Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μπήκα στο amazon να παραγγείλω κάτι βιβλία και στον κατάλογο με τις χώρες που στέλνουν δε βρίσκεται η Ελλάδα (εκεί που έλεγε ευρωπαϊκές χώρες και βρισκόταν παλιότερα δεν υπάρχει, ούτε και στον κατάλογο με τις συνολικές χώρες).

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει?? Μπορείτε να το επαληθεύσετε??

Επεξ/σία από p4rasite
Δημοσ.
Amazon.co.uk αλλά και στο amazon.de που δοκίμασα.

Εγώ πάντως σημερα παρελαβα τα βιβλια που περίμενα απο το amazon.co.uk. Μήπως αυτο που θελεις ΔΕΝ το έχει το ιδιο το amazon αλλά τρίτος ? Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να δεις αν εκεινος το στελνει στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Εγώ πάντως σημερα παρελαβα τα βιβλια που περίμενα απο το amazon.co.uk. Μήπως αυτο που θελεις ΔΕΝ το έχει το ιδιο το amazon αλλά τρίτος ? Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να δεις αν εκεινος το στελνει στην Ελλάδα.

Κι εγώ παρέλαβα πρόσφατα από το co.uk. Μάλλον παίζει αυτό που λέει ο φίλος, ότι τα προϊόντα που θέλεις τα έχει τρίτος.

Δημοσ.

Ναι μάλλον αυτό είναι απλά ότι έψαξα δεν εστελναν Ελλάδα ενώ έστελναν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης πράγμα που δεν έχω ξαναδεί...

Πολύ περίεργο πάντως παλιότερα υπήρχαν κάποιοι που έστελναν μόνο αγγλία (ναι οκ) αλλά να στέλνουν σε 15 χώρες της Ευρώπης όποιοι έχω ψάξει σήμερα και όχι Ελλάδα τρελο...

Δημοσ.

Σύμφωνα με το παρακάτω η Ελλάδα συνεχίζει να είναι στη λίστα αποστολών

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=524836

Στην ίδια σελίδα λεει:

"Note: third-party sellers on Amazon.co.uk may specify their own delivery destinations."

Στη λίστα αυτή ΔΕΝ περιλαμβάνεται η Ελλάδα, οπότε πήγες να ψωνίσεις από τρίτο.

Δημοσ.

Ναι συνέβη αυτό ακριβώς που λέει ο isay (μλκία μου), αλλά όταν παρείγγειλα πριν απο 2 μήνες καμιά 15αριά βιβλία απο amazon είμασταν σε αυτή τη λίστα και τα περισσότερα τα πήρα απο ανεξάρτητους...

Δημοσ.

Είναι το κλασσικό πρόβλημα που είχε ανέκαθεν το marketplace. Η μόνη λύση είναι να βρεις φίλο/συγγενή/γνωστό στην Αγγλία και να κάνεις παιχνίδι μέσω αυτού.

Δημοσ.

Εγώ πάντως παραγγελία απο 03/04 την περιμένω ακόμα. Να υποθέσω οτι λόγω ηφαιστείου και διακοπής πτήσεων εξαιτίας του, οτι το φαινόμενο είναι γενικό? Την ίδια μέρα είχα δώσει και στο play.com και παρέλαβα στις 15/04.

Και τα 2 με απλό ταχυδρομείο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

περιπου ποσες μερες κανει να παραδοσει το amazon? εχουν καμια σχεση οι πιθανες ημερομηνιες παραδοσης που σου δινουν με την πραγματικότητα?

Δημοσ.

Οι πιθανές ημερομηνίες έχουν απόκλιση 2-3 μέρες.

Αν σου έχει καθυστερήση αρκετά συζήτησε το με τον ταχυδρόμο της γειτονιάς σου.

Τουλάχιστον σε μένα όταν τύχει καθυστέρηση το αναφέρω στον ταχυδρόμο και την επόμενη μέρα το έχω.

Καταλαβαίνεις....

Δημοσ.
Οι πιθανές ημερομηνίες έχουν απόκλιση 2-3 μέρες.

Αν σου έχει καθυστερήση αρκετά συζήτησε το με τον ταχυδρόμο της γειτονιάς σου.

Τουλάχιστον σε μένα όταν τύχει καθυστέρηση το αναφέρω στον ταχυδρόμο και την επόμενη μέρα το έχω.

Καταλαβαίνεις....

τελεια! ευχαριστω πολυ για την πληροφορια..θα περιμενω κ βλεπουμε

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...