Προς το περιεχόμενο

pc world...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν καταλαβα καλα, με 24.5 ευρω παίρνω το περιοδικό μαζι με το μοντεμ και 10 μέρες συνδεσης;

Μπορεί κάποιος να ενημερωσει σχετικά;

Πολύ καλή φάση όπως και να έχει...

---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:02 ----------

όπα, μάλλον εχει εκπτωτικό κουπόνι τελικά... Καλυτερα... Θα το παρω!

Αλήθεια, πόσο έχει ο μήνας/ημερα μετα;

Δημοσ.
αν καταλαβα καλα, με 24.5 ευρω παίρνω το περιοδικό μαζι με το μοντεμ και 10 μέρες συνδεσης;

Πολύ καλή φάση όπως και να έχει...

---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:02 ----------

όπα, μάλλον εχει εκπτωτικό κουπόνι τελικά... Καλυτερα... Θα το παρω!

Αλήθεια, πόσο έχει ο μήνας/ημερα μετα;

http://www.plaisio.gr/Campaign/Vodafone-Mobile-Broadband-On-demand.htmαν και οταν τ ανεβασα(βιαστικα οπως παντα),νομιζα οτι εδινε το στικακι τζαμπε μεσα στο τευχος οπως εκανε παλιωτερα με μοντεμ κοσμοτε,,,τελος παντων,τωρα ανεβηκε ...
Δημοσ.

δε μας χαλάει για 24 €... ειδικά αν μετα φορέσεις πάνω μια καρτα με το προγραμμα της wind. Εστω 100mb για τα mail...

Έδινε η κοσμοτε δωρεαν μοντεμ...; Αυτά χάνω για να έχω κόψει τις βίζιτες στα περίπτερα...

Δημοσ.

24,50 για το modem + 5,80 για το περιοδικό - εκπτωτικό κουπόνι - δεκαήμερη σύνδεση

Δημοσ.
24,50 για το modem + 5,80 για το περιοδικό - εκπτωτικό κουπόνι - δεκαήμερη σύνδεση

έστω... ουτως ή αλλιώς ήθελα ενα 3g modem :-)

Δημοσ.

ίσως μπορέσεις να ψάξεις κάτι στο google

ωραία 10 μερες ιντ μακάρι να είναι να μπορείς να το ενεργοποιήσεις όταν θες εσύ ....

Δημοσ.

Εμένα κάτι μου βρωμάει στην "προσφορά".

" Το PC WORLD Μαΐου κυκλοφορεί τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 στην τιμή των €5,80".

Χλωμό το κόβω να δίνει το usb modem σε αυτά τα χρήματα, άντε το πολύ τη sim με 10 μέρες δωρεάν ιντερνετ αλλά από κει και πέρα να πρέπει να πας σε κατάστημα vodafone για να σε φορτώσουν με συμβόλαιο με σκοπό να σου δώσουν και το μοντεμ.

Θα μάθουμε σύντομα, ελπίζω...

Δημοσ.

το λεει στη σελίδα οτι το μοντεμ κοστίζει 24.5€...

(btw η σελιδούλα αθλια για περιοδικό υπολογιστών)

Τελικά κανεις το δοκιμασε σε ιδιο/παρόμοιο να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία;

---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:01 ----------

εψαξα λίγο στο γουγλη αλλα δε βοηθηθηκα και ιδιαίτερα... κανεις;

Δημοσ.

χμμ... Δείχνει να δουλεύει ο τρόπος. Δεν ξέρω... Τι λετε, αξιζει να το πάρουμε; 30 για 10 μέρες ιντερνετ μου φαίνεται λίγο παρωχημένο... Ούτε dial up 128k στην εποχή των 56k να ήταν...

Δημοσ.

Με 5,8 παίρνεις το περιοδικό, το οποίο μέσα έχει μία κάρτα SIM για 10 ημέρες. Τη βάζεις σε ένα smartphone και παίζεις με τη μία (ή σε netbook με HSPA modem). Μέσα έχει και ένα κουπόνι με το οποίο παίρνεις προαιρετικά με έκπτωση 50% το http://goo.gl/c7NT (το οποίο έχει μέσα το modem και άλλες 10 ημέρες σύνδεσης). Σημαντικό είναι ότι η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα σε αρκετούς μήνες, οπότε για τις διακοπές είναι ό,τι πρέπει.

Δημοσ.

Στο τευχος εχει μαζι καρτα σιμ και καρτα 10 ημερων ξυστη

Το κουπονι δινει στικ και αλλες δεκα μερες ξυστο.

το γραφει και στη σελιδα 9 το οτι θα πάρεις αλλες 10 ημερες.

Το στικ παιρνει και wind κατεβαζοντας το προγραμμα απο το σαιτ εχει και θεση για microsd HC εβαλα 8G

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...