z@xos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Kαλησπερα, αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον σταθερο μου για το οποιο θα παραθεσω url απο αλλο forum γιατι αδυνατο να ξαναπεριγραψω λεπτομερος την κατασταση που επικρατει...μαλλον ειναι προβλημα bios αλλα δεν γνωριζω αρκετα πραγματα για να εκφερω εμπεριστατομενη αποψη....το url ειναι: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=4&t=11470&p=116567#p116567 Eυχαριστω προκαταβολικα...
mitsakos_18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 βαψτο μπλε και πετα το στη θαλασσα να ησυχασεις...
z@xos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ε πες και σε εμάς να ξέρουμε.. :Ρ Δυστυχώς το προβλημα δεν εχει λυθει! Λαθος εκτιμηση εκανα... ---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:11 ---------- Αν υπηρχε καποιος ο οποιος να εχει αντιμετωπισει παρομοιο ή ακομα και το ιδιο προβλημα με εμενα θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε πληροφορια.... Συγνωμη που δεν παραθετω το story του προβληματος μου σε αυτο το forum/topic αλλα ειναι ιδιαιτερα επιπονο να ξαναγραψω οτι εχω γραψει στο αλλο forum για να περιγραψω λεπτομερως την κατασταση που επικρατει... Ευχαριστω προκαταβολικα ακομα και οσους μπουνε στον κοπο να διαβασουνε ολα τα posts που εγιναν στο forum του ubuntu ακομα και αν δεν μπορουν να βοησουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.