popeye68 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Netfaster Iad2 και μ'αυτό μπαίνω στο internet. Το σπίτι έχει γραμμή τηλεφώνου douplex (υπάρχουν άλλες δύο πρίζες σε άλλα δωμάτια). Η απορία μου είναι η εξής: Μπορώ να συνδέσω σε μια άλλη πρίζα (σε άλλο δωμάτιο) ένα άλλο router (Siemens Speedstream 4200) έναν άλλο υπολογιστή; Θα λειτουργήσουν και οι δύο υπολογιστές; Αν ναι, χρειάζεται καμμιά ρύθμιση το Siemens; Κανένα firmware μήπως; Ευχαριστώ
popeye68 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Όχι δεν γίνεται. OK. Κατάλαβα. Σ' ευχαριστώ φίλε μου.
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 το εχουμε πει σε απειρα θεματα.δεν γινεται να συγχρονισουν 2 ρουτερ ταυτοχρονα στην γραμμη.,η θα συνδεεεις μια το ενα μια το αλλο η απλα θα παρεις κανα repeater για να φτανει το σημα μεχρι εκει που θες.
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 και ακομα και αν εχεις δυο και κλεινεις το ενα παλι θα εχεις θεμα.θα πρεπει να βγαινει τελειως απο την τηλεφωνικη πριζα.
popeye68 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Και κάτι άλλο. Πες ότι το Netfaster μου χαλάει. Τι πρέπει να κάνω ώστε στην θέση του Netfaster να βάλω το Speedstream 4200; Τι πρέπει να ρυθμίσω στο Speedstream ώστε να συνδεθεί με την HOL; (Όταν είχα συνδεθεί στην HOL με το Netfaster, είχε συνδεθεί αυτόματα. Δεν χρειάστηκε να ρυθμίσω απολύτως τίποτα).
popeye68 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 ΟΚ. Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου poulinos. Μ' έσωσες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.