Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

ρε παιδιά, το εκπτωτικό κουπόνι, που ακριβώς βρίσκεται στο περιοδικό; είναι σε κάποια σελίδα; είναι κολλημένο στο τέλος; πήρε γνωστός μου και μου λέει ότι βρήκε μόνο το κουπόνι για το δωρεάν ιντερνετ και όχι για την έκπτωση...

καμία ιδέα;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ρε παιδιά, το εκπτωτικό κουπόνι, που ακριβώς βρίσκεται στο περιοδικό; είναι σε κάποια σελίδα; είναι κολλημένο στο τέλος; πήρε γνωστός μου και μου λέει ότι βρήκε μόνο το κουπόνι για το δωρεάν ιντερνετ και όχι για την έκπτωση...

καμία ιδέα;;;

Το περιοδικο ειναι σε ζελατινα διπλωμενο με χοντρη ραχη και μεσα εχει χυμα και το κουπονι (ενα μακροστενο χαρτι ειναι) και την καρτα για αλλες 10 μερες σε συσκευασια οπως μας δινουν τις sim).Με το κουπονι και 25 ευρω παιρνεις το usb modem και αλλη μια ιδια καρτα για αρχικη συνδεση 10 ημερων.

Δεν υπαρχει κουπονι για δωρεαν internet οπως το λες.

Επισκέπτης

ωραία, πήγε σε κατάστημα στο Άργος και του έδωσαν μόνο την 10ημερη σύνδεση...

και του επέστρεψαν το κουπόνι λέγοντάς του ότι απαιτείται άλλο διαφορετικό κουπόνι που θα το βρει στο περιοδικό...τι γίνεται ρε παιδιά με τους απατεώνες που έχουμε μπλέξει;;;

ένα απλο χαρι ειναι το κουπόνι. χυμα μεσα στη συσκευασία. αμα σε λενε λακαμιες παρε στα κεντρικα και κανε παραπονα κ ζητησε να τους καλεσουν, εγω αυτό έκανα την πρώτη φορά που πήγα και ηταν ανενημέρωτοι κ λεγανε παπαριες οτι αυτο που μας φερατε ειναι απατη κλπ. (στο τηλεφωνο του ειπα κατα λέξη ολα οσα μου ειπε η γαιδαρα πωλήτρια και επικοινώνησε ο υπευθυνος του καταστηματος μαζι μου για να ζητησει συγνώμμη για την ασχετοσύνη της υπαλλήλου-κόρης του).

ωραία, πήγε σε κατάστημα στο Άργος και του έδωσαν μόνο την 10ημερη σύνδεση...

και του επέστρεψαν το κουπόνι λέγοντάς του ότι απαιτείται άλλο διαφορετικό κουπόνι που θα το βρει στο περιοδικό...τι γίνεται ρε παιδιά με τους απατεώνες που έχουμε μπλέξει;;;

Δεν υπαρχει αλλο κουπονι....Αυτο που τους πηγε ηταν.Απλα επεσε σε ασχετους.

Επισκέπτης

4621642677_736f109a60.jpg

αυτό ε; θα τους πάρω αυριο και θα τους ξεχέσω...

ευχαριστώ πολύ παιδιά...

Επισκέπτης

τι άλλο ρε παιδιά; αυτό είχε μέσα το περιοδικό...

τι έγινε; βγήκε σε δύο εκδόσεις το περιοδικό;;;

Επισκέπτης

μάλιστα....

μπορεί κάποιος να ανεβάσει το original; (σε περίπτωση που δεν το χρησιμοποίησε)

grrrr @ PC WORLD

Επισκέπτης

ναι, το διάβασα βρε, αλλά αφού δεν υπήρχε δεύτερο υπέθεσα μετά (αφού μου είπαν κ τα παιδιά πιο πάνω) ότι αρκούσε αυτό...

Εγω πιστευω οτι σε καποια τευχη καποιοι απο το κυκλωμα διανομης που ηξεραν ...εβαλαν το χερακι τους και το ...ξελαφρυωσαν μερικα γραμμαρια.Απο την εταιρια ολα ιδια βγηκαν.

Επισκέπτης

μα ήταν στην αρχική ζελατίνα..όπως το περιεγραψες και εσύ...anyway,...

μα ήταν στην αρχική ζελατίνα..όπως το περιεγραψες και εσύ...anyway,...

Μηπως η ζελατινα ειχε καποιο "σχισιματακι" επιμελως διορθωμενο κλπ κλπ κλπ ??? Δεν ειναι και τοσο δυσκολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...