alonso_7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παιδια δουλευει αψογα με wind f2g με τη γνωστη προσφορα!Αρκει νακατεβασετε το προγραμμα απο το site της wind!Δεν χρειαζεται debrand!Το πηρα σημερα στα 24,5 ευρω απο voda στο Αιγαλεω!
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ωραία... Τώρα μένει να βρούμε κάπου το Κ*λ*περιοδικό και να προλάβουμε να αγοράσουμε πακέτο wind (καρτοκινητη ή f2g τελικά?)...
alonso_7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ωραία... Τώρα μένει να βρούμε κάπου το Κ*λ*περιοδικό και να προλάβουμε να αγοράσουμε πακέτο wind (καρτοκινητη ή f2g τελικά?)... f2g θα αγορασεις φιλε μου!Μακαρι να βρεις το περιοδικο!Εγω το πηρα εχθες και ηταν η πρωτη μερα κυκλοφοριας και προλαβα το τελευταιο!
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δεδομένου ότι οι γκασμαδες ειναι γκασμάδες και δεν εχουν ιδέα από τεχνολογια ενδεχομένως, αν τυχον το φέρουν να το βρω...
dxdydz Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 πάντως οποιος δε θελει να χαλασει λεφτα υπαρχει και η εξης λυση. συνδεετε με καλωδιο το κινητο σας αν ειναι f2g (αλλιως οταν το χρειαζεστε εχετε μαζι σας μια συσκευη με καρτα f2g μεσα) και με το αντιστοιχο προγραμα εμενα ειναι νοκια, οποτε με το ovi suite κανετε connect to internet. εγω προλαβα την προσφορα με το 1,5 γιγα και εχω κατεβασει και απο τορρεντ browsing κτλ ολα αψογα.
polaki Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 πάντως οποιος δε θελει να χαλασει λεφτα υπαρχει και η εξης λυση. συνδεετε με καλωδιο το κινητο σας αν ειναι f2g (αλλιως οταν το χρειαζεστε εχετε μαζι σας μια συσκευη με καρτα f2g μεσα) και με το αντιστοιχο προγραμα εμενα ειναι νοκια, οποτε με το ovi suite κανετε connect to internet. εγω προλαβα την προσφορα με το 1,5 γιγα και εχω κατεβασει και απο τορρεντ browsing κτλ ολα αψογα. Εννοεις μέσω tethering, ειναι καλη φάση αλλά το μειονεκτημα ειναι οτι χρειαζεται αλλη συσκευη για να κανεις τη δουλειά σου χωρις να σκάσει κανα τηλέφωνο στο ασχετο! Πιο πρακτικο το μοντεμακι, αλλα οντως αν καποιος θελει να το κανει πιο φθηνα η φαση με tether ειναι οτι πρέπει!
arxaggelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εννοεις μέσω tethering, ειναι καλη φάση αλλά το μειονεκτημα ειναι οτι χρειαζεται αλλη συσκευη για να κανεις τη δουλειά σου χωρις να σκάσει κανα τηλέφωνο στο ασχετο! Πιο πρακτικο το μοντεμακι, αλλα οντως αν καποιος θελει να το κανει πιο φθηνα η φαση με tether ειναι οτι πρέπει! Όσο κρατάνε τα giga της Wind, έχω το κανονικό μου νούμερο στο W810 και το f2g στο omnia 2, που δεν έχει κανένας το νούμερο (ούτε εγώ το ξέρω απ'έξω), και μεσα στη Θεσσαλονίκη πάει μια χαρά, δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από σύνδεση με wifi με το ίδιο κινητό. Ζαχαρη. Απλά δεν κοίταξα ακόμη πως μπορεί να συνδεθεί με το λαπτοπ για ιντερνετ. Το έχει κάνει κανείς σε omnia 2 να μου πει εν ολίγοις τη διαδικασία; Λογικά πρέπει να γίνεται με την εφαρμογή "κοινή χρήση ιντερνετ".
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 δεν ισχύει για καταστήματα της επαρχίας... Μονο αθήνα και Θεσσαλονικη... Ταδε εφή υπάλληλος στη Μυτιλήνη... Θα ακούσουν τώρα εξαψαλμο γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
MasterX Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 δεν ισχύει για καταστήματα της επαρχίας... Μονο αθήνα και Θεσσαλονικη... Ταδε εφή υπάλληλος στη Μυτιλήνη... Θα ακούσουν τώρα εξαψαλμο γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! δεν νομιζω.. Καλύτερα πηγαινε σε ιδιοκτητο καταστημα της Vodafone (συνηθως το πιο μεγαλο στη καθε πολη)..
Achilles Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 δεν ισχύει για καταστήματα της επαρχίας... Μονο αθήνα και Θεσσαλονικη... Ταδε εφή υπάλληλος στη Μυτιλήνη... Θα ακούσουν τώρα εξαψαλμο γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! Στις 4 σελίδες του περιοδικού πάντως δεν αναφέρει κάποια τέτοια χαζομάρα. Στην vodafone της γειτονιάς μου που ρώτησα πάντως περιμένουν μέχρι αύριο το μεσημέρι παραλαβή πακέτων.
papayios Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Πατρα περιμενουν πεμπτη στα καταστηματα . Το προβλημα ειναι οτι θα υπαρχουν 15 τεμαχια σε καθε καταστημα . Οποιος προλάβει τον κυριο ειδε .
xpapias Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Όποιος ενδιαφέρεται για περιοδικό ας μου πει. Βρήκα περίπτερο με πολλά.
rapidrag Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ξαναβίωσε το 6124c που είχα! Σύνδεση μέσω pc suite καλώδιο ή και μέσω bluetooth με το asus eee pc! Αψογο σερφάρισμα και άσε τα περίπτερα και καταστήματα Vodafone......! Όσοι μπορείτε κάντε το!
vaggospat13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ξαναβίωσε το 6124c που είχα! Σύνδεση μέσω pc suite καλώδιο ή και μέσω bluetooth με το asus eee pc! Αψογο σερφάρισμα και άσε τα περίπτερα και καταστήματα Vodafone......! Όσοι μπορείτε κάντε το! συντομη ερωτηση αν βαλω την καρτα στο κιν μου Ν82 και το συνδεσω με το πισι ; γινεται;
Sotosgl Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Yeap 100% εμπαινα ολο το Πασχα με το 5800 και το Ν82 αλλα οχι μεσω OVI αλλα Nokia Pc Suite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.