Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε ubuntu lucid lynx 10.04 και το αναγνώρισε αυτόματα χωρίς καμιά περαιτέρω ενέργεια.

Και γω το δουλεύω σε Lucid, αλλά χρειάστηκε να εγκαταστήσω το mobile-connect πακέτο από το betavine και 2 ακόμα πακέτα από τα repos. Περίεργο.

Τα ίδια πακέτα χρειάστηκαν και για να δουλέψει σε Mint (Helena).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παντως το join air σαν προγραμμα ειναι αρκετα ασταθες.

Μηπως υπαρχει καμια καλυτερη πιο αναβαθμισμενη εκδοση?

Παντως το join air σαν προγραμμα ειναι αρκετα ασταθες.

Μηπως υπαρχει καμια καλυτερη πιο αναβαθμισμενη εκδοση?

Σε τι ειναι ασταθες?

---------- Προσθήκη στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:04 ----------

Λοιπόν guys, βρήκα μια εύκολη λύση για όποιον ενδιαφέρεται. Βάζουμε το stickaki, περιμένουμε να τρέξει το autorun της vodafone, μπαίνουμε στο "o υπολογιστής μου" δεξί κλικ στο virtual cd drive --> εξαγωγή --> θα βγάλει ένα error αλλά δεν μας ενοχλεί. Θα ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο plug -unplug usb και τα windows θα αναζητήσουν και θα εγκαταστήσουν τους drivers για το modem... Έπειτα είναι free για χρήση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να επαναλαμβάνεται η διαδικασία της εξαγωγής του cd.

My 2 cents. cheers

Εννοεις οτι το χρησιμοποιεις μετα(χωρις περιορισμο χρονου?) χωρις χρεωση?

Για δωσε καποια περαιτερω εξηγηση?

Σε εμένα προσωπικά το Join Air ήταν το μόνο το οποίο δούλεψε και μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα. Μόλις συνδέσω το φλασάκι ξεκινά μόνο του, αναγνωρίζει το μόντεμ και απλά κάνω connect! :-)

Eχω δυο usb stick modem της Vodafone.

K 3585 και K 3565-Z που ειναι με την προσφορα.

Ποιο ειναι καλυτερο παιδα ?

Ευχαριστω.

Σήμερα ρώτησα στη Voda αν οι κάρτες για ιντερνετ μπορούν να μπουν σε κινητό αντί για το στικάκι και μου είπε με σίγουρο ύφος όχι. Τελικά το έχει δοκιμάσει κανένας με 3g κινητό ή με smartphone;

Σήμερα ρώτησα στη Voda αν οι κάρτες για ιντερνετ μπορούν να μπουν σε κινητό αντί για το στικάκι και μου είπε με σίγουρο ύφος όχι. Τελικά το έχει δοκιμάσει κανένας με 3g κινητό ή με smartphone;

νομίζω οτι σου λένε μπούρδες. ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες, νομίζω οτι κάποιος το εχει κάνει. απλως δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις φωνής, μόνο δεδομένων...

Εγώ εγκατέστησα πρώτα το software/drivers για το Κ3585-Ζ (ήθελα να δοκιμάσω το Κ3585-Ζ μου) μετά το software της Wind, όλα έπαιξαν μια χαρά. Έτσι εγκατέστησα το software της Sony Ericsson για το v630i, άνοιξα την εφαρμογή στης Wind, έχοντας το v630i συνδεδεμένο, βρήκε το modem του v630i και συνδέθηκε κανονικότατα.

εβαλα τη f2g της wind μεσα κ βγαζει μηνυμα δεν υπαρχει συσκευη ενω αναβοσβηνει το λαμπακι κοκκινο

ξερει κανεις τι παει λαθος? :-)

---------- Προσθήκη στις 21:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:57 ----------

εβαλα τη f2g της wind μεσα κ βγαζει μηνυμα δεν υπαρχει συσκευη ενω αναβοσβηνει το λαμπακι κοκκινο

ξερει κανεις τι παει λαθος? :-)

εβαλα κ το Wind Connections Μanager κ το αλλο που ειναι μετρητης δεδομενων αλλα παλι τπτ , μου βγαζει please enter pin on your phone το connect.

λοιπον το stickaki ειναι της Voda απο τη προσφορα, εχω windows 7

αν καποιος μου στειλει pm με το τη πρεπει να κανω θα του ειμαι ευγνομων :-)

εβαλα κ το Wind Connections Μanager κ το αλλο που ειναι μετρητης δεδομενων αλλα παλι τπτ , μου βγαζει please enter pin on your phone το connect.

λοιπον το stickaki ειναι της Voda απο τη προσφορα, εχω windows 7

αν καποιος μου στειλει pm με το τη πρεπει να κανω θα του ειμαι ευγνομων :-)

εγω αποσυνδεω και ξανασυνδεω το usb καλωδιο μεχρι να το βρει. Ειναι σπαστικο αλλά δεν εχω βρει λυση.

εγω αποσυνδεω και ξανασυνδεω το usb καλωδιο μεχρι να το βρει. Ειναι σπαστικο αλλά δεν εχω βρει λυση.

γεια σου φιλε,

συνδεεις το κινητο με το pc η τη usb της voda?

αυτο το enter pin on your phone με μπερδευει αφου βρει το δικτυο :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...