Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις μου το εφεραν κι εμενα.Εχει και το κουπονι για το usb modem και 10 μερες internet με 25 ευρω και την καρτα για αλλες 10 μερες που εχει 19 ευρω κανονικα.

Πολυ καλο ακουγεται και για την καρτα μονο.

Σε πιο παλιο στικακι vodafone εχω δοκιμασει καρτα wind και δουλευει μια χαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εχω φαει τον κοσμο για να βρω το περιοδικο!!!!!εχει παρει πουθενα το ματι σας να το εχουν σε κανενα σημειο;

YΓ οκ το βρηκα:-)

Το προγραμμα απο το στικακι ειναι συμβατο με mac παιδια για να παρω και της κορης μου ?

Ευχαριστω.

Το manual λεει οτι κανει αλλα απο Mac OS X 10.3.9 η μεταγενεστερη εκδοση

Μια ερώτηση προς αυτούς που έκαναν χρήση της προσφοράς. Το πακέτο έγραφε τιμή 24,50€ ή την κανονική τιμή 49€;

Ρωτάω γιατί πήγα να το αγοράσω σε κατάστημα vodafone στην Κόρινθο και όταν του έδειξα το χαρτάκι με την προσφορά μου το πήραν πίσω το πακέτο και μου είπαν πως αυτά της προσφοράς είναι συγκεκριμένα και αναγράφουν 24,5€. Το πακέτο που πήγαν να μου δώσουν έγραφε 49€ και είπαν πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το κουπόνι.

Έφυγα από το μαγαζί αλλά ειλικρινά δεν τους πολυπιστεύω. Όποιος γνωρίζει ας επιβεβαιώσει, παρακαλώ.

Μια ερώτηση προς αυτούς που έκαναν χρήση της προσφοράς. Το πακέτο έγραφε τιμή 24,50€ ή την κανονική τιμή 49€;

Ρωτάω γιατί πήγα να το αγοράσω σε κατάστημα vodafone στην Κόρινθο και όταν του έδειξα το χαρτάκι με την προσφορά μου το πήραν πίσω το πακέτο και μου είπαν πως αυτά της προσφοράς είναι συγκεκριμένα και αναγράφουν 24,5€. Το πακέτο που πήγαν να μου δώσουν έγραφε 49€ και είπαν πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το κουπόνι.

Έφυγα από το μαγαζί αλλά ειλικρινά δεν τους πολυπιστεύω. Όποιος γνωρίζει ας επιβεβαιώσει, παρακαλώ.

Παπα..ιες σου λένε.....

Πήγα στη vodafone χολαργου και μου έδωσαν το πακέτο των 59 ευρώ (το γράφει πάνω) στην τιμή των 24.50

Ξαναπήγα μετά απο 5 μέρες στο ίδιο κατάστημα και πήρα άλλο ένα πάλι των 59 και το πλήρωσα 24.50 βγαίνωντας απο το κατάστημα κοιτάω ενστικτωδώς την απόδειξη και έλεγε ότι πλήρωσα 59 ευρώ.....γυρνάω πίσω να το πω στην κοπέλα ότι έκανε λάθος και να μην χρεωθεί το υπόλοιπο ποσό (που δεν έλαβε αλλά έγραφε η απόδειξη οποτε ταμειακώς θα έβγαινε έλλειμα) και μου είπε ότι έτσι είναι , δεν είναι λάθος και με ευχαριστεί , γυρίζω σπίτι κοιτάω και την πρώτη απόδειξη που είχα πάρει το πρώτο και έλεγε και η πρώτη απόδειξη 59.....

ακριβως ετσι ειναι,το πηρα πριν 2 ωρες απο το καταστημα στο μαρουσι

Κι εμενα μολις το εφεραν απο τα κεντρικα της Voda στο Χαλανδρι με κανονικη αποδειξη.

Θεσσαλονικη παιδια για προτυνεται καποιο καταστημα να παω να το παρω και να μην μου κανουν νουμερα...

στα franchise καταστηματα (π.χ. για το φίλο στη κόρινθο) στέλνουν συγκεκριμένα κομμάτια. είναι διαφορετικό το πακέτο, το στικάκι δεν ξέρω αν ειναι ιδιο... πηγαινε και πες τους να κοψουν τον κ*λο το παραγγείλουν. Και εμένα μου το έκαναν (49 ελεγε εμενα κ το πακετο κ η αποδειξη)

μπορεί να γράψει κάποιος την διαδικασία για σύνδεση με f2g sim;, τι drivers περάσατε για το USB και ποιο από τα 3 προγράμματα που δίνει η wind (wind connection manager) χρησιμοποιήσατε; ευχαριστώ.

p.s k3565-z σε windows 7

Γνωρίζει κανείς μαγαζί Voda στη Θεσσαλονίκη που να το έχει διαθέσιμο; Γιατί από ότι κατάλαβα τα κομμάτια ήταν ελάχιστα. Σήμερα ρώτησα Σίνδο και μου είπαν πως είχαν φέρει μόνο ένα :X

Γνωρίζει κανείς μαγαζί Voda στη Θεσσαλονίκη που να το έχει διαθέσιμο; Γιατί από ότι κατάλαβα τα κομμάτια ήταν ελάχιστα. Σήμερα ρώτησα Σίνδο και μου είπαν πως είχαν φέρει μόνο ένα :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...