Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δηλ δεν εχει μαζι το στικ και πως το παιρνουμε εκ των υστερων?

Πας με το κουπόνι σε οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone...

Δημοσ.

Έχω μία απορία που μπορεί να είναι χαζή...όταν αναφέρει ότι υπάρχει κάρτα για 2 ώρες σύνδεση, εννοεί ότι από τη στιγμή που την ενεργοποιείς πρέπει να την καταναλώσεις στις επόμενες δύο ώρες ή τις 2 ώρες μπορείς να τις καταναλώσεις σε ξεχωριστά χρονικά διαστήματα (π.χ. 10 λεπτά σήμερα, 30 λεπτά αύριο και πάει λέγοντας)...Και κάτι άλλο...Είναι επιβεβαιωμένο ότι λειτουργεί κανονικά με κάρτα της wind (ξέρετε με την γνωστή προσφορά)...

Δημοσ.

Η κάρτα που περιλαμβάνει το περιοδικό είναι για 10 ημέρες, οι οποίες αρχίζουν να μετρούν από τη στιγμή της ενεργοποίησης. Μπορείς να κατεβάζεις 1 GB ανά μέρα βάσει της πολιτικής ορθής χρήσης της Vodafone. Το stickάκι δουλεύει με όποια κάρτα θέλεις βάσει των οδηγιών που έχει ποστάρει ο g_dinos εξακριβωμένα.

Δημοσ.

στο περιοδικο που πηρα πριν μιση ωρα

δεν εχει την sim μεσα

εχει ενα κουπονι που λεει πανε σε ενα καταστημα vodafone να παρεις δωρεαν

την sim

και σε παρενθεση λεει οτι η προσφορα ισχυει εως εξαντλησεως αποθεματων

.....βλεπω να χρειαστει να παω σε 5-6 μαγαζια μεχρι να την βρω

....ελπιζω ο κοπος να μην ειναι μεγαλυτερος απο το κερδος !!!

Δημοσ.

Εγώ πήρα το περιοδικό το πρωί και είχε μέσα μια κάρτα sim με 10 μέρες δωρεάν internet και ένα κουπόνι για να πάρεις το stick με 24.50€. Πήγα στη συνέχεια σε κατάστημα Vodafone και το πήρα(ψαχνόντουσταν στην αρχή γιατί δεν είχαν ενημερωθεί) με 24,50€. Προσοχή να πάτε σε ιδιόκτητο κατάστημα γιατί σε franchising με διώξανε. Το stick περιέχει sim με άλλες 10 μέρες internet.

Δημοσ.
Με 5,8 παίρνεις το περιοδικό, το οποίο μέσα έχει μία κάρτα SIM για 10 ημέρες. Τη βάζεις σε ένα smartphone και παίζεις με τη μία (ή σε netbook με HSPA modem). Μέσα έχει και ένα κουπόνι με το οποίο παίρνεις προαιρετικά με έκπτωση 50% το http://goo.gl/c7NT (το οποίο έχει μέσα το modem και άλλες 10 ημέρες σύνδεσης). Σημαντικό είναι ότι η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα σε αρκετούς μήνες, οπότε για τις διακοπές είναι ό,τι πρέπει.

Ετσι... για τις διακοπες, καλο θα ειναι..

Δημοσ.

θα το επαιρνα και εγώ αλλά δεν υπολόγισα τον ασταθμητο παράγοντα γκασμας... Ελπίζω να καταφερω να το βρώ κάπου και έγκαιρα γιατι γυρισα 5 περίπτερα και απο οτι καταλαβα μάλλον οι 4 απο αυτούς δεν το φέρνουν καν σαν περιοδικό...

(οχι τίποτα άλλο, θέλω να το πάρω για να παρω μαζί και μια wind, μην τρέχω τσαμπα για δηλώσεις και ενεργοποιησεις αν δεν υπάρχει...)

Δημοσ.
Εγώ πήρα το περιοδικό το πρωί και είχε μέσα μια κάρτα sim με 10 μέρες δωρεάν internet και ένα κουπόνι για να πάρεις το stick με 24.50€. Πήγα στη συνέχεια σε κατάστημα Vodafone και το πήρα(ψαχνόντουσταν στην αρχή γιατί δεν είχαν ενημερωθεί) με 24,50€. Προσοχή να πάτε σε ιδιόκτητο κατάστημα γιατί σε franchising με διώξανε. Το stick περιέχει sim με άλλες 10 μέρες internet.

Ποιο στικάκι δίνουνε με 24,50 ευρώ? Αυτό στα 7,2 mbs ή μήπως το καινούριο για τα 28 mbs? ή μήπως κανα καβουρδιστήρι:devil:?

Θα λειτουργεί με τη sim f2go της wind?

Δημοσ.
Ετσι... για τις διακοπες, καλο θα ειναι..

Ναι αλλα δεν πρεπει να διλοθει?? κ για να διλοθει δεν πρεπει να γινει activation???

Δημοσ.
Ναι αλλα δεν πρεπει να διλοθει?? κ για να διλοθει δεν πρεπει να γινει activation???

"Η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά μετάδοση δεδομένων μέσω του δικτύου 3G+/3G/GPRS της Vodafone και δεν είναι δυνατή η αποστολή και λήψη SMS, η μετάδοση φωνής (και μέσω internet πρωτοκόλλου) καθώς και η περιαγωγή σε δίκτυα του εξωτερικού."

Αφου δεν μπορείς να καλέσεις ή να στείλεις sms, γιατι να το δηλώσεις; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...