xpapias Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Που θα μπορούσα να βρω το software της Wind? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirotis Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γιατι τον θαβετε τον ανθρωπο ;; Το στικακι που πουλαει ειναι διαφορετικο απο αυτο της προσφορας . Της προσφορας ειναι αυτο :http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-32300.action ενω το παιδι πουλαει αυτο : http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-33400.action Δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους σε δυνατοτητες και τιμη . Ποσο σιγουροι ειστε οτι θα σταλει το στικακαι που λεει. Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα σταλει το στικακι της προσφορας. Ποιος γενναίος θα το παραγγειλει να επιβεβαιωθουμε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Που θα μπορούσα να βρω το software της Wind? Έχεις pm φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 και εγώ θέλω το software της wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 και εγω παιδια, αν και τη Δευτερα θα το πάρω το στικακι (ελπίζω τουλαχιστον), ας το εχω... Αληθεια, γιατι δεν το ανεβάζουμε εδω; Δεν επιτρεπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 και εγω παιδια, αν και τη Δευτερα θα το πάρω το στικακι (ελπίζω τουλαχιστον), ας το εχω... Αληθεια, γιατι δεν το ανεβάζουμε εδω; Δεν επιτρεπεται; Δεν επιτρέπεται... Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ufufu Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το στέλνει κάποιος και σε εμένα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μια βοήθεια θέλω. Εβαλα το προγραμμα της WIND αλλα ως τωρα μονο μια φορά εχει αναγνωρίσει τη SIM και που το έκανε δεν εμπαινε στο δίκτυο. Μήπως μπορέι κάποιος να βοηθήσει? Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 το θελω k εγω ths wind thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μια βοήθεια θέλω. Εβαλα το προγραμμα της WIND αλλα ως τωρα μονο μια φορά εχει αναγνωρίσει τη SIM και που το έκανε δεν εμπαινε στο δίκτυο. Μήπως μπορέι κάποιος να βοηθήσει? Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Βασικά αν μπορείς αχιλλέα (μια που έχεις κάνει ήδη το μισο καλό) ή οποισδήποτε άλλος γνωρίζει, να κάνει ενα μινι οδηγό για εγκατασταση, ρυθμίσεις κλπ θα σου ήμασταν ευγνώμονες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 γεια χαρα σε ολους και καλο μηνα. εχω αγορασει το μοντεμ με σκοπο να το χρησιμοποιησω το καλοκαιρι. βασικα απο περιεργεια ηθελα να ρωτησω εαν καποιος απο εσας εχει το μοντεμ με το τσιπακι της huwaei (μετα τον κωδικο αριθμο εχει το γραμμα h). χωρις βεβαια να ξερω εαν ειναι και καλυτερο. απο οτι εχω δει δεν αναβαθμιζεται ωστε να ανεβει η ταχυτητα περα απο 3,6mbps.επισης οταν το τοποθετω μου κανει autostart να εγκαταστησω εφαρμογη ενω εχω ηδη τελευταια βερσιον. τι κανουμε για να το αποφυγουμε; τελος δοκιμασα να βαλω τη sim του τηλρφωνου μου που εχω 3g data αλλα δεν εχω καταφερει να κανω connect. το εχει κανει κανενας; μονο sms καταφερα να στειλω με την εν λογω sim. ευχαριστω εκ των προτερων Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3moof Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 @payvlidis: (από εδώ) είναι ευκολο; (οι γυναικες βλέπεις δεν έχουν και την καλύτερη σχέση...) Μήπως υπερβάλλουμε με τις γενικεύσεις; Επί της ουσίας: Καταρχήν επισημαίνω ότι, από όσο είδα, τα προηγούμενα links που δημοσιεύτηκαν εδώ σχετικά με οδηγούς, αφορούν το K3565 (ή αλλιώς Κ3565-Η, δηλ. το Huawei E160X). Η vodafone όμως δίνει και το K3565-Z (ΖΤΕ) (το ακριβές μοντέλο του modem εμφανίζεται στο κάτω μέρος της συσκευής). Τα βήματα που έκανα για να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο μοντέλο (δηλ. το Κ3565-Ζ) ήταν λίγο διαφορετικά. Ελπίζω τα παρακάτω να βοηθήσουν: A. windows 1. Για να αποφύγω να εγκαταστήσω άχρηστο s/w, δεν άφησα να εγκατασταθεί το s/w της vodaphone, αλλά εγκατέστησα τον οδηγό του modem που αναφέρεται εδώ (λίγο χαμηλότερα από το μέσο της σελίδας, στην παράγραφο "drivers". Link οδηγού εδώ). 