p4rasite Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Σήμερα μπήκα στο amazon να παραγγείλω κάτι βιβλία και στον κατάλογο με τις χώρες που στέλνουν δε βρίσκεται η Ελλάδα (εκεί που έλεγε ευρωπαϊκές χώρες και βρισκόταν παλιότερα δεν υπάρχει, ούτε και στον κατάλογο με τις συνολικές χώρες). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει?? Μπορείτε να το επαληθεύσετε?? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2010 από p4rasite
p4rasite Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Amazon.co.uk αλλά και στο amazon.de που δοκίμασα.
jstark Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Amazon.co.uk αλλά και στο amazon.de που δοκίμασα. Εγώ πάντως σημερα παρελαβα τα βιβλια που περίμενα απο το amazon.co.uk. Μήπως αυτο που θελεις ΔΕΝ το έχει το ιδιο το amazon αλλά τρίτος ? Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να δεις αν εκεινος το στελνει στην Ελλάδα.
nikos66 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως σημερα παρελαβα τα βιβλια που περίμενα απο το amazon.co.uk. Μήπως αυτο που θελεις ΔΕΝ το έχει το ιδιο το amazon αλλά τρίτος ? Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να δεις αν εκεινος το στελνει στην Ελλάδα. Κι εγώ παρέλαβα πρόσφατα από το co.uk. Μάλλον παίζει αυτό που λέει ο φίλος, ότι τα προϊόντα που θέλεις τα έχει τρίτος.
p4rasite Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ναι μάλλον αυτό είναι απλά ότι έψαξα δεν εστελναν Ελλάδα ενώ έστελναν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης πράγμα που δεν έχω ξαναδεί... Πολύ περίεργο πάντως παλιότερα υπήρχαν κάποιοι που έστελναν μόνο αγγλία (ναι οκ) αλλά να στέλνουν σε 15 χώρες της Ευρώπης όποιοι έχω ψάξει σήμερα και όχι Ελλάδα τρελο...
isay Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Σύμφωνα με το παρακάτω η Ελλάδα συνεχίζει να είναι στη λίστα αποστολών http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=524836 Στην ίδια σελίδα λεει: "Note: third-party sellers on Amazon.co.uk may specify their own delivery destinations." Στη λίστα αυτή ΔΕΝ περιλαμβάνεται η Ελλάδα, οπότε πήγες να ψωνίσεις από τρίτο.
p4rasite Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ναι συνέβη αυτό ακριβώς που λέει ο isay (μλκία μου), αλλά όταν παρείγγειλα πριν απο 2 μήνες καμιά 15αριά βιβλία απο amazon είμασταν σε αυτή τη λίστα και τα περισσότερα τα πήρα απο ανεξάρτητους...
Sir Pretender Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Είναι το κλασσικό πρόβλημα που είχε ανέκαθεν το marketplace. Η μόνη λύση είναι να βρεις φίλο/συγγενή/γνωστό στην Αγγλία και να κάνεις παιχνίδι μέσω αυτού.
sotosdiv Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως παραγγελία απο 03/04 την περιμένω ακόμα. Να υποθέσω οτι λόγω ηφαιστείου και διακοπής πτήσεων εξαιτίας του, οτι το φαινόμενο είναι γενικό? Την ίδια μέρα είχα δώσει και στο play.com και παρέλαβα στις 15/04. Και τα 2 με απλό ταχυδρομείο.
barabakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Όντως sotosdiv, υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις εξαιτίας του ηφαιστείου. Κι εγώ περιμένω αρκετές ημέρες από amazon
katerinamei Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 περιπου ποσες μερες κανει να παραδοσει το amazon? εχουν καμια σχεση οι πιθανες ημερομηνιες παραδοσης που σου δινουν με την πραγματικότητα?
sotosdiv Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Οι πιθανές ημερομηνίες έχουν απόκλιση 2-3 μέρες. Αν σου έχει καθυστερήση αρκετά συζήτησε το με τον ταχυδρόμο της γειτονιάς σου. Τουλάχιστον σε μένα όταν τύχει καθυστέρηση το αναφέρω στον ταχυδρόμο και την επόμενη μέρα το έχω. Καταλαβαίνεις....
katerinamei Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Οι πιθανές ημερομηνίες έχουν απόκλιση 2-3 μέρες.Αν σου έχει καθυστερήση αρκετά συζήτησε το με τον ταχυδρόμο της γειτονιάς σου. Τουλάχιστον σε μένα όταν τύχει καθυστέρηση το αναφέρω στον ταχυδρόμο και την επόμενη μέρα το έχω. Καταλαβαίνεις.... τελεια! ευχαριστω πολυ για την πληροφορια..θα περιμενω κ βλεπουμε
agrotis2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αμαζον δε...στέλνει. 6 ευρό ανά δέμα έως 1 κλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα