Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Yeap 100% εμπαινα ολο το Πασχα με το 5800 και το Ν82 αλλα οχι μεσω OVI αλλα Nokia Pc Suite

δεν το ξερα αυτο θα δοκιμασω για αρχη με μια q π εχς και εχει δωρεαν νετ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Στις 4 σελίδες του περιοδικού πάντως δεν αναφέρει κάποια τέτοια χαζομάρα.

Στην vodafone της γειτονιάς μου που ρώτησα πάντως περιμένουν μέχρι αύριο το μεσημέρι παραλαβή πακέτων.

Πηρα στο 1399 (εξυπηρετηση) και είπαν οτι αυτο που μου είπε δεν ισχύει και θα πρέπει η πωλήτρια να μου το δώσει. Στην περίπτωση μάλιστα που κάνει "κονξες" να ζητησω τον επιθεωρητη της και να απαιτήσω να καλέσουν απο το καταστημα στο αντιστοιχο τμήμα... Δυστυχώς δεν είχα χρόνο εκεινή την ώρα και έχω 1 ώρα αυριο πρωι 8-9 κενο οπότε ελπίζω να είναι ανοιχτα (ειδάλλως με βλέπω για κοπάνα κατα τις 12 απο τη δουλειά).

Α, όσο για ιδιόκτητο ή μη, καταστημα: δεν ξέρω αν έχει στη Μυτιλήνη, 2 είναι όλα και όλα και αυτά τρύπες...

Εννοεις μέσω tethering, ειναι καλη φάση αλλά το μειονεκτημα ειναι οτι χρειαζεται αλλη συσκευη για να κανεις τη δουλειά σου χωρις να σκάσει κανα τηλέφωνο στο ασχετο! :-)

Πιο πρακτικο το μοντεμακι, αλλα οντως αν καποιος θελει να το κανει πιο φθηνα η φαση με tether ειναι οτι πρέπει!

Μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς είναι το tethering? Επίσης να ρωτήσω αν χρησιμοποιείς το κινητό σου για να μπαίνεις στο internet(tethering?) και εκείνη την ώρα που έχει gprs ή 3G connection σκάσει τηλέφωνο που λέει και ο polaki, τι συμβαίνει? Διακόπτεται η σύνδεση και πρέπει αφού τελειώσει το τηλεφώνημα να την ενεργοποιήσεις ξανά? Ή μπορείς ταυτόχρονα να μιλάς και να κατεβάζεις?

---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ----------

δεν ξεζουμιζει την μπαταρια ομως/?

Ναι και μία παραπάνω αν το συνδέσεις με bluetooth αλλά αν έχεις κινητό που φορτίζει από USB και κάνεις την σύνδεση με τον υπολογιστή μέσω USB αντί να την ξεζουμίζει θα την φορτίζει κιόλας.

Μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς είναι το tethering? Επίσης να ρωτήσω αν χρησιμοποιείς το κινητό σου για να μπαίνεις στο internet(tethering?) και εκείνη την ώρα που έχει gprs ή 3G connection σκάσει τηλέφωνο που λέει και ο polaki, τι συμβαίνει? Διακόπτεται η σύνδεση και πρέπει αφού τελειώσει το τηλεφώνημα να την ενεργοποιήσεις ξανά? Ή μπορείς ταυτόχρονα να μιλάς και να κατεβάζεις?

---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ----------

Ναι και μία παραπάνω αν το συνδέσεις με bluetooth αλλά αν έχεις κινητό που φορτίζει από USB και κάνεις την σύνδεση με τον υπολογιστή μέσω USB αντί να την ξεζουμίζει θα την φορτίζει κιόλας.

Εγω το ειχα δοκιμασει αλλα να δινει το κινητο ασυρματα ιντερνετ, στο λαπτοπ, δηλαδη με μια εφαρμογη να μετατρεπει σε φορητο router το κινητο και να μοιραζει το ιντερνετ. Αλλα τη τελειωνε μεσα σε μια ωρα τη μπαταρια, και οταν με παιρνανε τηλ αναγκαστικα διεκοπτε τη συνδεση στο ιντερνετ.

Καποιος που να πηρε σημερα stick απο καταστημα vodafone; Επειδη περιμεναν παραλαβη απο 5 κομματια καθε καταστημα σημερα αλλα τελικα ακομη δεν εφεραν

Καποιος που να πηρε σημερα stick απο καταστημα vodafone; Επειδη περιμεναν παραλαβη απο 5 κομματια καθε καταστημα σημερα αλλα τελικα ακομη δεν εφεραν

Εγώ πήρα από vodafone στους αμπελόκηπους. Δίπλα στα fridays.

Με πρόλαβες. Και σε μένα είχαν πει παραλαβή για σήμερα Πέμπτη αλλά πριν μισή ώρα που πήγα και ρώτησα μου είπαν Δευτέρα-Τρίτη με πιθανότερο Τρίτη.

μια ''κλισε'' ερωτηση...το στικακι υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει???αν μπορεσουμε να του κατσουμε τη f2g ΖΑΧΑΡΗ!!!!

Αυτή η ζάχαρη ενδιαφέρει και μένα...

κ η "κλισέ" απάντηση 2 σελίδες πίσω:

Παιδια δουλευει αψογα με wind f2g με τη γνωστη προσφορα!Αρκει νακατεβασετε το προγραμμα απο το site της wind!Δεν χρειαζεται debrand!Το πηρα σημερα στα 24,5 ευρω απο voda στο Αιγαλεω!

;)

ΠΑΙΔΙΑ όλα καλα και ωραία με το να παρουμε το περιοδικό αλλά προσωπικά στκάκι δεν έχω δει ακόμα και σε 2 vodafone (απο τις 3 στο νησι) που πήγα μου είπαν απο εβδομαδα θα φέρουν 10 τεμάχια (τα οποία ειναι 99% σίγουρο οτι θα τα τσιμπήσουν φιλοι-γνωστοί των πωλητών)... Οπότε κάτι μου λέει οτι θα την πατήσουμε...

υπαρχει η φημη οτι η wind-f2g αλλαξε το ''απεριοριστο'' σερφαρισμα που μεταφραζεται σε 1.5 gb το μηνα χωρις ανανεωση για ολο το 2010 σε 100ΜΒ/MHNA!!!και το σαιτ ειναι on αλλα δε μπορεις να μπεις...αρα βρομαει η δουλεια. σε 3 καφετεριες χτες μας κυνηγαγανε να μας κανουν συνδεση με 1500 λεπτα 1500 μηνυματα και 1,5 gb internet...για ολο το 2010...αλλα τελος αυτα μαλλον...

παντως θεωρητικα ισχυει για ενεργοποιησεις εως και αυριο

ΠΑΙΔΙΑ όλα καλα και ωραία με το να παρουμε το περιοδικό αλλά προσωπικά στκάκι δεν έχω δει ακόμα και σε 2 vodafone (απο τις 3 στο νησι) που πήγα μου είπαν απο εβδομαδα θα φέρουν 10 τεμάχια (τα οποία ειναι 99% σίγουρο οτι θα τα τσιμπήσουν φιλοι-γνωστοί των πωλητών)... Οπότε κάτι μου λέει οτι θα την πατήσουμε...

δωρον αδωρο μαλλον φιλε μου:(

εκτος και αν συνδιασουμε το στικακι με καποιο αλλο προγραμμα του ανταγωνισμου αν βγει...και φυσικα αν και εφοσον το στικακι δουλεευει σωστα (3g) οπως και με το προγραμμα της wind f2g...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...