2. Εγκατέστησα το Wind Connection Manager (όταν δεν είναι down το site, από εδώ: ). Για τη δική μου περίπτωση χρησιμοποίησα αυτό (λέει Huawei αλλά λειτούργησε μια χαρά και με το ZTE). 3. Έβαλα τη sim στο modem και το modem στον υπολογιστή. 4. Έτρεξα το Wind Connection Manager και αφού αναγνώρισε το modem ζήτησε PIN. Εισήγαγα το PIN της κάρτας. 5. Μέσω των Settings (δε θυμάμαι σε ποιο tab, αλλά δεν είναι πολλές οι επιλογές), εισήγαγα ως APN to gint.b-online.gr. Η σύνδεση γίνεται πατώντας στο Connect, αποσύνδεση, προφανώς, με Disconnect. Β. linux (ο χρησιμότερος οδηγός που βρήκα ήταν εδώ. Είναι γραμμένος για Jaunty αλλά επιβεβαιωμένα δουλεύει και για Lucid. Δε μπορώ να επιβεβαιώσω τη λειτουργικότητά του για non-Debian-based). 1. Από εδώ κατέβασα το κατάλληλο αρχείο για τη διανομή μου. Το αρχείο περιλαμβάνει τα απαραίτητα .deb και ένα χρήσιμο README με οδηγίες. 2. Εγκατέστησα από το terminal τα .deb (με sudo apt-get -f install για ό,τι missing dependencies τυχόν προκύψουν - προσοχή, όχι --force). 3. Όταν έγινε αυτό, έτρεξα από το terminal to vodafone-mobile-connect (όπως αναφέρεται στο README). Σε αυτό το σημείο ίσως φανεί ότι η εφαρμογή "κολλάει" (γνωστό bug), αλλά με άμεση επανάληψη της εντολής τρέχει κανονικά. Στην περίπτωσή μου δε χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο με αυτήν την εφαρμογή, αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να εισαχθούν οι ρυθμίσεις που αναφέρονται στο link του geekology που έδωσα παραπάνω. 4. Ο network manager εμφανίζει επιλογή για mobile broadband. Μπήκα στις ρυθμίσεις της και επέλεξα ως πάροχο τη Wind. Μου εμφάνισε ως default APN το σωστό (δηλ. gint.b-online.gr). Αν όχι, πρέπει να εισαχθεί manually το σωστό. 5. Επέλεξα από τον network manager να συνδεθώ μέσω mobile broadband και έγινε μια χαρά η σύνδεση. Αποσύνδεση γίνεται πάλι επίσης από τον network manager. Το μόνο μου ερωτηματικό προκύπτει από το ότι η vodafone-mobile-connect δεν έχει ρυθμιστεί και το αν αυτό θα γίνει αιτία να εμφανιστεί πρόβλημα στην πορεία. Τα παραπάνω τα παρουσιάζω με κάθε επιφύλαξη. Αυτές οι ενέργειες δούλεψαν για μένα αλλά ίσως να μην δουλέψουν για κάποιον άλλο. Προτείνω να ελέγξετε με προσοχή τα links που έδωσα για να διαπιστώσετε αν κάνουν για σας. @RadioactiveToy, αν κι έχουμε διαφορετικό μοντέλο, όπως έγραψα παραπάνω απέφυγα το s/w της vodafone εγκαθιστώντας απευθείας τον οδηγό του modem. Από κει όπου βρήκα τον οδηγό, η αντίστοιχη σελίδα για το δικό σου μοντέλο είναι εδώ, όπου όπως βλέπω έχει κάποιες πληροφορίες για s/w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 t3moof ευχαριστούμε. Όσο για το άλλο, δεν ξέρω καμία που να μπορεί να χρησιμοποιήσει ουτε καν το 5800 μου (μαλλον επεσα σε χαζές. μετα το 2ο λεπτο μου λενε παρτο και καντο μονος σου (π.χ. στο να βρουν ενα τηλεφωνο με το scroll bar του touchscreen) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δυστυχώς ούτε με τις παραπάνω οδηγίες κατόρθωσα να μπω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Γενικα εχει πολύ αργη απόκρηση το πρόγραμμα της WIND και επίσης μέσα στις ρυθμίσεις πρέπει να ορίσω το πρόγραμμα ADSM που θα χρησιμοποιήσω (είτε 2 είτε 7 ημερών) όμως σε κανένα απο τα δύο δεν ανήκει η προσφορά των 100ΜΒ. Επίσης το περίεργο είναι ότι πουθενά στις ρυθμίσεις δεν ζητάει το PIN της SIM. Mήπως κανείς αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Παιδιά σήμερα πήρα το περιοδικό, είχε μεσα κ τη sim εκτός απο το κουπόνι για το modem. Επειδή εγω δεν ενδιαφέρομαι, αν τα θέλει κάποιος κ δε μπορεί να τα βρει, ευχαρίστως να του τα δώσω. Είμαι Αθήνα, Καλλιθέα. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.