Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ευκολη ερωτηση παιδες, μολις εχασα τα Ray Ban μου (170ε) οποτε ψαχνω να ξαναπαρω το ιδιο γυαλι και μπορει και κανα ακομα για χρηση μοναχα στο αυτοκινητο. Ιδεες ? Εχω ακουσει για πολυ φτηνα μαγαζια, καποια ακομα πουλανε 1+1 δωρο οποτε αν εχει γνωριζει κανεις κατι θα ηταν ευπροσδεκτο.
orck Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ευκολη ερωτηση παιδες, μολις εχασα τα Ray Ban μου (170ε) οποτε ψαχνω να ξαναπαρω το ιδιο γυαλι και μπορει και κανα ακομα για χρηση μοναχα στο αυτοκινητο.Ιδεες ? Εχω ακουσει για πολυ φτηνα μαγαζια, καποια ακομα πουλανε 1+1 δωρο οποτε αν εχει γνωριζει κανεις κατι θα ηταν ευπροσδεκτο. Το ψαχνω αυτο τον καιρο και εχω να πω οτι τα καταστηματα με 1+1 δωρο ειναι απατη. Σου πουλανε το πρωτο ζευγαρι στην τιμη καταλογου και σου δινουν ενα παλιο σχεδιο που τους εχει ξεμεινει σαν το δευτερο το δωρο. Αλλα καταστηματα, συνοικιακα, εχουν μεγαλυτερη ποικιλια και σου δινουν το ζευγαρι που χρειαζεσαι οχι τιμη καταλογου αλλα με μια καλη εκπτωση. Αυτος ο κλαδος δουλευει με μαιμου τιμες, υπερβολικα υψηλες, παντα στα δινουν φτηνοτερα, απλα σου λενε απο 170 στα αφηνω 140, ενω 140 τα εχουν ολοι.
tip8y Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Προσωπικά επειδή έχω χάσει ως τώρα 3 (!) ακριβά ζευγάρια γυαλιά ηλίου, έχω βρει την υγεία μου σε ένα μαγαζί στην Κάνιγγος (Κάνιγγος 1 & Γλάδστωνος) που έχει ελληνικής κατασκευής πολύ καλής ποιότητας με 25 €. Aν τύχει και βρεις σχέδιο που σου αρέσει (όπως εγώ) λέει, έστω και για 2ο ζευγάρι αν εσύ θες οπωσδήποτε μάρκα. Από όταν το "ανακάλυψα" έχω χάσει άλλο ένα ζευγάρι το οποίο το αντικατέστησα με ίδιο χωρίς πολύ πόνο, στο οποίο λίγο καιρό μετά σαν καλός Mr.Magoo έκατσα πάνω ραγίζοντας τους φακούς (ο σκελετός δε μάσησε) και πάλι μου τους αλλάξανε χωρίς πρόβλημα. Τρέμω και μόνο στην σκέψη να ήταν και αυτά ζευγάρια των 270 € (εκεί να δεις..πόνος)
freedubus Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 'Εχει καλά σχέδια τουλάχιστον, ή κιτσαρίες; στο οποίο λίγο καιρό μετά σαν καλός Mr.Magoo έκατσα πάνω ραγίζοντας τους φακούς (ο σκελετός δε μάσησε) και πάλι μου τους αλλάξανε χωρίς πρόβλημα. Τρέμω και μόνο στην σκέψη να ήταν και αυτά ζευγάρια των 270 € (εκεί να δεις..πόνος) Ηλίθιο θηλυκό μου έχει σπάσει ολοκαίνουργια oakley των 200€ πηδώντας πάνω στο κρεβάτι όπου βρίσκονταν επειδή είδε κατσαρίδα στο πάτωμα
tip8y Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Για εμένα που είμαι πολύ φαν του κλασικού στυλ Persol (pic 1 | pic 2) έχω βρει ακριβώς ίδια, μέχρι και σπαστά (ΜcQueen style). Αλλά προσωπικά μόνο αυτό το σχέδιο μου άρεσε από όσα είχε, οπότε στάθηκα τυχερός που το είχε! Κατά τα άλλα έχει αρκετά στυλάκια που φοριούνται γενικά, απλά εμένα δε μου αρέσουν οπότε...τι να σου πω, ανάλογα με το γούστο σου. Έχει μια άλφα ποικιλία πάντως να επιλέξεις. Ηλίθιο θηλυκό μου έχει σπάσει ολοκαίνουργια oakley των 200€ πηδώντας πάνω στο κρεβάτι όπου βρίσκονταν επειδή είδε κατσαρίδα στο πάτωμα σε νιώθω
papahlamidas Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εγώ πλήρωσα 90 ευρώ για Ray Ban αλλά είχα γνωστό και μου έκανε καλύτερη τιμή. Πάρα πολύ καλά γυαλιά. Είχα παλιότερα κάποια noname και ήταν σκέτη ταλαιπωρία για τα μάτια. Σίγουρα πάντως υπάρχουν και καλά noname.
