Προς το περιεχόμενο

πως συντονιζω την σελιδα μου

kazak-hool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εφτιαξα ενα σιτε και καλα . αλλα οταν το περασα σε αλλο pc καταλαβα πωσ καποιοι πινακεσ πχ δεν ηταν σε θεση που θελω. πωσ το αντιμετοπιζω? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Μήπως το άλλο PC σου έχει άλλη ανάλυση οθόνης??

Αν οι σελίδες είναι στατικές (και τα tables) και έχουν απόλυτες συντεταγμένες,

απλά την έκατσες.

Θα πρέπει να τα φτιάχνεις με relative width - height (percentage) και όχι απόλυτο, αλλιώς θα βγαίνει κώλος η σελίδα σε άλλες αναλύσεις.

Εκτός αν δεν έχεις αντιγράψει css αρχεία και κάνει ότι να 'ναι.

Δημοσ.

ναι μλν κατι με τα css παιζει.

---------- Προσθήκη στις 19:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:29 ----------

Πέρασες όλα τα αρχεία, την βάση και έστησες ένα xamp/wamp σε έναν άλλον υπολογιστή και δεν παίζει έτσι όπως θα έπρεπε να παίζει??

οχι παιζει μια χαρα απλος οι πινακες δεν εχουν τισ σωστες συντεταγμενες. το δοκιμασα σε opera, mozilla kai int expl, εμφανιζοταν διαφορετικο και στα τρια. :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

οχι παιζει μια χαρα απλος οι πινακες δεν εχουν τισ σωστες συντεταγμενες. το δοκιμασα σε opera, mozilla kai int expl, εμφανιζοταν διαφορετικο και στα τρια. :lol::lol::lol::lol:

Χμμμ... Πολύ πιθανό τότε να μην έχεις σωστό markup (Δε καταλαβαίνουν όλοι οι browsers όλες τις παραμέτρους που μπορεί να περάσεις μέσα από την html). Δοκίμασε να βάλεις τον κώδικά σου σε αυτή τη σελίδα: http://validator.w3.org/ και διόρθωσε ό,τι λάθη βρει.

Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς divs και όχι πίνακες...
Έχουν γίνει κουβέντες και κουβέντες για το συγκεκριμένο θέμα. Έχω δει σελίδες με nested πίνακες βάθους 10(!) επιπέδων, και από την άλλη έχω δει και ανούσια και υπερβολική χρήση css, μόνο και μόνο για να μη χρησιμοποιηθούν καθόλου πίνακες!!:P

Γνώμη μου είναι να μη προτείνουμε τέτοιες αλλαγές, όχι τουλάχιστον αν δε ξέρουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται

Δημοσ.

Ανοίγουμε θέμα με tables? Καλά είναι και αυτά μωρέ... αλλά τα divs είναι πιο χρήσιμα.. και μελλοντικά... με CSS + divs μπορείς να αλλάξεις ένα site εντελώς... και με tables γίνεται δεν λέω... αλλά τα divs είναι πιο λειτουργικά και trendy :P Έχουν περισσότερο κόπο αλλά προσωπικά τα πάω με 1000

Πάμε εμπρός.. όχι πίσω

Και όπως θα δείτε στην CSS 3 καταργούνται ιδιότητες των frames... κάποτε θα φύγουν και τα tables ..

Δημοσ.
Ανοίγουμε θέμα με tables? Καλά είναι και αυτά μωρέ... αλλά τα divs είναι πιο χρήσιμα.. και μελλοντικά... με CSS + divs μπορείς να αλλάξεις ένα site εντελώς... και με tables γίνεται δεν λέω... αλλά τα divs είναι πιο λειτουργικά και trendy :P Έχουν περισσότερο κόπο αλλά προσωπικά τα πάω με 1000

Πάμε εμπρός.. όχι πίσω

Και όπως θα δείτε στην CSS 3 καταργούνται ιδιότητες των frames... κάποτε θα φύγουν και τα tables ..

Πως κατάφερες και από τους πίνακες έφτασες στα frames... μόνο εσύ το ξέρεις! :lol:

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να μη προτείνουμε τέτοιες αλλαγές, όχι τουλάχιστον αν δε ξέρουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται

Γενικα μιλησα εγω οτι τα divs συμβάλλουν πιο πολύ στο καλύτερο seo . Δε θα δεις καινουργιο site που η δομη του να ειναι με πινακες. Σιγουρα δε ξερω περι τινος προκειται , απλα μια φιλικη συμβουλη προς καποιον που ισως ειναι αρχαριος (αν κρινω απ την απορια που εχει) δε βλαπτει .

Δημοσ.

Κάποτε τα frames είχαν την τιμιτική τους... το ίδιο και οι πίνακες πριν αρκετό καιρό... ε τώρα είναι new trend τα divs... έτσι έφτασα ως εκεί :P

Δημοσ.
δεν ξερω αλλα με divs κατι δεν μου ακουγεται καλο. για μενα λεω

Για μένα είναι "μονόδρομος"........

Δημοσ.
Ανάλογα τα δεδομένα..Μερικά πράγματα μπαίνουν σε table μονο

Ασφαλώς. Για την δομή του site όμως αναφέρομαι εγώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...