοματα με τα windows ουτε οταν βαζουμε το στικακι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3moof Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 μαλλον δεν χρειαζεται ουτε αλλους οδηγους να κατεβασετε γιατι τους βαζει το προγραμμα της vodafone. O οδηγός είναι για όποιον θέλει να αποφύγει να εγκαταστήσει το s/w της vodafone εντελώς. Το καλό πάντως με την υπόθεση είναι ότι, όπως επισήμαναν κι άλλα μέλη, δε χρειάζεται debranding. ---------- Προσθήκη στις 17:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- το κουπόνι για αγορά του usb modem ισχύει μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία; Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ημερομηνία λήξης της προσφοράς για το modem, αλλά δε θυμάμαι ποια ήταν... Δεν πιστεύω όμως ότι πέρασε, γιατί θυμάμαι να σκέφτομαι ότι τα αποθέματα στη Vodafone θα τελείωναν πριν τελειώσει η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IVIetaCreatoR Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 παιδιά το κουπόνι για αγορά του usb modem ισχύει μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία;θα έχει μείνει κάνα pc world στα περίπτερα; 31/08/10 η μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων γράφει το κουπόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chem Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως ταλαιπωρήθηκα πολύ με windows 7 στο netbook και κάρτα f2g. Η έκδοση του wind connection manager για windows 7 κολλούσε στο initializing ενώ η άλλη έκδοσή του δούλευε όποτε ήθελε και πετούσε συνέχεια σφάλμα και έκλεινε μόνο του. Η λύση βρέθηκα κατεβάζοντας το zte join air που είναι generic connection manager και δουλεύει με όλες τις κάρτες. Τώρα δουλεύουν όλα ρολόι και η μέγιστη ταχύτητα που έπιασα με wind είναι 1MBps, κάπου 150 KB/s. Υπόψην εγώ πέτυχα το ZTE K3565-z και όχι το K3565-H που έιναι Huawei. Ελπίζω να μη σας κούρασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Τελικά τα καταφερα να το συνδεσω και να δουλεψει με το πρόγραμμα της WIND. Όμως ενώ στην κατασταση μου λέει ready, δεν μπορεί να μπεί σε καμιά σελίδα του browser και το λαμπάκι αναβοσβήνει πράσινο, που οπως λένε οι οδηγίες εχει βρει GPRS δίκτυο αλλά δεν έχει κάνει σύνδεση. Τί πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 να ενημερωσω οτι στην vodafone γαλατσιου στην λ.βεικου υπαρχει αποθεμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manwlis77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 παιδια μπορω να παρω οσα περιοδικα θελω και να εχω την καρτα τον δεκα ημερων που εχει μεσα το περιοδικο.? λογικα ναι ε? συμφερει ετσι. με 5,80 παιρνεις καρτα που εχει κανονικα 20ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.