Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σημερα εστειλα τον κλητηρα για το 3 modem και ενω τις δυο προηγουμενες φορες δεν ειχαν ζητησει ταυτοποιηση απο κεντρικο της Vodafone για τον αριθμο της sim σημερα ζητησαν απο καταστημα οχι ιδιοκτητο.

Αχαρνων 120

Starlet AE.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

@IVIetaCreatoR

ευχαριστώ...κατάλαβα...το δικό μου είχε μόνο το κουπόνι..τίποτε άλλο...

@IVIetaCreatoR

ευχαριστώ...κατάλαβα...το δικό μου είχε μόνο το κουπόνι..τίποτε άλλο...

Καπου...φτερουγησε η καρτα μεχρι να ερθει Τριπολη.Μαλλον στην πατριδα μου την Καλαματα δεν θα φτανει ουτε το κουπονι.

---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:02 ----------

Σημερα εστειλα τον κλητηρα για το 3 modem και ενω τις δυο προηγουμενες φορες δεν ειχαν ζητησει ταυτοποιηση απο κεντρικο της Vodafone για τον αριθμο της sim σημερα ζητησαν απο καταστημα οχι ιδιοκτητο.

Αχαρνων 120

Starlet AE.

Μολις πηρα στην Vodafone και μου ειπαν οτι δεν απαιτειται ταυτοποιηση γιατι οι αριθμοι αυτοι δεν υποστηριζουν φωνητικες κλισεις.

Για την εγκατασταση το μονο που χρειαζεται να κανετε ειναι να εγκαταστησετε το ZTE Join Air Sotware

και να δημιουργησετε το καταλληλο Profil για τον provider που θα χρησιμοποιησετε πχ voda η wind.

To προγραμμτακι το καταβαζετε απο εδω http://www.unlocked-dongle.co.uk/How-To/configuring-a-new-profile-using-join-air-for-a-zte-modem.html .

Υπαρχουν και καποιες οδηγίες.

Για wind τo APN ειναι gint.b-online.gr

Για voda το APN ειναι web.session σκετο.

Ο αριθμος κλησης και στις 2 περιπτωσεις ειναι *99# .

Δεν χρειαζεται να κανετε τιποτε αλλο

η να εγκαταστησετε τα προγραμματα των providers. Εγω εχω 2 καρτες voda & wind και κανω με ενα προγραμμα την δουλεια μου.

Αν και πιθανολογω την απαντηση ας την επιβεβαιωσω....

Εχω αυτη τη στιγμη 3 πακετα των 10 ημερων και 3 καρτες sim με διαφορετικους αριθμους. Θα ξεκινησω με μια απο αυτες. Οταν ληξουν οι 10 μερες μπορω να ανανεωσω με την αλλη καρτα με το ξυστο χωρις να αλλαξω sim ή πρεπει να αλλαξω και sim ?

Αν και πιθανολογω την απαντηση ας την επιβεβαιωσω....

Εχω αυτη τη στιγμη 3 πακετα των 10 ημερων και 3 καρτες sim με διαφορετικους αριθμους. Θα ξεκινησω με μια απο αυτες. Οταν ληξουν οι 10 μερες μπορω να ανανεωσω με την αλλη καρτα με το ξυστο χωρις να αλλαξω sim ή πρεπει να αλλαξω και sim ?

Μπορείς ναι. Η κάρτα με το ξυστό είναι ίδια με αυτές που πουλάνε τα vodafone shops.

Μπορείς ναι. Η κάρτα με το ξυστό είναι ίδια με αυτές που πουλάνε τα vodafone shops.

Ευχαριστω.Αυτο νομιζα κι εγω αλλα δεν το εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.

Παιδια πηρα και γω το πακετο και μεσα ειχε το modem ZTE K3565-Z.

Αρχικα δοκιμασα να περασω απευθειας το προγραμμα join air ,που εδωσε ενα παιδι πριν λιγα post, αφηνοντας τους δικους του drivers να εγκατασταθουν. Κατα την εγκατασταση αναγνωριζε διαφορα τμηματα του υλικου και σε μια φαση οταν εφτασε στο ZTE CDMA Technologies MSM δεν μπορουσε να βρει drivers οσο και αν του εδειχνα τον φακελο με τους drivers.

Δοκιμασα στη συνεχεια να βγαλω τα παντα και να βαλω το προγραμμα της vodafone που οπως λετε τα βαζει σωστα. Ομοιως η διαδικασια εφτασε στο ιδιο σημειο και δεν μπορουσε παλι να βρει drivers γι αυτο το κομματι :S:S !!

Αποτελεσμα να εχω μια αγνωστη συσκευη στο device manager και το modem να εχει αναγνωριστει μερικως. Το λειτουργικο ειναι winXP.

Τελικα μετα απο ψαξιμο βρηκα την εξης σελιδα:

http://3g-modem.wetpaint.com/page/ZTE+K3565-Z+%28Vodafone%29

Εβαλα το πακετο join air που δινουν εκει και οταν εφτασε στο σημειο εκεινο που κολουσε βρηκε κανονικα drivers και η εγκατασταση ολοκληρωθηκε μια χαρα :D

Να ρωτησω κατι τωρα, ειδα οτι τωρα που μπηκαν σωστα οι drivers δημιουργηθηκε και μια συνδεση ethernet (και καλα). Να την απενεργοποιησω η οχι?Γιατι δεν βλεπω να την χρησιμοποιει οταν συνδεομαι στο νετ.

Επισης απο sar ποσο εχει η συσκευη? Στο manual λεει οτι ελεγχθηκε και ειναι μικροτερο του οριου αλλα δε λεει ποσο.

Λοιπόν guys, βρήκα μια εύκολη λύση για όποιον ενδιαφέρεται. Βάζουμε το stickaki, περιμένουμε να τρέξει το autorun της vodafone, μπαίνουμε στο "o υπολογιστής μου" δεξί κλικ στο virtual cd drive --> εξαγωγή --> θα βγάλει ένα error αλλά δεν μας ενοχλεί. Θα ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο plug -unplug usb και τα windows θα αναζητήσουν και θα εγκαταστήσουν τους drivers για το modem... Έπειτα είναι free για χρήση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να επαναλαμβάνεται η διαδικασία της εξαγωγής του cd.

My 2 cents. cheers

Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί αλλά, δοκίμασα το stickaki και σε ubuntu lucid lynx 10.04 και το αναγνώρισε αυτόματα χωρίς καμιά περαιτέρω ενέργεια. Μετά ακολουθώντας τον wizard για νέα mobile broadband σύνδεση είχε και το πρόγραμμα της vodafone.

Λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Επίσης μπορέι να παίξει και με wind ή Q από ότι είδα, υπάρει πλήρης ελευθερία στις ρυθμίσεις για APN.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...