Nik.K Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ακριβα εχω των 270ε, απλα ειναι το 2ο ζευγαρι γυαλιων που χαλαω/χανω μεσα σε 2 χρονια ε και παραπαει. Δεν ψαχνω κατι Extreme, αλλα προτιμαω Ray Ban λογο εφαρμογης. Απο το εξωτερικο εχει παρει ποτε κανεις ?
arxaggelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Πέρυσι το καλοκαίρι έψαξα ΟΛΑ τα μαγαζιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κι εγώ με προτίμηση σε Ρει Μπαν αλλά ανοιχτός σε προτάσεις, και τελικά βρήκα το φθηνότερο και μάλιστα ακριβώς το μοντέλο που ήθελα (ήταν ήδη περσινό τότε, αλλά με κρύσταλλο, το αντίστοιχο νέο μοντέλο με οργανικό φακό με το οποίο αντικαταστάθηκε δεν έπιανε μια). Εν πάσει περιπτώσει, αν σε βολεύει τόσο βόρεια μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία με pm. Φαντάζομαι αν ξέρεις ακριβώς κωδικό μοντέλου που θέλεις, ίσως και να σου τα στείλει. Στην πορεία αντιλήφθηκα πόσο κλέφτες είναι οι έμποροι οπτικών. Μιλάμε για απίστευτες διακυμάνσεις στις τιμές, σε μαγαζιά με ίδια λειτουργικά έξοδα.
Nik.K Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Βασικα μου την βαρεσε και πηγα σε ενα μαγαζι οπτικων στην ομονοια (απο τα πολυ γνωστα) και πηρα ενα Police, ενα Sting και ενα Adidas, απο 550ε μου τα αφησε 390ε, μπορουσα και αλλα παζαρια αλλα λεω δεν πειραζει. Τωρα εχω 5 ζευγαρια γυαλλια και ψαχνω ακομα να παρω ενα Ray Ban ετσι για το γαμωτο. Βρηκα αυτο που ειχα παρει εδω 170ε στα 40ε απο Αγγλια μεσω Ebay και θα το χτυπησω..Μπορει να ειναι και μαιμου δεν ξερω αλλα δεν με νοιαζει και τοσο πλεον.
linkin Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Βασικα μου την βαρεσε και πηγα σε ενα μαγαζι οπτικων στην ομονοια (απο τα πολυ γνωστα) και πηρα ενα Police, ενα Sting και ενα Adidas, απο 550ε μου τα αφησε 390ε, μπορουσα και αλλα παζαρια αλλα λεω δεν πειραζει. Τωρα εχω 5 ζευγαρια γυαλλια και ψαχνω ακομα να παρω ενα Ray Ban ετσι για το γαμωτο. Βρηκα αυτο που ειχα παρει εδω 170ε στα 40ε απο Αγγλια μεσω Ebay και θα το χτυπησω..Μπορει να ειναι και μαιμου δεν ξερω αλλα δεν με νοιαζει και τοσο πλεον. Πωτ@ν@ κριση....
linkin Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 χαχα,ενταξει,με το οτι την βρισκει ο καθενας!!Εγω εχω πληρωσει πανω απο 1000 ευρω για πληκτρολογια μονο...!
gus Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Για εμένα που είμαι πολύ φαν του κλασικού στυλ Persol (pic 1 | pic 2) έχω βρει ακριβώς ίδια, μέχρι και σπαστά (ΜcQueen style). Αλλά προσωπικά μόνο αυτό το σχέδιο μου άρεσε από όσα είχε, οπότε στάθηκα τυχερός που το είχε! Κατά τα άλλα έχει αρκετά στυλάκια που φοριούνται γενικά, απλά εμένα δε μου αρέσουν οπότε...τι να σου πω, ανάλογα με το γούστο σου. Έχει μια άλφα ποικιλία πάντως να επιλέξεις. σε νιώθω Ρε συ αυτά τα Περσολ στη 2η πικ τα δίνουν δωρεάν στο Βιλατζ αμα πας να δεις μια ταινία 3Δ... http://fandangogroovers.wordpress.com/2009/08/29/3d/
tip8y Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ρε συ αυτά τα Περσολ στη 2η πικ τα δίνουν δωρεάν στο Βιλατζ αμα πας να δεις μια ταινία 3Δ...http://fandangogroovers.wordpress.com/2009/08/29/3d/ χαχα, ναι, η αλήθεια είναι οτι έχουν γίνει 150% πιο "στυλάτα" τα 3d γυαλιά. Εμένα πάντως τα συγκεκριμένα δε μου πηγαίνανε, ενώ τα Persol..μια χαρά Btw υποτίθεται οτι στο τέλος της ταινίας τα επιστρέφεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.