willyb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Παιδια,η καρτα των 10 ημερων ειναι ακριβη που κοστιζει 20 ευρω.60 ευρω τον μηνα ειναι πολλα.Πειτε μου σε ποια καρτα (wind,cosmote η αλλο) ειναι φτηνοτερη και ποσο διαρκει?
lagoudakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 οι καρτες ειναι για περιστασιακη χρηση,σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση πας για συνδεση,πχ αυτη με τις 10 μερες ειναι μια χαρα σε περιπτωση διακοπων
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Παιδια οσοι εχουμε τετοιες καρτες πρεπει να κανουμε ταυτοποιηση.Το επιβεβαιωσα τωρα και με Πλαισιο.
lambra1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Παιδια οσοι εχουμε τετοιες καρτες πρεπει να κανουμε ταυτοποιηση.Το επιβεβαιωσα τωρα και με Πλαισιο. Ξέρεις αν πρέπει μόνο σε κατάστημα vodafone ή οπουδήποτε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ξέρεις αν πρέπει μόνο σε κατάστημα vodafone ή οπουδήποτε; Σε καμμια ωρα που θα παω Πλαισιο θα σας πω. ---------- Προσθήκη στις 17:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ---------- Ξέρεις αν πρέπει μόνο σε κατάστημα vodafone ή οπουδήποτε; Σε καμμια ωρα που θα παω Πλαισιο θα σας πω. Πηγα τωρα στο Πλαισιο αλλα εχει πεσει το συστημα της vodafone.Με καθε ταυτοποιηση εχει και μια μπαλλα ποδοσαφιρου δωρο. Θα ξαναπαω αργοτερα.Κοντα μου ειναι. ---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:39 ---------- Παιδια οι καρτες ανανεωσης με το ξυστο εχουν ημερομηνια ληξης ??? Δεν βλεπω να γραφουν κατι τετοιο .
Str Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 παιδιά, το προγραμμα της wind με το που θα συνδεθεί, παγώνει... έχω το gigabyte m912 και δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει... ξέρει κανεις τι παίζει;;;;
clevercitizen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που θα πώ αλλά με το στικάκι της προσφοράς του pcworld έχω τα παρακάτω κουλά: Στο eeepc με win7 ult χ86 μπαίνει αμέσως και σωστά. Στο λάπτοπ της υπογραφής με win7 ult x64 ακολουθώ τα βήματα: 1. ανοίγω το πρόγραμμα της wind 2. συνδέω το στικάκι 3. περιμένω να ακουστεί ο ήχος σύνδεσης, έπειτα ακούγεται ο ήχος αποσύνδεσης και μετά ξανά ο ήχος σύνδεσης 4. 1 second μετά τον ήχο αποσύνδεσης πατάω ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ (detect). 5.συνδέομαι κανονικά. Εάν έχω ήδη βάλει το στικάκι και μετά ανοίξω το πρόγραμμα κολλάει. Εάν επίσης ανοίξω το πρόγραμμα βάλω το στικάκι αλλά δεν πατήσω ανίχνευση τη συγκεκριμένη στιγμή, πάλι κολλάει. Το ίδιο και με win7 pro x64... Σε windows xp pro sp2 x32 σε ένα αρχαίο μηχάνημα δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει (τα 20 λεπτά που ασχολήθηκα...)
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Για θυμηστε μου οσοι το ειχατε παρει... Με το κοστος του περιοδικου + το κοστος αγορας πακετου ποσσες ημερες internet ειχαμε συνολικα ? Καπου εχω μπερδευτει...
clevercitizen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Για θυμηστε μου οσοι το ειχατε παρει... Με το κοστος του περιοδικου + το κοστος αγορας πακετου ποσσες ημερες internet ειχαμε συνολικα ? Καπου εχω μπερδευτει... 10 μέρες στο περιοδικό + 10 που είχε το στικάκι μέσα. (εμένα στη vodafone μου έδωσε και άλλο ένα πακετάκι όταν αγόρασα το στικάκι, δε ξέρω γιατί - μάλλον της γυάλισα της πωλήτριας)
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μαλιστα...Απορω πως βρεθηκα χτες που το κοιταγα με 3 καρτες sim που σημαινει αγορασα 3 πακετα και μονο 3 καρτες για ξυσιμο...
christos.p25 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 παιδιά το πακέτο αυτό της vodafone πρέπει να το ταυτοποιήσουμε;;... όταν είχα ρωτήσει μου είπε η πωλήτρια πως δεν χρειάζεται αλλά sim είναι και αυτή , γνωρίζει κανείς; για το Vodafone Mobile Broadband on Demand λέω που έδιναν μαζί με το modem στα 25€.
makis_g3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 παιδιά το πακέτο αυτό της vodafone πρέπει να το ταυτοποιήσουμε;;... όταν είχα ρωτήσει μου είπε η πωλήτρια πως δεν χρειάζεται αλλά sim είναι και αυτή , γνωρίζει κανείς; για το Vodafone Mobile Broadband on Demand λέω που έδιναν μαζί με το modem στα 25€. Όχι δεν χρειάζεται ταυτοποίηση.Μπορείς να κάνεις ότι λαμογιά θέλεις:-D
madtracker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 εμένα παντώς μου είπανε να παω να το δηλώσω κ πήγα σήμερα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Όχι δεν χρειάζεται ταυτοποίηση.Μπορείς να κάνεις ότι λαμογιά θέλεις:-D Θελει ταυτοποιηση !!!!!!!!!!!!!!!!! Στην αρχη ειπαν οτι δεν θελει αλλα μετα ...αλλαξαν γνωμη !!!
st2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 παιδια θελει ταυτοποιηση μην ξεχαστειτε αυτο που δεν ξερω (αλλα 90%θα θελει ) αν ειναι απαραιτητη η ταυτοποιηση και για τις καρτες που δεν εχουν χρησιμοποιηθει ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.