Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 παιδιά δεν το έχω κάνει ακόμα να παίζει....τι να κάνω? help me Τι προβλημα σου κανει ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 πείτε μου απο την αρχή τι να κανω.... Εισαγεις το στικακι και αυτο μετα σου ζηταει αυτοματα να εγκαταστησει ενα προγραμμα διαχειρισης της συνδεσης....Μετα αν και δεν το θυμαμαι καλα ολα ειναι ευκολα.
vasilis_g Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 και για να το δουλέψουμε με την κάρτα της wind?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 και για να το δουλέψουμε με την κάρτα της wind? Χρειαζεσαι αυτη την εφαρμογη Εφαρμογή WIND Connection Manager http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/Gia-tin-epixeirisi/Mobile-Broadband/proionta-wind-data/downloads-gia-PC.aspx
szaf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 παιδιά από ταχύτητες πως πάει; έχω ένα sony erricsson z710 που υποστηρίζει μέχρι edge και όταν το συνδέω με το pc σέρνεται αρκετά....με το stick αυτό θα είναι καλύτερα τα πράγματα;
vasilis_g Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Χρειαζεσαι αυτη την εφαρμογη Εφαρμογή WIND Connection Manager http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/Gia-tin-epixeirisi/Mobile-Broadband/proionta-wind-data/downloads-gia-PC.aspx Δεν δουλευει
szaf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 παιδιά από ταχύτητες πως πάει; έχω ένα sony erricsson z710 που υποστηρίζει μέχρι edge και όταν το συνδέω με το pc σέρνεται αρκετά...με το stick αυτό θα είναι καλύτερα τα πράγματα; μπορεί κάποιος από όσους το χρησιμοποιούν να μου απαντήσει σ αυτό;
clevercitizen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 μπορεί κάποιος από όσους το χρησιμοποιούν να μου απαντήσει σ αυτό; Εξαρτάται από την περιοχή και τον φόρτο εργασίας. Στην άκρη της Ελλάδας, εκεί που ακούς μόνο τζιτζίκια και έπιανα EDGE το netlimiter έδειχνε max 14 kB/s αλλά το σερφάρισμα ήταν ικανοποιητικό. Σε 3g δίκτυο έπιασα max 120 kB/s αλλά συνήθως κυμαίνεται στα 35-50. Αν στην περιοχή σου έχεις 3g τότε αξίζει το στικάκι, αν όμως έχεις μόνο edge τότε δε θα δεις διαφορά αν πάρεις το στικάκι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εξαρτάται από την περιοχή και τον φόρτο εργασίας. Στην άκρη της Ελλάδας, εκεί που ακούς μόνο τζιτζίκια και έπιανα EDGE το netlimiter έδειχνε max 14 kB/s αλλά το σερφάρισμα ήταν ικανοποιητικό. Σε 3g δίκτυο έπιασα max 120 kB/s αλλά συνήθως κυμαίνεται στα 35-50. Αν στην περιοχή σου έχεις 3g τότε αξίζει το στικάκι, αν όμως έχεις μόνο edge τότε δε θα δεις διαφορά αν πάρεις το στικάκι. Εγω ξερω οτι στο χωριο μου δεν θα δω διαφορα αλλα στην τιμη που πηραμε το πακετο το στικκαι μας ερχεται δωρεαν μιας και οι δυο προπληρωμενες καρτες κανουν 38 ευρω και αξιζει ακομα και για αισθητικους λογους να μην εχουμε και κινητο στο ρευμα και συνδεδεμενο με τον φορητο.
clevercitizen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Σίγουρα η τιμή είναι πολύ καλή. Από αποσυνδέσεις το στικάκι όμως πως πάει? Γιατί το δικό μου εκτός του ότι ζεματάει, κάνει 5-6 αποσυνδέσεις μέχρι να στρώσει... αλλά και πάλι το έχω δουλέψει ελάχιστα για να πω αν μετά όντως στρώνει...
drillgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εγω το εχω δουλεψει μεχρι και συνεχομενο 5ωρο. Εχει καψει οντως αλλα καμια αποσυνδεση
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 μια χαρα ειναι γενικα,αρκει να εχει σημα 3g η περιοχη σου,και δυστυχως εκτος των μεγαλων πολεων η κατασταση ειναι αστα να πανε,ειχα παει το σκ σουβαλα στην αιγινα και μιλαμε απο σημα τιποτα!!!και ειναι απεναντι απο τον πειραια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.