Eluminator_91 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εχω το 911 first responders (η αμερικανικη εκδοση του emergency 4) κι αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. Στο λαπτοπ μου που το εχω βαλει (intel c2d 2.0ghz, 3gb ram, nvidia 9300gs 256mb, win vista sp2 32bit) οταν το βαλω να παιξω ξαφνικα με πεταει στην επιφανεια εργασιας χωρις να βγαλει καποιο παραθυρο σφαλματος. Ενω στο pc ενος φιλου μου δεν γινεται τιποτα τετοιο. Καποια βοηθεια????? Α, επισης δοκιμασα ν'απενεργοποιησω το antivirus (kav 2010) αλλα και παλι τιποτα Ευχαριστω.. Kανεις, καπαοια ιδεα για το τι μπορει να φταιει???????
mdr21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μπες ΕΔΩ κατεβασε την τελευταια εκδοση του ffdshow , καντην install , restart και θα παιζει. Επισης στο shortcut του game δεξι κλικ και "run as administrator". Εψαχνα σαν τρελλος να βρω την λυση , γιατι επαιζε μια χαρα στο παλιο μου pc , αλλα στο καινουριο με τα win7 κρασαρε μετα το intro. have fun
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μπες ΕΔΩ κατεβασε την τελευταια εκδοση του ffdshow , καντην install , restart και θα παιζει. Επισης στο shortcut του game δεξι κλικ και "run as administrator". Εψαχνα σαν τρελλος να βρω την λυση , γιατι επαιζε μια χαρα στο παλιο μου pc , αλλα στο καινουριο με τα win7 κρασαρε μετα το intro. have fun Δυστυχως εγω δεν ειχα την επιμονη σου και το εβγαλα! Θα το ξαναβαλω καποια φορα και θα δοκιμασω αυτη τη λυση. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.