Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 τι να πω...μπορεί...μπορεί...δυστυχώς δεν το άνοιξα εγώ, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εγω πιστευω οτι σε καποια τευχη καποιοι απο το κυκλωμα διανομης που ηξεραν ...εβαλαν το χερακι τους και το ...ξελαφρυωσαν μερικα γραμμαρια.Απο την εταιρια ολα ιδια βγηκαν. Μπα.... Το συγκεκριμένο κουπόνι δεν υπήρχε καν σε εμάς...... Σε εμάς υπήρχε 1. Υπήρχε ένας φάκελος με κάρτα σιμ και χρόνο 10 ημερών αυτό http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-32200.action 2. Και ένα κουπόνι που απο το κατάστημα με εικοσι κάτι ευρώ παίρνεις αυτό http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-32300.action Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μπα....Το συγκεκριμένο κουπόνι δεν υπήρχε καν σε εμάς...... Σε εμάς υπήρχε 1. Υπήρχε ένας φάκελος με κάρτα σιμ και χρόνο 10 ημερών αυτό http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-32200.action 2. Και ένα κουπόνι που απο το κατάστημα με εικοσι κάτι ευρώ παίρνεις αυτό http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-32300.action ακριβώς... τωρα μου βάλατε ιδέες να ψάξω το περιοδικο μήπως έχει και αυτό το κουπόνι (ούτε καν το διαβασα το περιοδικό)... Στο φίλο που έχει πρόβλημα ας παρει ενα τηλέφωνο στο pcw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 ακριβώς... τωρα μου βάλατε ιδέες να ψάξω το περιοδικο μήπως έχει και αυτό το κουπόνι (ούτε καν το διαβασα το περιοδικό)... Στο φίλο που έχει πρόβλημα ας παρει ενα τηλέφωνο στο pcw Εγώ το περιοδικό το ξεφύλισα και το διάβασα καλά, δεν υπήρχε άλλο κουπόνι μέσα... Eδώ λέει ακριβώς τι περιέχει! http://www.pcw.gr/Article/Issue/PCWorld_May_2010_issue_64/121-4996.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 πήρα τηλέφωνο στο pcw και είπαν να μου το στείλουν ταχυδρομικώς... υπάρχουν και άλλα άτομα που αναφέρουν την απουσία του σωστού κουπονιού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 πήρα τηλέφωνο στο pcw και είπαν να μου το στείλουν ταχυδρομικώς...υπάρχουν και άλλα άτομα που αναφέρουν την απουσία του σωστού κουπονιού... Αυτο με κανει να υποψιαζομαι οτι η ...δουλεια εγινε απο το εκει αρχικο σταδιο διανομης κατα την συσκευασια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Τελικά εχθές κατάφερα να βρω το stick της Voda. Μεχρί χθες τουλάχιστον δεν υπήρχε στα περισσότερα καταστήματα της Αν. Θεσσαλονίκης. Τελικά το βρήκα από το κατάστημα της Α. Τούμπας επί της Λαμπράκη. Από ότι κατάλαβα πρέπει να είχαν καλό απόθεμα! Σχετικά με την εγκατάσταση, ακόμη παιδεύομαι να το κάνω να δουλέψει με την Wind. Αυτό που δεν έχω καταφέρει και μου σπάει τα νεύρα, είναι να σβήσω τα αρχεία από το stick ώστε κάθε φορά που το συνδέω να μην προσπαθεί να εγκαταστήσει το πρόγραμμα της Voda. Πως γίνεται να σβήσω αυτά τα αρχεία; Το έχει καταφέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Λογικά ρε παιδιά θα ήθελαν να τα ξεστοκάρουν, 3,6Mbps είναι, θα είχαν απόθεμα.Τώρα πουλάνε τα 7,2Mbps+ (Εμένα μια χαρά με βολεύει παντως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Σχετικά με την εγκατάσταση, ακόμη παιδεύομαι να το κάνω να δουλέψει με την Wind. Αυτό που δεν έχω καταφέρει και μου σπάει τα νεύρα, είναι να σβήσω τα αρχεία από το stick ώστε κάθε φορά που το συνδέω να μην προσπαθεί να εγκαταστήσει το πρόγραμμα της Voda. Πως γίνεται να σβήσω αυτά τα αρχεία; Το έχει καταφέρει κανείς; Για κοιτα εδω ......Για να μην προσπαθει να εγκαταστησει το software της Voda κρατα πατημενο το Shift οταν το συνδεεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ένταξή η τιμή του ειναι πάρα πολυ καλη αλλά απορώ γιατι δεν χρησιμοποιείτε κανέναν παλιο κινητό για να συνδεθείτε! Θα σας βγει κ τσάμπα! Το μονο αρνητικό ειναι ότι το στικακι ειναι πιο πρακτικό απο αποψη χώρου κλπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ένταξή η τιμή του ειναι πάρα πολυ καλη αλλά απορώ γιατι δεν χρησιμοποιείτε κανέναν παλιο κινητό για να συνδεθείτε! Θα σας βγει κ τσάμπα! Το μονο αρνητικό ειναι ότι το στικακι ειναι πιο πρακτικό απο αποψη χώρου κλπ! Ετσι ακριβως.Παλια αυτο εκανα με wind adsm αλλα το κινητο επρεπε να ειναι συνεχεια στο ρευμα γιατι καταβροζθιζε την μπαταρια.Τα nokia δεν φορτιζαν απο την usb συνδεση. Ουσιαστικα το usb modem το πληρωνουμε 25-19= 6 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 το 6680 που εχω πάντως φορτίζει μέσω usb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 το 6680 που εχω πάντως φορτίζει μέσω usb! Πιθανον...Οσα ειχα εγω(παει καιρος που απαρνηθηκα την Nokia μετα απο πολλα χρονια) δεν φορτιζαν.Αλλα με ενα τοσο φτηνο usb modem μια χαρα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ένταξή η τιμή του ειναι πάρα πολυ καλη αλλά απορώ γιατι δεν χρησιμοποιείτε κανέναν παλιο κινητό για να συνδεθείτε! Θα σας βγει κ τσάμπα! Το μονο αρνητικό ειναι ότι το στικακι ειναι πιο πρακτικό απο αποψη χώρου κλπ! H σιμ που δίνουν για το ιντερνετ είναι microsim; δηλαδή χρειάζεται αντάπτορας για να μπει σε κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 H σιμ που δίνουν για το ιντερνετ είναι microsim; δηλαδή χρειάζεται αντάπτορας για να μπει σε κινητό; Οχι...Ειναι κανονικοτατη sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.