Προς το περιεχόμενο

Συμβατοτητα οργανων RockBand-Guitar Hero 5

JohNy_GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τo rock band μαζι με τα οργανα του (κιθαρα, ντραμς, μικροφωνο) και τωρα τελευταια εχει αρχισει και ψινομαι να παρω το guitar hero 5 (μαζι με τα οργανα του παλι). θα ηθελα να ξερω αν τα ντραμς και η κιθαρα του gh5 λειτουργουν στο rock band(1/2), γιατι το rb δεν εχω σκοπο να το παρατησω αλλα ουτε και θελω να εχω 2 σετ ντραμς στο σαλονι (η κιθαρα ειναι μικρη στο μεγεθος οποτε δε με πολυ-νοιαζει).

Δημοσ.
εχω τo rock band μαζι με τα οργανα του (κιθαρα, ντραμς, μικροφωνο) και τωρα τελευταια εχει αρχισει και ψινομαι να παρω το guitar hero 5 (μαζι με τα οργανα του παλι). θα ηθελα να ξερω αν τα ντραμς και η κιθαρα του gh5 λειτουργουν στο rock band(1/2), γιατι το rb δεν εχω σκοπο να το παρατησω αλλα ουτε και θελω να εχω 2 σετ ντραμς στο σαλονι (η κιθαρα ειναι μικρη στο μεγεθος οποτε δε με πολυ-νοιαζει).

http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_Hero_World_Tour#Gameplay

Δες στο instrument compatibility.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι στο PS3 δουλέυουν όλα με όλα. Μόνο το wii έχει πρόβλημα από RB σε GH (πάντως με τα όργανα του GH παίζεις RB2)... Αλλά στο ps3 όλα δουλεύουν με όλα... Αυτό έχω διαβάσει τουλάχιστον και ελπίζω να αληθεύει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...